9/6/08

ΕΚΤΑΚΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ


Ολη η χώρα είναι συγκλονισμένη με το δράμα του Πρωθυπουργού Κωστάκη Καραμανλή. Η ισχυρή σεισμική δόνηση των 6.5 Ρίχτερ έπληξε με σφοδρότητα το Μαξίμου αφήνοντας πίσω της όνειρα συντρίμια γιά μιά ανέμελη παρακολούθηση του EURO 2008 από τον ποδοσφαιροφιλόφυλο ηγέτη.

Πριν από λίγη ώρα οι κάτοικοι του Νομού Ηλίας αποφάσησαν να του χορηγήσουν έκτακτο βοήθημα 3.000 ευρώ ώστε να επιστρέψει πάλι πίσω στην Αυστροουγγαρία και να παρακολουθήσει απρόσκοπτα τις αναμετρήσεις της Εθνικής μας. Επίσης του προσέφεραν δωρεάν διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή και κοντοσούβλι στο πανδοχείο Falstaff στη Βιέννη.

Ο μεγάλος φόβος όμως όπως εκφράστηκε και από τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Θοδωρή Ρουσσόπουλου είναι οι μετασεισμοί που μπορεί να προκαλέσουν την επιστροφή του ξανά πίσω στην πατρίδα και ο κίνδυνος η θέαση του EURO 2008 να χαθεί οριστικά.

Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι ο Πρωθυπουργός βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μπόρεσε να φάει δράμι από τις γαλέτες του συσσιτίου που του δώθηκαν από τον Ερυθρό Σταυρό. Αυτήν την ώρα βρίσκεται κλεισμένος στο αντίσκηνο του και παρακολουθεί τον αγώνα Ιταλία VS Ολλανδία σε μιά δεκατεσσάρα FUNAI με εσωτερική κεραία που έχει ως αποτέλεσμα την άσχημη και γεμάτη χιόνια εικόνα. Οι γιατροί του χορηγούν κολλύριο και αλατόνερο.

Δηλώσεις πριν από λίγο έκανε γιά το δράμα του Κώστα Καραμανλή ο Ζήσης Τσιριγκούλης.

3 ΜΙΛΗΣΑΝ:

Ανώνυμος 10 Ιουνίου 2008 στις 12:19 π.μ.  

Δεν τραβάς καλύτερα τις κολότριχές σου να ησυχάσεις λίγο...

ΠΡΕΖΑ TV 10 Ιουνίου 2008 στις 12:52 π.μ.  

Τα ιδια δεν ελεγαν και για τους πυροπληκτους;;;Ακομη περιμενουν τα χρηματα που συγκεντρωθηκαν απο τους Μαραθωνιους αγαπης...

Τσούγδω 10 Ιουνίου 2008 στις 2:06 μ.μ.  

Ένας ποδοσφαιροφιλόφυλος δε χάνει τέτοιο αγώνα. Σίγουρα θα πάει μία aller retour πτήση.... Άλλωστε δεν έχει και τίποτα σοβαρό να κάνει, όλη την προπαγάνδα την κάνει ο Ζαχαρέας.

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP