18/7/08

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΚΑΦΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Παρασκευή 18 Ιουλίου 2008
Στεφάνου και Ιωάννου (Θ') Πατριαρχών Κων/πόλεως και Ιωάννου μητροπολίτου Χαλκηδόνος, Μαρτύρων Αιμιλιανού, Παύλου, Θεής και Ουαλεντίνης ή Βαλεντίνης (+ 363) Μαρκέλλου, Δασίου, Μάρωνος, Υακίνθου και Φωτίου, Οσίων Ονησιφόρου, Παμβώ και Ιωάννου, Των εν Κύπρω οσίων και θαυματουργών Παμμεγίστου, Παμφοδίτου, Παφνουτίου, Πήγωνος, Πολεμίου, Σωζομένου, Σωτηρίχου και Φωτίου

Από σήμερον και τούδε αποφασίζομεν και διατάσσομεν όπως όστις πας όταν και λόγω των συνεχομένων και αλλεπαλήλλων γκαφών, πατατών και παπαριών της ΕΛ.ΑΣ. να εκδίδομεν ημερήσιον δελτίον γκαφών ώστε να ενημερώνεται ο ελληνικός λαός να θυμούνται οι παλαιοί να μαθαίνουσιν οι νέοι να γελάσει και του κάθε πικραμένου το χείλος.


Αι γκάφαι διατίθενται σε rss feed, σε κόκκινο, μαύρο καθώς και σε υπερπολυτελή δερματόδετο τόμο. Πάμε :


Σήμερον την δεκάτην πρωινή όργανο της τάξεως ήκουσε φωνάς εκ διαμερίσματος εις πλατείαν Κολιάτσου. Προσέτρεξε με παρατεταμένον το υπηρεσιακόν όπλον και με ισχυρήν κλωτσιά διέρρηξε την είσοδον. Εντός του διαμερίσματος που σημειωτέον ευρίσκετο εις το ισόγειον, είδε γηραιά κυρία να φωνασκεί έχων ανέβει εις σκαμπώ χρώματος κουραδί και επί του πατώματος να κειτέται πόνδιξ ήτοι ποντικός εις την καθομιλουμένην και να απειλεί την γηραιάν κυρίαν.


Το όργανον με αυταπάρνησην επυροβόλησε διαμελίζοντας το κρανίον της γηραιάς κυρίας σώζωντας την εκ βεβαίου θανάτου εκ του πόνδικος. Με προσοχή μετέφερε το θηλαστικόν εις κέντρον περιθάλψεως σπανίων και αγρίων ζώων διά τας πρώτας ψυχολογικάς βοηθείας.


Σήμερον επίσης και ώρα 15 και 44 μετά μεσημβρίας περιπολικόν με επιβαίνοντας δύο (two) οργάνων της τάξεως και της ασφαλείας κατεδίωξεν ύποπτον ποδηλάτην εις την παραλιακήν λεωφόρο στο ύψος Γκόλφ Γλυφάδεως τον οποίον και εσυνέτριψεν κάτωθεν του, διαμελίζοντας τον λόγω της αποτόμου πεδήσεως του (φρενάρισμα διά τους αγραμμάτους).


Το ποδήλατον δεν έφερε πινακίδα κυκλοφορίας όπως δεν έφερε πυροσβεστήρα και τρίγωνον. Στο σόρτ δε του ποδηλάτου εβρέθει μικροποσότητα τσίχλας dentyne ice. Τα τεμάχια του πτώματος του ύποπτου ποδηλάτου μετεφέρθησαν στα εργαστήρια της εγκληματολογογικής υπηρεσίας δια νεκροψίαν, νεκροτομήν και τα περαιτέρω. Επίσης επεβλήθει και κατεβλήθει μύνηση διά παράβαση του ορίου ταχύτητος και του νόμου περί ασέμνων.


Τέλος σήμερον την ενδεκάτην βραδυνήν, όργανον της τάξεως (ανήρ) έπεσε εις υπόνομον εις την συμβολήν των οδών Ιουλιανού και Πατησίων εις την προσπάθειαν του να περπατήσει. Αποτέλεσμα ήτο να εγεμίσει σκατά, κόπρανα, κουράδες, περιτώματα, τσίρλες γκαβαλίνες, βερβελιές και κουτσουλιές. Επίσης μύξες, τρίχες, σάλια, σπερματικά υγρά, ευκοίλια, πύον και αίμα.


Αν θέλεις να λαμβάνεις τις γκάφες της ΕΛ.ΑΣ. στο κινητό σου στείλε τώρα SMS ΓΚΑΦ ΕΛΑΣ κενό το ονοματεπώνυμο σου και όνομα μητρός στο 100 και γίνε μέλος της πιό γκαφάτης παρέας.

(Χρέωση παράβολο των 100 και χαρτόσημο των 20 ανά sms)

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP