30/6/08

ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ... ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ;


Άκουγα ΣΚΑΙ πηγαίνοντας προς Αθήνα γιά κάτι δουλειές και ξαφνικά κάποιος μπινές στο μικρόφωνο του σταθμού άρχισε να με κατηγορεί γιά το νερό που σπαταλάω πλένοντας τα πιάτα μου ! Και άρχισε να μου υποδεικνύει πως θα τα πλένω γιά να μη σπαταλάω νερό !!!

Εκεί στο ΣΚΑΙ τώρα τελευταία πολύ μας σπάτε τα παπάρια με τη σπατάλη του νερού με την τάχα μου οικολογική σας ευαισθησία και τις τζάμπα λάμπες.

Ρε σκατομαλάκες τα λαμόγια που έχουνε γεμίσει όλη την Ελλάδα με πισίνες μην ξέροντας που να πρωτοφάνε τις μίζες τους δεν σας ενοχλούν ; Γιατί δεν κάνετε σε αυτούς υποδείξεις ; Πισίνες σε ταράτσες πισίνες σε βίλες πισίνες σε αυλές πισίνες σε στάνες πισίνες σε μπαλκόνια τόνοι νερού στο βρόντο και ο ΣΚΑΙ μας βάζει κωλόχερο γιά μερικές σταγόνες που μας ξεφεύγουν όταν πλένουμε τα πιάτα !

Ρε δεν πάτε να γαμηθείτε λέω εγώ ...

6 ΜΙΛΗΣΑΝ:

strategic80 30 Ιουνίου 2008 στις 9:21 μ.μ.  

exeis dikio sto kommati me tis pisines alla den exeis sto oti den tous enoxloun .. profanws opws k esena k emena enoxloun.. realistika liga mporeis na kaneis gi auta.. omws gia tin megali pleiopsifia an den proseksoume ennoeitai oti kataligoume na jodepsoume poly parapanw apo tous 10 malakes me tin pisina! proxtes se mia volta mou sta glyka nera eida 10ades tis perioxis me manikes na plenoun autokinita k na potizoun kipous jodeuontas antistoixous tonous nerou! den doulevw sto skai alla re sy toulaxiston autoi kanoun kati estw k me auton ton malakismeno tropo..oooloi oi ypoloipoi ti kanoun????

Asshair Stylist 30 Ιουνίου 2008 στις 11:28 μ.μ.  

Ναι αλλά εγώ από αντίδραση έχω από το απόγευμα που πλένω ένα ποτήρι και ακόμη δεν έχω τελειώσει. Και θα συνεχίσω και αύριο ίσως και μεθαύριο.

ΠΡΕΖΑ TV 1 Ιουλίου 2008 στις 1:17 π.μ.  

Ξερει τι κανει ο ΣΚΑΙ...λες να φωναζουν τζαμπα;;;Τοσα κρατικα πακετα διαφημισεων απο το Υπ.Περιβαλλοντος εχουν παρει...

Εύη 1 Ιουλίου 2008 στις 11:33 π.μ.  

Δεν πιστεύω όταν πλένετε δοντάκια να αφήνετε ανοιχτή τη βρυσούλα ........οικονομία να βοηθήσουμε να γεμίσουν οι πισινές που δεν είναι δέκα αλλά πάραααααα πολλές ..........

Ανώνυμος 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 1:58 μ.μ.  

][ Παρεπιτ..πρατεπ..φτου!...Παρεπιπτόντως θέλω να πω ότι τα σχόλια μου είναι σε πλάγιο και αόριστο χρόνο. Ο άνθρωπος το ανέβασε τον Ιούνιο 08 και εγώ σχολιάζω τον Φεβρουάριο 09!...είναι να με χρειαστείς γιά καμμιά βοήθεια. Θα μου το πεις τώρα, και θα έρθω καβάλα στο σκουπόξυλο το άλλο καλοκαίρι...όσο γιά το θέμα άδικα φορτώνεις, εγώ την γαμάω και την ξεσκίζω (!) την παροχή όσο γουστάρω, ειδικά όταν κάνω μπάνιο την αφήνω και τρέχει συνέχεια, και ποτέ δεν παρατήρησα μείωση στην παροχή...απλά μία αύξηση στον λογαριασμό!...Πάντος γιά να σοβαρευτούμε δεν θα έβλαπτε να αποφεύγαμε ακραίες λύσεις όπως αυτή που λες με το ποτήρι, που το λιβανίζεις δύο-τρεις μέρες και εξαντλείς τα αποθέματα πόσιμου νερού από τις υδάτινες αποθήκες, της φτωχής πλην τίμιας πατρίδας μας. Μία βιώσιμη λύση θα ήταν εμείς οι απλοί άνθρωποι, οι άνθρωποι του μόχθου και του ζεϊμπέκικου, να δώσουμε το παράδειγμα καταργώντας το νερό και αντικαθιστώντας το με χλέπες και ροχάλες. Στο πλύσιμο ποτηριών φαντάσου κάτι από σαλούν.
Ενώ παράλληλα θα πετύχουμε την σύσφιξη των σχέσεων αφού γιά να κάνεις μπάνιο θα πρέπει να είναι και οι δύο στην μπανιέρα, και ο ένας να φτύνει τον άλλο. Καλά δεν το συζητάω, αυτή η πρόταση υπερψηφίζεται από τους παλιούς πάνκηδες, ενώ αναμένεται μία χλιαρή εώς ζεματιστή αντίδραση από τους ροκάδες και τους καρεκλάδες.
Παρ΄ όλα αυτά δεν θα αντιμετωπίσουν ποτέ πρόβλημα οι φουκαράδες που έχουν πισίνα, κρίμα είναι και αυτοί. ][

Κατερινα Κασκαντιρη 12 Μαΐου 2014 στις 8:36 μ.μ.  

Με λένε Κατερίνα Κασκαντίρη και μου αρέσει να γαμιέμαι ασύστολα από όλες τις τρύπες μου. Επειδή όμως είμαι ψιλομπάζο, αναγκάζομαι να πληρώνω για να μου κάτσουν (συνήθως Αλβανοί ή Πακιστανοί). Η μπουρδελο-οικογένειά μου που κατέχει τους Μύλους Μάρρα στην Κόρινθο με έστειλε στην Αθήνα να σπουδάσω Νομική αλλά εγώ το μυαλό μου το έχω στα κωλόμπαρα και στο πώς θα γεμίσω το μουνί μου με κρέας!

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP