10/8/08

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΚΙΝΟ 2008


Το στάδιο είναι κατάμεστο από χιλιάδες έλληνες που κάνουν τον κινέζο. Είναι η τελευταία ημέρα των αγώνων και η τελευταία μας ελπίδα σαν χώρα να πάρουμε ένα μετάλιο. Κυρίες και κύριοι παρακολουθούμε το άθλημα "αντιπολίτευση" και είναι η τελευταία προσπάθεια του αθλητή μας Γιωργάκη Παπανδρέου.

Σκοπός του κάθε αθλητή είναι να κάνει αντιπολίτευση γιά δύο λεπτά. Είχαμε πέντε αποτυχημένες προσπάθειες από τον αθλητή μας και τώρα είναι η έκτη και τελευταία. Αν τα καταφέρει πάει γιά το χρυσό. Κι αυτό διότι αγωνίζεται μόνος του χωρίς αντίπαλο. Ο κυριότερος αντίπαλος του ο κινέζος Κα Ραμάν Λή έχει εξαφανιστεί. Θέλουμε δύο λεπτά αντιπολίτευσης γιά να ακουστεί επιτέλους ο Εθνικός μας Ύμνος.

Βλέπουμε τον αθλητή μας να να κάνει προθέρμανση και να αυτοσυγκεντρώνεται. Το μουστάκι του έχει ιδρώσει ενδεικτικό του πόσο αγχωμένος είναι. Η μητέρα του Μαργαρίτα του δίνει ένα φιλάκι και ένα ντόνατ να φάει με λίγο γάλα και φυστικοβούτυρο. Βάζει τα κλάματα θέλει και λίγο μπέικον του δίνει και σταματάει. Είναι έτοιμος.

Νεκρική σιγή επικρατεί στο στάδιο. Ο Γιωργάκης Παπανδρέου είναι έτοιμος γιά την τελευταία του προσπάθεια να κάνει αντιπολίτευση. Παίρνει φόρα από τη γωνία ... Έχει σχεδόν κολλήσει στη γωνία ... Αρχίζει και τρέχει, τρέχει κυρίες και κύριοι, τρέχει, τρέχει, run Forest run, τρέχει, τρέχει και ... και ... και ... ΚΛΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ !!!

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP