6/12/08

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Είναι πρωί πίνω καφέ κάθομαι μπροστά στον υπολογιστή και στίβω το κεφάλι μου τι σκατά να γράψω σε αυτό το ρημαδοblog που από τη μία το αγαπώ και από την άλλη το βλέπω σαν έναν εκδότη ο οποίος τηλεφωνεί στο συγγραφέα κάθε μέρα και τον ρωτάει αν έγραψε καμιά σελίδα στο νέο του βιβλίο που πρέπει να τελειώσει σε μιά βδομάδα. Σαν το Χάρο δηλαδή.

Αν αυτό το blog εδώ που λέτε, ήταν βιβλίο δεν θα είχε τελειώσει ποτέ και ο εκδότης θα με είχε απολύσει. Που να ήταν και σενάριο καθημερινής τηλεοπτικής σειράς. Τι καθημερινής, ούτε εβδομαδιαία θα κατάφερνα. Επειδή όμως δεν είναι, το ξανασκέφτομαι το φιλοσοφώ και λέω σταρχίδια μου, ότι, και αν μου κατέβει. Οι αναγνώστες μου είναι καλά παιδιά όλοι τους και με κατανόηση.

Πίνω που λέτε καφέ, είμαι μόνος με τα παιδιά μου που κοιμούνται δίπλα και σκέφτομαι όντας χρεωμένος μέχρι το λαιμό ότι μπορεί οι κωλοτράπεζες να μου (μας) πάρουν σπίτι και αυτοκίνητα αλλά τα παιδιά δεν μπορούν να μας τα πάρουν και επειδή αυτά είναι η πραγματική ευτυχία, το γέλιο τους και το τραγούδι τους, θα μας τα κλάσουν μετά συγχωρήσεως.

Και τώρα που είπα χρεωμένος, κάθομαι και σκέφτομαι αυτόν τον μαλάκα τον Καραμανλή διότι είναι πολύ μαλάκας ο άνθρωπος που νομίζει ότι είμαστε τόσο μαλάκες ώστε να μας ξεγελάσει με φτηνά επικοινωνιακά κολπάκια της λίθινης εποχής. Ξεκίνησε με επισκέψεις σε υπουργεία και κατέληξε με δωροδοκίες πιστεύοντας ότι εκτός από μαλάκες είμαστε και λιγούρια. Να πας να γαμηθείς Αχρηστότερε.

Και μέσα σε όλα αυτά δεν έχει πάρει κανείς χαμπάρι ότι .... έρχεται ΠΑΣΟΚ !!! Μήπως τελικά οι πολιτικοί καλά κάνουν και μας αντιμετωπίζουν σαν μαλάκες ? Μήπως πράγματι είμαστε μαλάκες ? Ρε καραγκιόζη εσύ που απαντάς ότι θα ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες εκλογές, σε τι σκατά ελπίζεις ? Κούνα λίγο το κεφάλι σου, ξύπνα και θυμήσου, δεν πάνε δα και πολλά χρόνια που έφυγε σαν τον κλέφτη αυτή η πούστρα ο Σημίτης. Οι ίδιοι θα έρθουνε ρε ηλίθιε. Η Βάσω, ο Βαγγέλης, ο Μιχάλης, ο Γιωργάκης. Άντε το πολύ πολύ να λείπει ο Άκης.

Ξυπνά κερατά μου και πρόσεξε καλά να μην κάνεις ξανά την ίδια παπαριά γιατί μας πήρε ο διάολος και μας σήκωσε. Μοιάζεις σαν την ξυλοδαρμένη σύζυγο που τις λέει ο άντρας της "αγάπη μου θα αλλάξω" και αυτή τον πιστεύει και τον ξαναφέρνει κοντά της και δώστου πέφτουν οι μάπες και ξανά τα ίδια, όταν πιά καταλαβαίνει ότι δεν πάει άλλο συνήθως είναι νεκρή ή στην καλύτερη στο νοσοκομείο διασωληνωμένη. Πρόσεξε καλά σου λέω γιατί θα το σκυλομετανοιώσεις και πάλι και πάλι και πάλι όπως κάνεις εδώ και καμιά τριανταριά χρόνια. Άιντε βλάκα ξύπνα επιτέλους.

Μία τρανή απόδειξη γιά το πόσο χαχόλους και καθυστερημένους μας περνάνε είναι αυτά τα κατάπτυστα σποτ που παίζουν στην τηλεόραση με γενικό τίτλο ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. Σε αυτά τα σποτ που λέτε βγαίνει μία καριόλα και εκ μέρους της κυβέρνησης μας βρίζει και μας κατηγορεί ως κλέφτες και λαμόγια, ότι κλέβουμε την εφορία και ότι στερούμε λέει με το κλέψιμο αυτό ένα κρεβάτι σε ένα νοσοκομείο διότι λέει, τα λεφτά από τη φορολογία πάνε (και) στην Υγεία !

Τι λέτε ρε ? Αντί να κατηγορείτε εμάς ρε αρχιμαφιόζοι του κερατά, δεν κοιτάτε εσείς ρε σκουλίκια να σταματήσετε να τα παίρνετε από παντού μαύρα, αφορολόγητα και να βουλιάζετε τα νησιά Κειμάν και το Μακάο ? Δεν σταματάτε το κλέψιμο των κρατικών ταμείων, τις μίζες γιά κάθε προμήθεια και κάθε δημόσιο έργο, δεν παίρνετε λέω εγώ τα λεφτά από την κομπίνα του Βατοπεδίου να τα δώσετε να γίνουν κρεβάτια και εντατικές στα νοσοκομεία που θα κατηγορήσετε εμάς γιά κλέφτες και υπεύθυνους γιά την ξεφτίλα του συστήματος υγείας ?

Και τώρα που είπα υγεία θυμήθηκα αυτό το νούμερο τον Αβραμόπουλο που αφού ολοκλήρωσε το θεάρεστο του έργο στο υπουργείο Υγείας, διαρρέει δεξιά και αριστερά σενάρια γιά επόμενος υπουργός οικονομίας, ακόμη και γιά αντικαταστάτης του Καραμανλή ! Οι άνθρωποι είναι θρασύτατοι και επικίνδυνοι. Κάποιος να τους μαζέψει, ποιός όμως, μόνο εμείς μπορούμε με την ψήφο μας.

Η ώρα όμως πήγε ήδη δέκα, τα παιδιά ξύπνησαν κι εγώ πρέπει να αναλάβω τα καθήκοντα μου αντικαθιστώντας εν μέρη την μητέρα η οποία τρέχει σαν παλαβή να μπαλώσει καμιά τρύπα από αυτές που μας άφησε το ευχαριστώ του δημάρχου μας στην προσφορά της στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου : Δεκαπέντε μήνες απλήρωτη και στο τέλος απόλυση.

Φιλιά σε όλους.

3 ΜΙΛΗΣΑΝ:

Ανώνυμος 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 9:43 μ.μ.  

Ηδη εχω σχολιαση σε προηγουμενο post tag η οπως στο διαολο το λενε.Ομως αυτο που βλεπω δυστυχως ειναι οτι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ νοσει, και πρεπει να μπη οχι στο γυψο αλλα στο αναμορφωτηριο.Φιλε κολωτριχα γενηθηκα και μεγαλωσα μεσα σε μια αριστερη οικογενεια ,πρωτα διαβασα το πως δενοταν το ατσαλι και μετα εμαθα την αλφα βητα.Ομως ποτε δεν ενοιωσα τοσο αδικημενος και προδομενος οσο αυτον τον τελευταιο καιρο.Ειναι ολοι παρε τον ενα και κτυπα τον αλλον.Οσο και αν σου φαινετε ηλιθιο πιστευω οτι η μονη λυση ειναι ενας λοχιας,ομως δεν υπαρχουν μαλακες στην εποχη μας.Εαν βρισκοταν ενας λοχιας να γαμηση την δημοκρατια,εμεις θα καναμε αντισταση και θα τον πολεμουσαμε.Ομως τωρα με τα ποσοστα που τους δινουμε σε καθε ευκαιρια, μας γαμουνε αυτοι, και καλα μας κανουν.Ειναι προφανες οτι εχουμε ομοφυλοφιλικες και μαζοχιστικες τασεις σε λανθανουσα κατασταση.

Ανώνυμος 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:31 μ.μ.  

Που την βλεπεις την καλημερα ρεεεε.ΧΘες το βραδυ την ωρα που εγραφα το ανω σχολιο ενα αθωο παλλικαρακι με το ονομα και την ηλικια του μεγαλου μου γιου επεφτε νεκρο.Απο την σφαιρα ενος συμπλεγματικου ανθρωποειδους,που στην μιζερη ζωη του δεν εμαθε ουτε γραματα ουτε μια τεχνη για να μπορεση να ζηση.Και εγω ειμαι αγραματος και οικοδομος,ομως σε καμια περιπτωση δεν θα μπορουσα να πυροβολησω ενα παιδι εν ψυχρω οτι και αν μου εκανε, και οπιας εθνικοτητας και αν ηταν.Ειμαι συντετριμενος. Σε παρακαλω πολυ καλε μου φιλε κολωτριχα,να αποσυρεις το πρωτοσελιδο των νεων,γιατι δεν αντεχω να το βλεπω.Σε αυτο το προσωπακι με την εκφραση του βιαιου θανατου βλεπω ενα προς ενα τα παιδια μου.Λογω εκπαιδευσης εθελοντη διασωστη και σε αντιμετωπιση συμβαντων,μπορω να πω οτι ειμαι απαθης στον θανατο.Οταν ομως προκειτε για την εν ψυχρω δολοφονια ενος παιδιου καταρεω.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΛΕΞΗ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΤΕΖΑ

Ανώνυμος 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:13 μ.μ.  

τα σποτακια πληρωνονται στα καναλια, και ο πελατης εχει παντα δικιο...

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP