5/8/08

ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΥΠΟΘΕΤΑ


Μπήκε σήμερα δύο λεπτά πριν τις δώδεκα το μεσημέρι. Έψαχνε στο google. Η κατάσταση του απελπιστική. Τα keywords τα λένε όλα : "δεν μου κανουνε τιποτα τα υπόθετα". Βρήκε τις ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ. Ψώνισε από σβέρκο.

Τον φαντάζομαι : Ιδρωμένος με ένα υπόθετο σφηνωμένο στην κωλοτρυπίδα να ψάχνει όλο το ίντερνετ γιά την πολυπόθητη ίαση. Ποιός ξέρει τι έχει. Πόσο καιρό να παίρνει υπόθετα. Πως έχει γίνει ο κώλος του. Τα βάζει μόνος του ; Χρησιμοποιεί καθρέφτη ; Είναι βαρειά άρρωστος ; Δεν έχει λεφτά να πάει στο γιατρό ; Τα ερωτήματα βασανιστικά.

Λίγα πράγματα ξέρω γι'αυτόν. Είχε σύνδεση ΟΤΕΝΕΤ και ADSL. Το λειτουργικό του WINDOWS XP και ο BROWSER του ήταν ο INTERNET EXPLORER η έκδοση 6.0. Ανάλυση οθόνης 1280x1024 και Javascript Enabled. Μπήκε στο blog έκατσε ένα δευτερόλεπτο και μετά έγινε μπουχός.

Πρέπει να απογοητεύτηκε. Οι λέξεις στο google παρμένες από διάσπαρτα κείμενα του λόγιου αυτού εδώ blog του έδωσαν ελπίδες : Θα έβρισκε αν όχι την γιατρειά, κάποιον ομοιοπαθή βρε αδερφέ να μοιραστούν τις εμπειρίες τους να ανταλλάξουν υπόθετα. Με λαχτάρα έκανε κλίκ. Γιά να το σιγουρέψει να μην του φύγει πάτησε την "προσωρινά αποθηκευμένη". Σαν να τον βλέπω μπροστά μου : Πάγωσε στη θέα αυτού εδώ του ιστολογίου. Αντί να αντικρίσει το απαύγασμα, την επιτομή θα μπορούσαμε να πούμε της παγκόσμιας ιατρικής έπεσε πάνω στις ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ. Στη φωλιά του λύκου. Στο λάκο με τα κωλοδάχτυλα.

Η κουράδα στη φωτό δεξιά από τη Ράνια Θρασκιά έτσι όπως κοιτάμε από απέναντι πρέπει γιά κλάσματα δευτερολέπτου να τον ξεγέλασε. Σου λέει κουράδα-κώλος-υπόθετο υπάρχει αλληλουχία. Το βλέμα του όμως συνέχισε παρακάτω και ήρθε η απογοήτευση. Πρέπει να σταυροκοπήθηκε και να έφτυσε τον κόρφο του.

Έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο να είναι γυναίκα. Δεν θέλω να απομυθοποιήσω τα πάντα και να τα αποδομήσω. Μιά γυναίκα δεν μπορεί να ψάχνει στο google περί "υποθέτων που δεν της κάνουν τίποτα". Οι γυναίκες έχουν πρακτικό μυαλό θα έβρισκαν την λύση εκτός διαδικτύου. Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω ότι μπορεί να είναι γυναίκα. Άντρας είναι και ελαφρώς καρμοίρης. Να πας στο γιατρό ρε φίλε. Οι γιατροί τι θα γίνουν, κλέφτες ; Και άντε και είσαι τυχερός και βρίσκεις την εναλλακτική του υποθέτου λύση στο ίντερνετ. Θα βάλεις ότι λάχει, ότι βρήκες μπροστά σου, στον κώλο σου ; Σιγά μην αυτοχειρουργηθείς κιόλας μέσω wikipedia.

Δεν έχω να πω τίποτε άλλο πάρα μόνο περαστικά και ευχές να βρεθεί η εναλλακτική θεραπεία στον επισκέπτη τους ενός δευτερολέπτου που η μοίρα και ο γούγλης τον έριξε πάνω στις ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ. Μπορεί να μην βρήκε τη θεραπεία και τη λύση στο πρόβλημα του αλλά είχε την τύχη έστω και γιά μερικά δέκατα να ζήσει μιά ανεπανάληπτη εμπειρία. Στο καλό φίλε μου και να μας ξανάρθεις υγιής.

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP