3/7/08

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ CHANNEL


Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι είμαι ο Λάκης Πουλόπαυλος και είναι οι ειδήσεις των επτά από το ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ CHANNEL. Οι ειδήσεις σε τίτλους :

Γονατίζει η ακρίβεια τα νοικοκυριά, με έναν κόκκο ρύζι έφτιαξε τα γεμιστά της η κυρία Παναγιώτα η οποία μας αποκαλύπτει την συνταγή. "Ούτε να γαμήσει κανείς μπορεί" ουρλιάζει μπροστά στην κάμερα θαμώνας των μπουρδέλων της οδού Φυλής. Χρεώνουν το πισοκωλητό πενήντα ευρώ και η πουτάνα είναι κι άπλυτη. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ. Με ένα αγγούρι γύρισε από τη λαική ο Κυρ Σταμάτης. "Στο κώλο μου το έβαλα" ομολογεί με λυγμούς στη ρεπόρτερ του Κ. CHANNEL "δεν έχω λεφτά ούτε γιά καρότσι να το κουβαλήσω.

Στα ύψη η τιμή της αμόλυβδης, ουρές σε βενζινάδικο στη Ν. Φιλαδέλφεια, ο ιδιοκτήτης δίνει με έκπτωση άμα του πάρεις πίπα. "Έκατσα και με πηδήξανε γιά είκοσι λίτρα απλής αμόλυβδης" ομολογεί με την πλάτη γυρισμένη στην κάμερα ο Κύριος Μενέλαος. "Μου άρεσε και θα το ξανακάνω" συμπληρώνει.

Νέες συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση Σεργιανόπουλου. Τις παίρνετε πακέτο με τις νέες συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση Άλεξ. Μόνο τριάντα ευρώ. Να ανακηρύξει σε άγιο σκέφτεται η Διαρκής Ιερά Σύνοδος τον ηθοποιό όπως διαβάσαμε στο προφίλ του Άνθιμου στο FACEBOOK.

Αποκάλυψη σοκ γιά το σκάνδαλο SIEMENS : Υπουργός έδωσε "δουλειά" δισεκατομμυρίων στην εταιρεία γιά μόλις έναν αποχυμωτή. Τον απέπεμψε ο Κώστας Καραμανλής γιά αθέμιτο ανταγωνισμό. Τι δήλωσε εξοργισμένος ο Μιχάλης Λιάπης πως αντέδρασε ο Τσουκάτος.

Έπεσε ξανά από το ποδήλατο του ο Γιώργος Παπανδρέου χωρίς καν να είναι επάνω. Την γλύτωσε με μερικές αμυχές. Έφαγε ξύλο από τη Μάργκαρετ.

Νέα γκάφα της ΕΛ.ΑΣ. Συνέλαβαν σκύλο γιά χρέη στο Δημόσιο.

Οι ειδήσεις αναλυτικά ...

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP