14/7/08

ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΕΓΩ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ


Διότι εκεί πάνω στα σύννεφα κατοικούν βουλευτές, πολιτικοί και κρατικοί λειτουργοί οπότε θα έκανα χοντρές μπάζες.

Κάποιες φορές βέβαια πέφτουν από εκεί, από τα σύννεφα δηλαδή, μόλις ακούνε ότι σύντροφοι τους στα κόμματα τα έπαιρναν χοντρά από μίζες. Πέφτουν γιά λίγο, πάνε σε κάποιο κανάλι, σε κάποιο παράθυρο ή πάνελ και ψυξοκλαίνε γιά τη χαμένη τιμή της πολιτικής ζωής. Μετά ξανά πάλι πίσω στα σύννεφα τους και δώστου από την αρχή.

Πάνω στα σύννεφα λοιπόν, ζουν οι έλληνες πολιτικοί μας, από κει η ορατότητα είναι μηδενική και αδυνατούν να δουν τις άνομες συναλλαγές των συναδέλφων τους. Βέβαια θα μου πείτε πως γίνεται να ζεις πάνω στα σύννεφα και ταυτόχρονα να κλέβεις επί γής. Αυτό γίνεται κατά την διάρκεια του πεσίματος. Δηλαδή ο πολιτικός μόλις πέσει από τα σύννεφα ακούγοντας ότι κάποιος άλλος πολιτικός έκλεψε ή έλαβε μίζα, εκμεταλεύεται την πτώση του στη γη αρπάζοντας κι αυτός μιά μίζα. Σου λέει πέσαμε που πέσαμε (από τα σύννεφα) ας μη το αφήσουμε ανεκμεταλεύτο.

Άρα ο πολιτικός κλέβει διότι μαθαίνει ότι κάποιος άλλος έκλεψε και πέφτοντας από τα σύννεφα στη γη κλέβει κι αυτός. Διότι σου λέει μαλάκας είμαι εγώ ; Και αν δεν κλέψω πως θα πέσει ο συνάδελφος από τα σύννεφα να κατέβει επι γης να κλέψει ώστε να πέσει κι αυτός από τα σύννεφα μόλις το μάθει και να κλέψει αφού έπεσε. Μύλος.

Να μπορούσα λοιπόν στα σύννεφα να είχα εγώ βενζινάδικο, θα έκανα χρυσές δουλειές, θα φούλαρα τις μερσεντές και τις μπέντλει, θα φούλαρα τα χάμερ και τα καγιέν, θα φούλαρα κότερα και θαλαμηγούς. Θα έκανα και ένα διαφημιστικό γιά τη Millennium Bank.

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP