28/7/08

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ


Αλέξη καλημέρα σε σκεφτόμουν όλη μέρα. Εδώ κωλότριχες. Είδα με συμπάθεια την ακραία αυτή ενέργεια σου να παρεισφρήσεις μιά μετανάστρια και δη μαύρη στην πανμέγιστη αυτή γιορτή της δημοκρατίας σας. Λέω "σας" διότι όλοι θα αγωνιστούμε να μην σας την πάρει κανείς.

Ωραία η μαυρούλα Αλέξης Κάρινγκτον (μου την θύμισες ρε πούστη μου με αυτό το ντύσιμο), ωραίο γκομενάκι και τα έλεγε και πολύ ωραία στις κάμερες και τα παράθυρα που πήρε σβάρνα κατόπιν εορτής (της δημοκρατίας σας).

'Ομως Αλέξη μου που κρύβεσαι πίσω από τις λέξεις ήταν αυτή η κοπελίτσα τυπικό δείγμα μετανάστριας ταλαίπωρης εν Ελλάδι και εν έτη 2008 ; Εγώ μιά χαρά την είδα και δουλειά είχε και μιά φυσιολογική ζωή με τα όποια γραφειοκρατικά προβλήματα που φαντάζομαι υπάρχουν γιά όλους τους μετανάστες σε όλον τον κόσμο.

Θα σου πρότεινα λοιπόν Αλέξη του χρόνου λίγο πριν τη γιορτή αυτή του κώλου να πεταχτείς μέχρι το Πέραμα και να βουτήξεις έναν μετανάστη, παράνομο αν γίνεται, έτσι όπως θα είναι μέσα στο γρέζι, την μουτζούρα και τα λάδια να τον ανεβάσεις στο εργαλείο και να τον πας στο Προεδρικό. Έτσι όπως είναι. Και αν σου κάνουνε μανούρα στην είσοδο να τους πεις να πάνε να γαμηθούνε και ότι είναι φίλος σου και καλεσμένος σου. Έτσι όπως είναι. Με την μπλε ολόσωμη φόρμα και αυτή την χαρακτηριστική μυρωδιά του ιδρωτά του ανακατεμένου με σίδερο.

Θα σου πρότεινα επίσης Αλέξη αν τύχει πάλι, χτύπα ξύλο, κανένα περιστατικό όπως αυτό με τους οχτώ καμένους να πας να πάρεις από κει ένα κουφάρι και να το πας στη γιορτή της πούτσας. Έτσι όπως είναι, κάρβουνο. Να το πετάξεις στον κήπο και να τους πεις ότι ήταν καλεσμένος σου αλλά δεν πρόλαβε. Και ότι εκτέλεσες την μεγάλη επιθυμία της ζωής του. Να παρεβρεθεί κι αυτός ο καρμοίρης στην μεγάλη αυτή "γιορτή" όπου μονίμως τον πέταγαν έξω.

Και κάτι άλλο Αλέξη. Μην νομίζεις ότι επειδή δεν έβαλες γραβάτα δεν τους έκλασες τ΄αρχίδια ...

2 ΜΙΛΗΣΑΝ:

Λούσυ 28 Ιουλίου 2008 στις 11:54 π.μ.  

χα χα χα χα χα χα Πεθαίνω.... Και λίγα του λες

Masterpcm 30 Αυγούστου 2008 στις 3:24 π.μ.  

Εύγε again...

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP