23/8/08

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΧΕΣΑ


Έχεσα πριν από λίγο, συγκεκριμένα πριν από έξη λεπτά και τριανταδύο δευτερόλεπτα. Όλα πήγαν καλά και οι κουράδες εξήλθαν αβίαστα από τον κώλο, σε αυτό βοήθησε και η χαλάρωση που μου πρόσφερε η ανάγνωση του τεχνολογικού περιοδικού HITECH.

Βέβαια πριν είχα καταναλώσει φραπέ με παγωτό βανίλια κάτι που επιτάχυνε τις εντερικές διεργασίες και συνεπώς και την αφόδευση. Η ποσότητα των κοπράνων ήταν επαρκής και ήταν αρκετό ένα πάτημα στο καζανάκι ώστε να οδηγηθούν στους υπονόμους και μετά να χαθούν στα γαλάζια πελάγη.

Σκουπίστηκα χωρίς απρόοπτα και πρόσεξα ώστε να καταναλώσω όσο λιγότερο κωλόχαρτο μπορούσα μέσα στα πλαίσια του σφιχτού οικογενειακού προυπολογισμού. Το χαρτί ήταν πολύ καλό, απαλό και όλα πήγαν σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο.

Ευχαριστώ.

9 ΜΙΛΗΣΑΝ:

Ανώνυμος 13 Ιουλίου 2008 στις 10:57 π.μ.  

εισαι μαλάκας!

Ανώνυμος 13 Ιουλίου 2008 στις 9:04 μ.μ.  

Ρε φιλαράκι ανώνυμε των 10:57 γιατί τον λές μ@λ@κα τον άνθρωπο ... δεν κατάλαβα.

Σε πείραξε η γλώσσα που χρησιμοποιεί ή το γεγονός ότι το πόστ του δεν έχει να μας προσφέρει κάτι?

Ό,τι και να είναι πάντως εγώ δεν συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό σου. Δηλαδή τα άλλα "σκατά" που διαβάζεις στην μπογκόσφαιρα δεν σε πειράζουν ε?

Αλλά ξέρω, τα άλλα "σκατά" κρύβονται πίσω απο όμορφες λέξεις που προφανώς δέν έχεις την διανοητική ικανότητα να διακρίνεις.

Εγώ πάντως φίλε ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ πάω πολύ το μπλογκάκι σου διότι δίνει μια άλλη ατμόσφαιρα στην βρωμιά που κυκλοφορέι στο διαδίκτυο και την οποία πολλοί δεν μπορούν να διακρίνουν.

Ανώνυμος 4 Αυγούστου 2008 στις 9:47 μ.μ.  

Δεν μας είπες τι γεύση είχαν

Ανώνυμος 27 Αυγούστου 2008 στις 9:28 μ.μ.  

Εισαι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ μεγάλε!!!!
Συνέχισε.
Μόνο ο "ανώνυμος 9:04 μμ" έχει πιάσει το νόημα...

Ανώνυμος 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 5:04 μ.μ.  

βασικα η στιγμή του χεσίματος είναι ιερή....στο μπάνιο σκέφτεσαι λύσεις για τα πιό συμαντικά προβλήματα της ζωής σου...στο μπάνιο αντιλαμβάνεσαι την ύπαρξή σου σαν οντότητα όμοια του σκατού....
Δε ξέρω για σας , αλλα εγώ απολαμβάνω αυτές τις στιγμές όσο τίποτα άλλο....το μόνο πράγμα που μπορεί να με ξενερώσει είναι να γενήσω σκατό ΤΑΡΖΑΝ..ξέρεις αυτό που κρέμεται απο 2-3 κωλότρυχές σου εκτελεί εξαναγασμένη ταλάντωση....πάλεσαι μπρός πίσω και κυκλικά αλλα αυτό τίποτα....ε αυτός ο ταρζάν πολύ με τη δίνει....οι κωλότρυχες εδώ είναι πρόβλημα.....είναι να σε kain κ οι reggaeς...ΕΒΓΕ (στο σκατό αναφέρομαι)....

Ανώνυμος 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 1:33 π.μ.  

πρίν λίγο έχεσα και είδα στα σκατά μου το πρόσωπο του ιησού, ο οποίος μου είπε να αρχίσω να προσέχω τί τρώω...

Ανώνυμος 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 3:35 μ.μ.  

][...Ρε παιδιά, να εξομολογηθώ κάτι; Να! μα την παναγία την σατανίστρια αν δεν με πιστεύεται. Μερικές φορές τα κακάκια μου είναι φτυστοί με κάτι ελληναράδες που βλέπω στον δρόμο. Είναι οι γνωστές σκατόφατσες δηλαδή;...Επίσης επειδή τα απορρυπαντικά στο σπίτι τα έχω σε ντουλάπι, τρώω απίστευτο πακέτο γιατί πασχίζω να διαβάσω τι λένε οι ετικέτες στις πετσέτες!...Μιλάμε, αν φανταστείς, το σκηνικό είναι γκραν-γκινιόλ. Από την μία να σφίγγομαι να διαβάσω - γιατί είναι και μακρυά - και από την άλλη να σφίγγομαι για την πολυπόθητη λευτεριά!...][

Ανώνυμος 28 Απριλίου 2009 στις 1:23 π.μ.  

ντρεπομαι για το ανθρωπινο ειδος πραγματικα.και σας λυπαμαι ολους εδω μεσα.ειστε αδιστακτοι κακομοιρηδες και ανωνυμοι ολοι.για σηκωστε το κεφαλι σας ψηλα,κοιταξτε λιγο τον ουρανο........τωρα φτυστε

Sofoz 29 Απριλίου 2009 στις 12:33 μ.μ.  

Για πρώτην φοραν στο θέμαν τούτον εν να μιλήσω επώνυμα κύριε ανώνυμε που λαλείς πως εν ανώνυμοι ούλοι. Μόνο που εν να τα πω στα Κυπριακά γιατί πιστεύκω πως σε τούτον το θέμαν έσιει παραπάνω action:

Καταρχήν εν πόμπα το θέμαν τζαι καταλάβω τους κοτσιρκασμένους (χεσμένους δηλαδή) παρέες. Αμαν τσιακκάρεις (τσέκαρεις) τον βόθρον (λάκο) 'π'όξω (έξω) που το σπίτιν μου τζαι συγκρίνεις τον με την Μακαρίου (το κέντρο την Λευκωσίας, μικρογραφία του κέντρου της Αθήνας), εν να καταλάβεις πως ο βόθρος εν πιο καθαρός που τα μούτρα τους.

Έσιοι κάτι κότσιρους (κουράδες) που επιπλέουν καμιάν φοράν ή που κάμνουν τον Ταρζάν, όπως είπεν κάποιος. Τζείνοι (εκείνοι) ξέρεις ποιοί ένει (είναι); Εν εμείς που μαχούμαστεν να φύουμεν που τον βόθρον, αλλά πάλε τζαμέ (εκεί) πάμεν. Το πολλίν πολλίν να αήκουμεν κανέναν κομμάτιν πας την λεκάνην (τζαι πάλε εν να το καθαρίσουν).

Με άλλα λόγια, αφού εν έχουμεν άλλην επιλογήν, θκιαλέουμεν να ζήσουμεν στον βόθρον πολεμόντας ή αγνοόντας το τι σημβαίνει γυρόν μας.

Οι κότσιροι εν η μέση λύση. "Γαμάτε για χανόμαστε" λαλεί τζαι ο Πανούσης, αλλά που πίσω για να κουντήσουμεν (σκουντήσουμε) τα σκατά να τα γλυτώσουμεν όσον πιο πολλά μπορούμεν που την μοίραν τους.

Viva la resistance!!! Ατς...!

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP