10/6/08

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ


Δεν πουλάει τελικά τις μετοχές του ο Αλέξης Κούγιας και παραμένει πρόεδρας στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Μην το δένετε και κόμπο βέβαια διότι ... Κούγιας είναι αυτός ! Η είδηση από το site του ραδιοφωνικού σταθμού SUPER FM :


Στα χέρια του Αλέξη Κούγια θα παραμείνει η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο. Ο μεγαλομέτοχος επικαλείται συζητήσεις με παίκτες και φορείς της πόλης, οι οποίοι του ζήτησαν να παραμείνει στην ομάδα και δηλώνει απερίφραστα ότι παρά το υψηλότατο τίμημα που του προσέφερε ο κ. Χριστοβασίλης, εκείνος ανακαλεί οριστικά την απόφασή του για πώληση σε οιονδήποτε επιχειρηματία, αφού για εκείνον πάνω απ' όλα μετράνε τα συναισθήματά του.

Τις προηγούμενες μέρες ο κ. Χριστοβασίλης είχε βρεθεί στα Γιάννινα και προέβη σε ελέγχους στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και στο προπονητικό της κέντρο, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος για την επένδυση στην οποία θα προέβαινε και ζήτησε από τον Αλέξη Κούγια να του απαντήσει οριστικά και αμετάκλητα εντός της ημέρας αν η αγοραπωλησία θα προχωρούσε, ώστε να προετοιμαστούν οι απαραίτητες διαδικασίες και στη συνέχεια να οργανωθεί η ομάδα. Όμως, η απάντηση του κ. Κούγια ήταν αρνητική κι έτσι συνεχίζει στο τιμόνι της ΠΑΕ απρόσκοπτα έχοντας ήδη προλειάνει το έδαφος για προπονητή και πρώτες μεταγραφές.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες ενδείξεις, πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας θα είναι ο Βασίλης Παπαχρήστου.

Παραθέτουμε πιο κάτω και την ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Μετά από προσωπική συζήτηση με όλους τους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, όπως συζητάει ο πατέρας με τα παιδιά του και τη δεδηλωμένη θέση τους να ζητήσουν τη λύση των συμβολαίων εφόσον πουληθεί η ΠΑΕ, αλλά και την εκδήλωση προς το πρόσωπό μου απολύτου εμπιστοσύνης απ' όλους τους θεσμικούς φορείς, αλλά και το σύνολο των επιστημόνων και επιχειρηματιών της πόλης, αποφάσισα να ανακαλέσω την απόφασή μου για την πώληση του 89% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Η απόφασή μου είναι οριστική και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την αγορά των μετοχών και ειδικά τον κ. Γιώργο Χριστοβασίλη, ο οποίος προσέφερε ιδιαίτερα υψηλό τίμημα.

Τα χρήματα για μένα ουδέποτε υπήρξαν η προτεραιότητά μου, εκείνο που μ' ενδιαφέρει είναι η ηθική και ψυχική μου ισορροπία και τα συναισθήματά μου, τα οποία δοκιμάστηκαν πολύ αυτές τις μέρες.

Θα αλλάξουν όλα όσον αφορά τη Διοίκηση, την Τεχνική ηγεσία και τον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ και δηλώνω υπεύθυνα ότι θα κάνω τα πάντα για να προχωρήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι σαν οικογένεια».

Αλέξης Κούγιας

1 ΜΙΛΗΣΑΝ:

ΠΡΕΖΑ TV 10 Ιουνίου 2008 στις 11:47 μ.μ.  

Οχι αλλο καρβουνο με αυτον τον ανθρωπα...

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP