24/6/08

ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Σε άλλη περίπτωση το αριστερόν μου παρελθόν, (πολυτεχνείο, βασανιστήρια, Τζόν Τίκης) δεν θα μου επέτρεπε να ξεστομίσω μιά τέτοια κουβέντα περί χρήσης στρατιωτικής βίας.

Όμως εδώ πλέον έχουμε να κάνουμε με ένα αδίστακτο καρτέλ πρέζας, (και δεν μιλάμε μόνο γιά φούντα), οπλισμένο σαν αστακός, καλά εκπαιδευμένο, που δεν διστάζει να σε στείλει να δεις τα ραδίκια ανάποδα αν πειράξεις τα συμφέροντα του.

Και ενώ ήδη υπάρχει το θλιβερό προηγούμενο του φιάσκου στα Ζωνιανά, που είχε ως αποτέλεσμα ένας νέος άνθρωπος να μείνει φυτό, βλέπουμε την αστυνομία να μην βάζει μυαλό (που σιγά μην είχε ποτέ) και να πέφτει πάλι στην ίδια λούμπα. Χαροπαλεύει ένας συνάνθρωπος μας, (ας μην τον βλέπουμε πλέον σαν μπάτσο) και όλοι καταλαβαίνουν ότι οι δηλώσεις του πρωθυπουργού, του υπουργού και λοιπών περί επαναφοράς της τάξης στην "λεβεντογέννα" Κρήτη ήταν πούτσες μπλέ.

Ή λοιπόν θα σταλεί στρατός εκεί κάτω να καθαρίσει τη βρώμα ή θα εξακολουθήσει να κυβερνά εκεί το καρτέλ των πρεζέμπορων, των χασισοκαλλιεργητών και των εμπόρων όπλων.

Στρατιωτικός νόμος με λίγα λόγια, διότι με τα νεροπίστολα των αστυνομικών δεν γίνεται δουλειά. Οι μαφιόζοι μέχρι και αντιαεροπορικό οπλισμό κατέχουν. Άσε που τέτοια αστυνομία ούτε κατσικοκλέφτη δεν μπορεί να συλλάβει. Άχρηστοι και ανίκανοι, λαχανιάζουν ακόμη και με το σάλιωμα του χαρτόσημου στο γνήσιο της υπογραφής.

Μιά αστυνομία στην χειρότερη της περίοδο, με την μιά γκάφα μετά την άλλη, κάτι που εκμεταλεύθηκαν (το πεσμένο της ηθικό δηλαδή) και οι απαγωγείς του Μυλωνά και χτύπησαν διάνα. Σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελε η ηγεσία της και η κυβέρνηση να ζήσει τέτοιο εφιάλτη σε μιά τέτοια χρονική στιγμή. Δηλαδή έναν οικονομικό μεγαλοπαράγοντα νεκρό.

Στρατός λοιπόν κάτω στην Κρήτη να τους γαμήσει. Τους ξέρουν ποιοί είναι και πού είναι. Τους καλύπτουν πολιτικοί και αστυνομικοί ακόμη και η τοπική κοινωνία, αλλά πρέπει να δωθεί ένα τέλος. Αλλιώς να μας πούνε ότι αυτή εδώ τη χώρα την κυβερνάνε οι πρεζέμποροι να το ξέρουμε να λάβουμε τα μέτρα μας.

Και ξαναλέω ότι το αριστερό μου παρελθόν σε καμιά άλλη περίπτωση δεν θα μου επέτρεπε να σκεφθώ έτσι. Επειδή όμως τώρα τελευταία δεν είμαι και πολύ αριστερός με την στενή έννοια, ξύπνα και στείλε τώρα Κωστάκη στρατό (και αεροπορία, μην πω και ναυτικό) κάτω στο Νησί να τους ξεπαστρέψει σαν τις κατσαρίδες.

8 ΜΙΛΗΣΑΝ:

Ανώνυμος 24 Ιουνίου 2008 στις 7:46 μ.μ.  

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΛΙΣΑΝ ΜΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥ...
ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΙΣΩ;;;;
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Giannis Ianossss 24 Ιουνίου 2008 στις 11:55 μ.μ.  

Ξέχασες την ατομική βόμβα, μία μικρής ισχύος να μην ταράξει τον ήρεμο ύπνο των μη Κρητικών και καθαρίσαμε .

Ανώνυμος 25 Ιουνίου 2008 στις 12:26 μ.μ.  

αποποινικοποιηση κατρακυλα οι τιμες και τον μπουλο οι εμποροι.ξεχασα απο που θα βγαλουν μεροκαματο κρατος,δικαστες,δικηγοροι,γιατροι,δεσμοφυλακες,κοινωνικοι επιστημονες,παπαδες και παει λεγοντας

mikros fokion 25 Ιουνίου 2008 στις 1:03 μ.μ.  

τι θες να μεινει χωρις δουλεια ο Κεφαλογιαννης;

Ανώνυμος 10 Αυγούστου 2008 στις 10:55 μ.μ.  

δεν ξερω αν το εμαθες στην ιταλια το εκαναν ηδη, και εχουν σκυλιαση ολοι οι προοδευτικοι και ψευτο δημοκρατες και μην σπευσης να με κατηγορησης σαν φασιστα γιατι υπηρξα και εγω στο ιδιο ιδεολογικο χωρο με εσενα οταν ημουν παιδι.

Ανώνυμος 14 Απριλίου 2009 στις 1:47 π.μ.  

ρε μαλακες να σας πω κατι:εγω ειμαι κρητικος και γραφω στ'αρχηδια μου και τους στρατους σας και εσας ας κανουνε βημα τα μουνια και θα τα καθαρισουμε ολα....ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΘΥΜΝΟ.....ελατε να σας κοψουμε τον κολο πουτανας γενιματα...και γαμω το σπιτι του αυτουνου που εβγαλε το αρθρο...αντε να βγαλετε κανα κομματι ψωμι μωρε κακοπρεζωνα και ελατε μετα να τα βαλετε με την...ΚΡΗΤΗ...

τολης 14 Απριλίου 2009 στις 3:29 μ.μ.  

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΔΕΛΦΟΙ !!
ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ
ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΜΑΣ
ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ Γ@ΜΙΣ@ ΚΑΜΙΑ Π@Ν@Γ@@@

Ανώνυμος 15 Απριλίου 2009 στις 12:11 μ.μ.  

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίνουμε στις οδηγίες χρήσεως και οπωσδήποτε στην ημερομηνία λήξεως του προϊόντος! Υπάρχει περίπτωση να την πατήσεις και να αρχίσεις να γράφεις σαν τον 14 Απρίλιος 2009 1:47 πμ.
Καλό και το μπάφο, δε λέω, αλλά με μέτρο! η άσκοπος και συνεχής χρήσης του, σου καίει τα εγκεφαλικά κύτταρα και δεν μπορείς να σκεφτείς ούτε τα αυτονόητα.
Ο μαμιάς που λέει ότι είναι και από την Κρήτη ας κατουρήσει πρώτα. Και φυσικά να προσέξει μη σκίσει κανένα καλσόν.

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP