31/3/09

ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΠΟΣΤΑΣΩ

Είναι τέτοια η κούραση του πρωθυπουργού (και ας διαψεύδει ο Αντώναρος) ώστε προσέλαβε ειδικό χειριστή χειριστηρίου Playstation 2 να μπορέσει να τελειώσει το Prince Of Persia, το The Sands Of Time στο οποίο έχει κολλήσει στη έκτη πίστα, επίπεδο 27. Εξουθενωμένος, ξάπλα στον καναπέ δίνει οδηγίες στον χειριστή του χειριστηρίου το οποίο είναι Dual Shock (η δόνηση κάνει την κούραση ακόμη πιό βαριά) ώστε να μπορέσει να προχωρήσει και να ξεκινήσει επιτέλους και τις άλλες εκδόσεις του δημοφιλούς αυτού action-adventure game, όχι τίποτε άλλο αλλά επειδή τον έχει πάρει και στην πλάκα ο γυιός του ο οποίος έχει ξεπετάξει ήδη το Prince Of Persia το 4.

Εδώ να πούμε ότι είναι μεγάλη η επιθυμία του πρωθυπουργού να περάσει στο Playstation 3 αλλά οι σύμβουλοι του τον αποτρέπουν διότι ίσως αυτή η αγορά σε περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης προκαλέσει το λαικό αίσθημα. Έτσι παραμένει στο 2, όμως πολλές φορές πετάγεται μέχρι τον Κωτσόβολο στη Ραφήνα (κρυφά) και πάει και χαιδεύει το αντικείμενο του πόθου του, ενώ οι υπάλληλοι του εύχονται "με το καλό και στο 3".

Η κούραση του πρωθυπουργού όμως έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στους επιστήμονες-ερευνητές οι οποίοι έχουν αναλάβει να κουράρουν τον ταλαίπωρο ηγέτη, διότι απορούν πως γίνεται να κουράστηκε κάποιος ο οποίος δεν  έχει κάνει απολύτως τίποτα εδώ και χρόνια και το τελευταίο κουραστικό πράγμα που έκανε, ήτανε πριν από είκοσι χρόνια όταν αναγκάστηκε να ράψει μόνος του ένα κουμπί σε ένα πουκάμισο του. Οδυνηρή εμπειρία μιάς και νοσηλεύτηκε γιά 10 μέρες με υπερκόπωση στην εντατική του Memorial.

Είναι τέτοια η σφορδρότητα της κουράσεως του, που ακόμη και ο ύπνος τον κουράζει με αποτέλεσμα μετά από έναν εξαντλητικό ύπνο να την ξαναπέφτει γιά ύπνο από τον οποίο ξυπνάει κουρασμένος και την ξαναπέφτει γιά ύπνο, κάτι που τον κάνει πτώμα, οπότε ξανακοιμάται και πάει λέγοντας. Τρομάξανε να τον ξυπνήσουνε να πάει στην Ζάκυνθο, πολλοί υποστηρίζουν ότι ακόμη και την ώρα που έβγαζε τον πύρινο λόγο του προς τις παραγωγικές τάξεις του νησιού, κοιμότανε όρθιος, του είχανε βάλει μανταλάκια στα βλέφαρα, τάβλα στην πλάτη και έπαιζε κασετόφωνο.

Εν τω μεταξύ ο κουρασμένος πρωθυπουργός συμμετείχε κρυφά σε έρευνα γιατρών του πανεπιστημίου της Αλαμπάμα των Ηνωμένων Πολιτειών μαζί με άλλους 80 εθελοντές. Οι εθελοντές για να κερδίσουν ένα μικρό βραβείο έπρεπε να απομνημονεύουν σε 2 λεπτά, 2 ή 6 λέξεις τριών γραμμάτων (τρίγραμμα) χωρίς νόημα όπως ΑΔΕ, ΑΖΚ. Πριν από τη δοκιμασία απομνημόνευσης, οι εθελοντές συμπλήρωναν ερωτηματολόγιο το οποίο αξιολογούσε το βαθμό κούρασης που είχαν. Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας απομνημόνευσης, οι γιατροί παρακολουθούσαν και κατέγραφαν το ρυθμό καρδίας και την αρτηριακή πίεση των συμμετεχόντων. 

Ήταν τέτοια η κούραση του κουρασμένου που δήλωσε παραίτηση από το κουραστικό αυτό πείραμα και ζήτησε ένα κρεβάτι να πέσει να κοιμηθεί μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα. Η έρευνα ολοκληρώθηκε ο πρωθυπουργός όμως ακόμη κοιμόταν, μιά νοσοκόμα πήγε να τον ξυπνήσει, λέγοντας του "ξυπνήστε μίστερ Κώστας, το έρευνα είναι κομπλίτ" όμως ο Κώστας δεν ξύπναγε νομίζανε ότι πέθανε και πήγανε και τον θάψανε σε ένα χωράφι εκεί δεξιά όπως μπαίνεις στην Αλαμπάμα μετά το βενζινάδικο του Τζέρεμι Κέλερ πλάι στις όχθες του Μισισιπή. Θα δηλώνανε εξαφάνιση αλλά τελικά ο κατάκοπος που γύρισε από το κρύο, ο κατάκοπος που με αγάπησε, πείνασε και σκάβοντας με τα χέρια βγήκε γεμάτος χώματα πάνω στον αυτοκινητόδρομο, τον περάσανε γιά ζόμπι αρχίσανε να τον πυροβολάνε με τις καραμπίνες οι κωλόβλαχοι της Αλαμπάμας είδε και απόειδε πήγε ξανά στο λάκο και την έπεσε γιά ύπνο.

Μιλάμε γιά πολύ κούραση ...

29/3/09

ΦΙΑΣΚΟ


Μεγάλο φιάσκο το χθεσινοβραδινό. Δεν χαίρομαι όμως. Λυπάμαι. Έχω πέσει σχεδόν σε κατάθλιψη. Η ζωή συνεχίζεται με ανοιχτά ή με σβηστά φώτα δεν έχει σημασία. Βλέπω τα παιδιά μου που τρέχουνε αμέριμνα στην αυλή της γιαγιάς και κάτι μου πλακώνει το στήθος.

Σε τι σκατά κόσμο τα φέραμε ? Φοβάμαι. Γιά πρώτη φορά στη ζωή μου νοιώθω τέτοιο φόβο. Τρόμο. Όσο μεγαλώνουν αυτό τόσο μεγαλώνει αυτός ο φόβος μέσα μου. Είναι κι αυτή η κωλοσυννεφιά ... Πάλι θα βρέξει.

Η πορεία του καθενός μας είναι μοναχική. Μία ευθεία γραμμή. Χιλιάδες, εκατομμύρια παράλληλες γραμμμές που δεν πρόκειται να συναντηθούν ποτέ. Αφόρητο να μη ξέρεις από που ξεκίνησες και που θα καταλήξεις.

Όσα φώτα και να σβήσεις δεν σώνεται η κατάσταση. Θα ταμπουρωθώ μέσα στο σπιτάκι μου, αυτό μόνο μπορώ να προστατεύσω, δεν ξέρω καν αν μπορώ να το σώσω, θα φυλάξω την οικογένεια μου, δεν μπορώ παραπάνω, με καταλαβαίνεις έτσι ?

26/3/09

ΣΒΗΣΕ ΤΑ ΦΩΤΑ-ΚΛΑΣΕ ΑΡΧΙΔΙΑ-ΚΑΝΕ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

Αργήσαμε αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ. Μέσα σε 5 ημέρες το γκρουπ στο facebook ενάντια στην απίστευτη παπαριά του να κλείσουμε γιά μιά ώρα τα φώτα και καλά δηλώνοντας ευαίσθητοι γιά το περιβάλλον, απαριθμεί 500 μέλη που αυξάνονται συνεχώς με γεωμετρική πρόοδο.

Η Ελλάδα λένε, είναι πρώτη σε συμμετοχές σε αυτή τη μαλακία, πάντα είναι πρώτη στις μαλακίες, στο κάπνισμα, στη διαφθορά, στα ατυχήματα, τώρα και στην ηλιθιότητα.

Το αστείο είναι ότι ο πρώτος φορέας που προσέτρεξε να δηλώσει συμμετοχή είναι το ίδιο το Κράτος μέσω των υπουργείων, των δήμων, των κοινοτήτων, των σχολείων και διαφόρων άλλων υπηρεσιών που δεν είναι τόσο γρήγορες όταν πρέπει να εξυπηρετήσουν τον πολίτη. Αυτό και μόνο θα έπρεπε να βάλει όλους αυτούς που βιάστηκαν να δηλώσουν επαναστάτες του διακόπτη, σε υποψίες ότι θα συμμετάσχουν σε κάτι στημένο, πουλημένο και καθοθηγούμενο.

Σβήσε λοιπόν τα φώτα μαζί με τον Κακλαμάνη με τον οποίο έπαιζες μπουνιές πριν λίγο καιρό γιά τα τελευταία δέντρα των Πατησίων που ήθελε να τα κουρέψει γιά να σου φτιάξει πάρκινγκ να βάζεις το κωλάμαξο σου. Σβήσε τα φώτα μαζί με τον Παυλόπουλο, που άρχισε να μοιράζει εγκυκλίους δεξιά και αριστερά καλώντας υπηρεσίες γιά συμμετοχή.

Σβήσε τα φώτα και πέσε γιά ύπνο, δυστυχώς όμως από αυτόν τον ύπνο δεν θα ξυπνήσεις ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ, ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

24/3/09

LIGHT MY FIRE

Το Σάββατο στις 20:30 θα γίνει η νύχτα μέρα.

22/3/09

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Εγώ ξέρω ότι τα σκουπίδια τα βάζουμε σε μιά σακούλα και τα σουτάρουμε στο σκουπιδοτενεκέ να πάνε γιά τη χωματερή και μετά στο πυρ το εξώτερο. Τώρα πως ανεχόμαστε αυτά τα πολιτικά σκουπίδια (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΝ, ΛΑΟΣ) να τα έχουμε τόσα χρόνια μέσα στο σπίτι μας και να μας βρωμίζουν τη ζωή, μόνο η ψυχιατρική επιστήμη μπορεί να εξηγήσει. Εκτός αν είναι στημένες οι εκλογές και τα γκάλοπ ... Γιά να το ψάξουμε και προς αυτή την κατεύθυνση το φαινόμενο, διότι δεν μπορεί να ακούς στο δρόμο, στη δουλειά, στα ψώνια, στη λαχαναγορά τους εννιά στους δέκα να βρίζουν και να υπόσχονται να μην ξαναψηφίσουν τα λαμόγια και στα γκάλοπ και τις εκλογές να παίρνουν τέτοια ποσοστά. Δεν μπορεί ...

Εν τω μεταξύ ο ΣΚΑΙ έχει βαλθεί να μετρήσει κατά πόσο μαλάκας είναι ο ελληνικός λαός. Διατυμπανίζει ότι η χώρα μας είναι πρώτη στον κόσμο σε συμμετοχή σε αυτή την απίστευτη ηλιθιότητα του να σβήσουμε τα φώτα μας γιά μιά ώρα στις 28 Μαρτίου και να κλάσουμε μιά μάντρα αρχίδια σε αυτούς που έχουν γαμήσει το περιβάλλον. Άντε και τα σβήσαμε, ε και τι έγινε ??? Εγώ λέω να ξυπνήσουμε να σοβαρευτούμε και να πάψουμε να τρέχουμε σαν τα πρόβατα σε κάθε κάλεσμα των όποιων έξυπνων που απλά θέλουν να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα. Που μου έγινε ο ΣΚΑΙ έτσι ξαφνικά ευαίσθητος και επαναστάτης. Ρε ουστ απο δω που θα μου πει εμένα ο κάθε παπάρας Πορτοσάλτες (γειά σου δάσκαλε) πως θα αντιδράσω. Μην τσιμπάτε. (κλικ εδώ)

Είναι θλιβερή η εικόνα του Καραμανλή ο οποίος σέρνεται στις ευρωπαικές συνδιασκέψεις και τριγυρνά σαν την άδικη κατάρα, φτυσμένος από όλους τους ηγέτες λες και είναι αόρατος. Η χώρα αυτή την ώρα χρειάζεται κάποιον που να μπορεί να πει σε αυτούς που μας τραβάνε τα αυτιά και ζητάνε σκληρότερα μέτρα, να πάνε να γαμηθούνε. Υπερηφάνεια ρε. Ψηλά το κεφάλι ρε κακομοίρη.

Σκληρά μέτρα λοιπόν ζητάνε οι γραφειοκράτες των Βρυξελών γιά την αντιμετώπιση της κρίσης, ζητάνε δηλαδή να χτυπηθεί η κρίση με τα αίτια που την προκαλούν !!! Η ομοιοπαθητική στην πράξη. Σε μιά παγκόσμια οικονομία που έχει στερέψει από ρευστό ζητάνε να στερέψει ακόμη περισσότερο !!! Ή οι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει τι τους γίνεται ή απλά έχουμε να κάνουμε με μιά τεχνητή κρίση που απλά σκοπό έχει να φέρει τα εργασιακά δικαιώματα 100 χρόνια και βάλε πίσω. Και η κότα ο Καραμανλής σκύβει το κεφάλι και λέει ναι σε όλα. Ο άνθρωπος που δεν έχει δουλέψει ούτε μιά ώρα στη ζωή του.

Όλα αυτά τα αστεία μέτρα περί κουκούλας και περιύβρισης αρχής σκοπό έχουν να προλάβουν κοινωνικές εξεγέρσεις που έρχονται. Με την εξέγερση του Δεκέμβρη έκλασαν μαλλί όχι μόνο εδώ αλλά και στην ευρώπη και έβαλαν άγριο κωλόχερο οι "εταίροι" στον Καραμανλή να μαζέψει την κατάσταση. Τα μέτρα αυτά (και άλλα που έρχονται) τα έχει υποσχεθεί ο οσφυοκάμπτης πρωθυπουργός μας στα περιθώρια των συνόδων όταν τον στρίμωξαν στη γωνία και τον έκαναν νταντά που άφησε λάσκα τα "κωλόπαιδα" και πήρε φωτιά η χώρα με κίνδυνο να απλωθεί και στις δικές τους αυλές.

Έχουν λοιπόν αφήσει λάσκα το έγκλημα να δρα ανενόχλητο και με πρόσχημα την άνοδο της εγκληματικότητας, εκμεταλευόμενοι επιπλέον και τον δικαιολογημένο φόβο των ελλήνων μπροστά σε αυτό το μεξικανικό σκηνικό, θα πάρουν μέτρα που το μόνο που θα στοχεύουν θα είναι ο περιορισμός της λαικής οργής. Σταρχίδια τους η εγκληματικότητα, αυτούς τους φυλάνε διμοιρίες ολόκληρες.

Θα μας προστατεύσουν λοιπόν από τους κουκουλοφόρους, ενώ οι άλλοι οι ακάλυπτοι θα συνεχίσουν να μας γαμάνε τη ζωή: Πολιτικοί, δημόσιοι λειτουργοί, τραπεζίτες, βιομήχανοι, μεγαλοδημοσιογράφοι, και δε συμμαζεύεται.

Πολιτικά σκουπίδια ...

ΣΤΙΣ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΛΛΑ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ

Σε έβαλε να σκάβεις και να φυτεύεις δέντρα τζάμπα, σαν το μαλάκα, μιά δουλειά που έπρεπε και ώφειλε να κάνει το κράτος.

Σε βάζει να ψηφίζεις γιά τον μεγαλύτερο έλληνα μέσα από ένα ετερόκλητο συνοθύλευμα ανθρώπων με μιά διαδικασία χειρότερη και από το χειρότερο ριάλιτυ.

Σου δημιούργησε άγχος γιά το νερό που πίνεις και καταναλώνεις, λες και δεν το πληρώνεις, λες και φταις εσύ γιά τη λειψυδρία και όχι οι μεγάλες βιομηχανίες, και το κράτος που δεν βρίσκει εναλλακτικές λύσεις όπως πχ η αφαλάτωση και το λουκέτο στις πισίνες των σελέμπριτις.

Σε έβαλε να παίζεις μπουνιές γιά να πάρεις μιά κωλολάμπα και να γίνεσαι ξεφτίλα γιά να κάνει διαφήμιση στη PHILIPS με το πρόσχημα της εξοικονόμισης ενέργειας.

Παριστάνει το σωτήρα της Βοιωτίας και κόπτεται γιά τη ρύπανση του Ασωπού, τώρα κατόπιν εορτής, λες και τόσα χρόνια δεν ήξερε ότι γίνονταν της πουτάνας από τις βιομηχανίες που ρίχνουν τα σκατά τους στο έδαφος αντί να τα επεξεργάζονται. Τώρα που το έγκλημα έχει ολοκληρωθεί, τώρα που ο καρκίνος θερίζει τα Οινόφυτα και το Σχηματάρι. Τώρα ξύπνησε ο ΣΚΑΙ.

Στις 28 Μαρτίου στις 20:30 το βράδυ ανάβουμε στο σπίτι μας όλα τα φώτα (ακόμη κι αυτά από το αυτοκίνητο) και λέμε στον ΣΚΑΙ :

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ !!!

http://www.facebook.com/group.php?gid=58233734599

21/3/09

ΣΤΙΣ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ, ΑΝΑΠΤΗΡΕΣ, ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΑΚΟΥΣ

Τι έγινε λέει ??? Η Ελλάδα πρώτη σε συμμετοχή σε αυτή την απίστευτη παπαριά του να σβήσουμε τα φώτα γιά μιά ώρα ????

Οι Κωλότριχες θα ξεπλύνουν την ντροπή και θα σώσουν το κύρος του έλληνα διοργανώνοντας την αντίστοιχη ημερομηνία και ώρα (28 Μαρτίου 2009 στς 20:30) εκδήλωση αντίδρασης ενάντια στην ανέξοδη μαλακία και της τακτικής του κλασίματος των αρχιδιών με φλώρικες ενέργειες που δημιουργούν στους καταστροφείς του περιβάλλοντος χασμουρητά και ξύσιμο των γεννητικών τους οργάνων.

ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΦΩΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ, ΑΙΡΚΟΝΤΙΣΙΑ, ΚΟΥΖΙΝΕΣ, ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ, ΤΟΣΤΙΕΡΕΣ, ΑΝΑΠΤΗΡΕΣ, ΤΖΑΚΙΑ, ΤΟΥΡΤΕΣ ΓΕΝΝΕΘΛΙΩΝ, ΚΑΦΕΤΙΕΡΕΣ, ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ, ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ, ΦΩΤΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΑΛΑΡΜ, ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΚΑΛΕΣ. ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΣ (ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ).

Δηλώστε συμμετοχή στα σχόλια και στο facebook http://www.facebook.com/group.php?gid=58233734599 , να γίνει η νύχτα μέρα.

20/3/09

ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ !!!

"Τι έγινε ρε μεγάλε", θα με ρωτήσεις και με το δίκιο σου δηλαδή, "εσύ δεν ήσουν που έβριζες πριν λίγο καιρό και έλεγες γιά το γαμημένο ελληνικό κράτος, τώρα λες ζήτω ???"

Βεβαίως απαντώ, διότι αν μάθατε, στην Γερμανία ψηφίστηκε φωτογραφικό νομοσχέδιο, γιά να περιέλθει στο κράτος η μεγάλη (και προβληματική) τράπεζα HYPO REAL ESTATE και να απαλλοτριωθούν οι μέτοχοι της !!! Α ρε Αλέκα, τώρα δικαιώνεσαι !!!

Εδώ έρχονται οι Κωλότριχες και βάση αυτής της απόφασης του Γερμανικού Κοινοβουλίου, προτείνουν στον Κώστα Καραμανλή αλλά και στην σεβαστή αξιωματική αντιπολίτευση (της πούτσας αντιπολίτευση, αλλά δεν είναι επί του παρόντος) αν έχουν τα αρχίδια να κάνουν τα εξής ακόμη πιό προχωρημένα :

Κρατικοποίηση όλων των τραπεζών ανεξαιρέτως, συγχώνευση τους σε μιά-δυό, και χάρισμα των χρεών σε όλους τους έλληνες δανειολήπτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις. Έχεις τα αρχίδια Κωστάκη Καραμανλή να το κάνεις και να γίνεις και ο πρώτος μάγκας ? Γιατί δηλαδή γιά κάτι κωλοΠΑΕ κάτι ιδιωτικές και κάτι δημόσιες επιχειρήσεις το κάνεις και τους χαρίζεις τσαμπουκά τα χρέη ?

Κρίση υπάρχει (και είναι χειρότερη από αυτή του΄30) κύριοι διότι χτίσατε ένα οικονομικό μέλλον πάνω στα σαθρά θεμέλια του δανεισμού. Αφήσατε τις τράπεζες να δρουν ανεξέλεγκτα δίνοντας δάνεια ακόμη και στα ... δέντρα, στηρίξατε πάνω σε αυτό το χρήμα με ημερομηνία λήξης την παγκόσμια οικονομία και την παραγωγική διαδικασία και δημιουργήσατε μία φούσκα καταναλωτικής ευφορίας που δυστυχώς έσκασε και τώρα τρέχετε και τρέχουμε όλοι και δεν φτάνουμε.

Ο κόσμος (και δεν αναφέρομαι μόνο στην Ελλάδα) δεν έχει πλέον λεφτά γιά να καταναλώσει, έχει να βγάλει πέρα τον εφιάλτη των δόσεων σε σταγαστικά, κάρτες και καταναλωτικά τα οποία δεν πρόκειται να ξεχρεώσει ούτε του αγίου πούτσου ανήμερα και αυτό είναι το πρόβλημα αλλά και η αιτία μαζί.

Έχουν λοιπόν τα αρχίδια οι "ηγέτες" μας να κάνουν αυτά τα δύο πολύ απλά πραγματάκια : Να κρατικοποιήσουν όλες τις τράπεζες και να χαρίσουν τα υπόλοιπα των δανείων σε όλους τους έλληνες όπως έχουν κάνει σε πολλές περιπτώσεις με ομάδες και προβληματικές επιχειρήσεις ??? Η Γερμανία δείχνει τον δρόμο, θα ακολουθήσουν κι άλλες χώρες το παράδειγμα, ευκαιρία γιά τους δικούς μας να αποδείξουν ότι δεν είμαστε οι καρπαζοεισπράχτορες της Ευρωπαικής Ένωσης και της Υφηλίου γενικότερα και ότι έχουμε αυτόνομη και ανεξάρτητη οικονομική πολιτική. (Σιγά μην έχουμε δηλαδή).

Κωστάκη τα διαθέτεις ???

19/3/09

ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΗΝΑ (PART THREE ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ)

Έχουν περάσει 13 ημέρες από την 6η Μαρτίου ημερομηνία κατά την οποία το ιστολόγιο έκλεισε 9 μήνες παρουσίας στην blogόσφαιρα. Με την παρουσίαση του τρίτου μέρους σήμερα της ιστορικής αναδρομής στα κυριότερα γραπτά του, σε αυτά δηλαδή που παραλίγο, παρά τρίχα θα λέγαμε να αλλάξουν τον ρου της Ιστορίας και να κλάσουν μιά μάντρα αρχίδια, κλείνει ένας κύκλος των Κωλοτριχών και ανοίγει ένας άλλος και πάει λέγοντας και αρκετές παπαριές είπα νομίζω πάμε στο ψητό.

4 Ιανουαρίου 2009
Η είσοδος στο νέο χρόνο, γίνεται με το πρώτο (και τελευταίο) post το οποίο γράφεται και αποστέλλεται από κινητό. Το ιστολόγιο ζει μεγάλες τεχνολογικές και hitech στιγμές, ενώ υπάρχει η σκέψη κάποιο άλλο post μελλοντικά να σταλθεί με σήματα καπνού.

13 Ιανουαρίου 2009
Είναι Τρίτη και 13 και οι ευχές του ιστολογίου προς τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, δεδομένες. Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα βάζω φωτό του αρχηγρουσούζη, τραβηγμένη πριν δεκαετίες στη Μύκονο με κάτι φίλους του εφοπλιστές στην παραλία με μαγιό και κάτι εξώστηθες τουρίστριες από πίσω να παίρνουν μάτι την κορμάρα του.

14 Ιανουαρίου 2009
Με το review στον δυστυχώς, πλέον, πρώην υπουργό πολιτισμού Μιχάλη Λιάπη κλείνει ο πρώτος κύκλος της τιτάνιας αυτής υπερπροσπάθειας κάπως πρόωρα λόγω και του ανασχηματισμού. Με ένα κείμενο που προκαλεί ρίγη συγκινήσεως στο πανελλήνιο, πανουγκάντιο καθώς και πανιγηριανό, αποχαιρετήσαμε τον γίγαντα αυτό της πολιτικής, τον άνθρωπο που δεν έκανε τίποτε γιά τον Πολιτισμό διότι ήταν αυτός ο ίδιος ο Πολιτισμός αυτοπροσώπως. Κλάψαμε όλοι μας με μαύρο δάκρυ.

15 Ιανουαρίου 2009
Οι Κωλότριχες αποκαλύπτουν την παραμύθα των τουρκικών παραβιάσεων και το στημένο παιχνίδι που παίζουν και οι δύο κυβερνήσεις συνεπικουρούμενες και από τα ΜΜΕ, διότι είναι πολλά τα λεφτά Άρη από τις μίζες των εξοπλισμών. Από εκείνη την ημέρα δεν ξανακούσαμε κάτι περί τουρκικών προκλήσεων. Αρκετά με το δούλεμα τόσα χρόνια.

23 Ιανουαρίου 2009
Οι Κωλώτριχες αλλάζουν look με νέο template, σιλικόνες στα βυζιά και εξτένσιονς. Κερδίζουν το πρώτο βραβείο blog design σε καλλιστεία που διεξάγονται στο ανατολικό Πακιστάν και πολλές άλλες διεθνείς διακρίσεις.

Φεβρουάριος 2009
Το Φλεβάρη όλο μαλακίες έγραφα, διότι ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει ο συγγραφέας το πράμα θα το μαλακίσει. Άντε να τελειώνω με αυτή την παπαριά έχω και δουλειές ...

18/3/09

ΚΟΥΚΟΥΝΟΦΟΡΟΣ

Γιά καμιά βδομάδα είχα με ίωση τον μικρό και δεν είχα όρεξη να γράψω. Η εβδομάδα πέρασε ο μικρός πήρε τα πάνω του, η όρεξη όμως γιά γράψιμο δεν έρχονταν. Ο συγγραφέας αντιμετώπιζε σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα με άγνωστα αίτια και απλά περίμενε καρτερικά να επανέλθει στην πρότερη κατάσταση.

Σήμερα κάποια σημάδια ανάκαμψης διεφάνησαν και τώρα, μαζεύω το σαπισμένο μου κορμί και το τσακισμένο μου μυαλό, κάθομαι στην καρέκλα αδράζω το λάπτοπ και αρχίζω να γράφω. Παίζει το θετικό ρόλο του και ο Παπουτσής που τον βλέπω στο MEGA και φουντώνουν τα νεύρα μου.

Ξεκινώ λέγοντας σας ότι η κατάσταση στη χώρα μας με τις απολύσεις, τις διαθεσιμότητες, τις περικοπές μισθών και ωραρίων έχει ξεφύγει και έχουν δωθεί "φιλικές" συστάσεις από τους άξιους αντικαταστάτες του Ρουσσόπουλου προς τα ΜΜΕ να μην δίνουν διάσταση στο θέμα. Όμως πόσα σκατά να κρύψεις κάτω από το χαλί, επιχειρήσεις είναι τα κανάλια και θέλουν να κρατήσουν την  πελατεία τους και να φανούν έστω και υποτυπωδώς αξιόπιστα.

Βρέθηκαν λοιπόν οι φταίχτες γιά την οικονομική κρίση, είναι οι εργαζόμενοι οι παλιόπουστες που παίρνουνε 700 ευρώ και δεν ντρέπονται και βάζουνε σόλο μέσα τους εργοδότες τους και τολμάνε και ζητάνε και ένσημα και υπερωρίες και τριετίες και διάλειμμα γιά καφέ. Οι αλήτες.


Μετά το σύντομο διαφημιστικό διάλειμμα να περάσω σε ένα άλλο θέμα, αυτό της ποινικοποίησης της κουκούλας και να πω ότι από γελοίους δεν μπορεί να περιμένεις τίποτε άλλο παρά γελοιότητες. Ας κοιτάξουνε πρώτα να μαζέψουνε όλους αυτούς τους χιλιάδες μπεγλεροφόρους-θυρωρούς αστυνομικούς που φυλάνε σελέμπριτις και να τους βγάλουνε στο δρόμο και ας αφήσουνε τις μαλακίες και τα φτηνά επικοινωνιακά κολπάκια γιά να μασάνε οι παλαιοδεξιές γριούλες. Ρε μαλάκες δεν έχει περάσει από το μυαλό σας τι νίλα έχετε να πάθετε αν αποφασήσουμε καμιά μέρα να σας κάνουμε πλάκα και βγούμε όλοι στους δρόμους με κουκούλες ? Είναι τόσο ηλίθιοι, πείτε μου σας παρακαλώ !

Η απάντηση σε πρώτο επίπεδο σκέψης είναι : ναι είναι ηλίθιοι. Όμως σε ένα δεύτερο, τρίτο, τέταρτο επίπεδο μάλλον εμείς είμαστε οι ηλίθιοι που τους έχουμε κάνει όλους αυτούς πρώτους μάγκες. Πολιτικά σκουπίδια κατηγορίας εθνικού σταρ και Έφης Θώδη και κάτω, αντί να τρώνε σφαλιάρες δουλεύοντας παραγυιοί σε μπακάλικα σαν το Ζήκο, παριστάνουν τους σωτήρες του Έθνους και τους συμπαραστάτες του λαού. Ντρέπομαι ειλικρινά γιά λογαριασμό αυτών που ψηφίσανε (ειδικά αυτόν) το Μαρκογιαννάκη.

Θα κλείσω εδώ, θέλω να πω κι άλλα αλλά πάλι "έπεσα" νταούνιασα στα ελληνικά, θέλω να ρίξω καντήλια, μπινελίκια, γαμωσταυρίδια, χριστοπαναγίες, δε μου βγαίνει όμως ρε πούστη μου, έχω χάσει τη φόρμα μου μιά μαιμού adidas ήτανε που είχα πάρει από κινέζους, μήπως την είδε κανείς ???

17/3/09

ΒΑΛΤΩΣΑ

10/3/09

ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ (ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΩ) ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ...

3/3/09

ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΗΝΑ (PART TWO)


Όπως ανέφερα, να μην το ξαναλέω και κουράζομαι, στις 6 του Μάρτη το ιστολόγιο κλείνει εννιά μήνες λειτουργίας και πολύτιμης προσφοράς στον τόπο και τον πολιτισμό. Συμπεριλαμβάνεται δε μέσα στα 100 μεγαλύτερα ελληνικά ιστολόγια σύμφωνα με τη νέα ψηφοφορία του ΣΚΑΙ που θα ξεκινήσει οσονούπω (είναι μέσα στα δύο πρώτα, με βάση τα exit polls).

Συνεχίζω την ιστορική αναδρομή παραθέτοντας τα κυριότερα posts, αυτά που προκάλεσαν συζητήσεις, που προκάλεσαν εμετό, αυτά που προκάλεσαν με το πρόστυχο ντύσιμο τους και τη συμπεριφορά τους. Εννιά μήνες Κωλότριχες, εννιά μήνες αποκαλύψεις, εννιά μήνες αποκλειστικότητες, εννιά μήνες με τον Χιού Γκράντ και την Τζούλιαν Μούρ.

11 Οκτωβρίου 2008
Ο Αλογοσκούφης εγγυάται 100.000 ευρώ καταθέσεων σε περίπτωση που φαληρίσει τράπεζα και οι Κωλότριχες αποκαλύπτουν ότι ναι μεν είναι 100.000 αλλά δεν πρόκειται γιά ευρώ.

20 Οκτωβρίου 2008
Γράφω μιά παπαριά περί επιστολής του Μίστερ Εθνικά Μπούτια στον πρωθυπουργό. Την επόμενη ημέρα στέλνει επιστολή στον Κώστα η ... Ντούβλη !!!

11 Νοεμβρίου 2008
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ. Οι Κωλότριχες συνεχώς χτυπάνε τις καμπάνες γιά τις εισπρακτικές και η κυβέρνηση επιτέλους ξυπνά και παίρνει μέτρα. Με καλεί ο Φώλιας να καταθέσω τις προτάσεις μου και με κερνά ένα τσίζμπεργκερ στα Goody's.

16 Νοεμβρίου 2008
Ξεκινά ένα μεγάλο και φιλόδοξο project. Το Mega Υπουργικό Review. Πρώτο review ο Αβραμόπουλος και είναι τέτοιος ο αντίκτυπος που ο πρωθυπουργός τον κρατά στο Υπουργείο Υγείας και μετά τον ανασχηματισμό. Χιλιάδες ασθενείς στις εντατικές τραβάνε τα σωληνάκια από τη χαρά τους.

18 Νοεμβρίου 2008
Επόμενο review ο Αλογοσκούφης. Βάση αυτού ο Καραμανλής τον ξηλώνει από υπουργό και προτείνει σε μένα να αναλάβω. Δεν δέχομαι διότι ζητάω το Πολιτισμού που έχει καλύτερα μουνιά αλλά δεν τα βρίσκουμε και μένω εκτός κυβερνήσεως.

20 Νοεμβρίου 2008
Φάνη Πάλη Πετραλιά. Δεν είναι review είναι ύμνος και προσκύνημα. Η Φάνη, έτσι, παραμένει Υπουργός Απασχόλησης, μόνο που δεν έχει αντικείμενο πλέον μιάς και κανείς δεν απασχολείται. Γιά να με ευχαριστήσει με παρενοχλεί σεξουαλικά αλλά αντιστέκομαι.

23 Νοεμβρίου 2008
Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος παραβρίσκεται σε εκδήλωση του οίκου Swarovski ο οποίος παρουσιάζει τη νέα του κολεξιόν και οι Κωλότριχες αποκαλύπτουν ότι βρίσκεται εκεί γιά ... αποκαλύψεις.

28 Νοεμβρίου 2008
Ο αντίκτυπος του review γιά τον Άρη Σπηλιωτόπουλο έχει μόνο θετικά αποτελέσματα. Αναβαθμίζεται σε Υπουργό Παιδείας και πλεόν όλοι οι υπουργοί και υφυπουργοί μου ζητούν να τους κάνω ένα review. Βάζω τιμοκατάλογο και προσλαμβάνω βοηθό ρεβιουίστα.

30 Νοεμβρίου 2008
Γκάλοπ γιά το "ποιός θέλετε να είναι ο επόμενος υπουργός του mega review" και σαρώνει ο Λιάπης.

Δεκέμβριος 2008
Ο μήνας της εξέγερσης και οι Κωλότριχες παίρνουν σαφή θέση υπέρ των εξεγερθέντων χωρίς "ναι μεν αλλά" και σούξου μούξου μανταλάκια. Μεγάλο αφιέρωμα με φωτογραφίες και αφίσες της εξέγερσης. Ο χρόνος τελειώνει και με βρίσκει με κέρδος εικοσιπέντε ευρώ από τα κάλαντα.

(συνεχίζεται)

1/3/09

ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΗΝΑ

Στις 6 Μαρτίου οι Κωλότριχες θα κλείσουν εννιά μήνες ζωής. Το χαρμόσυνο αυτό γεγονός θα εορταστεί σε όλη τη χώρα με διάφορες εκδηλώσεις όπως αρτοκλασίες, συναυλίες, ακροβατικά, κουκλοθέατρο, ταυρομαχίες, κοντοσούβλι, κατάποση σπαθιών και επιδείξεις πολεμικών τεχνών.

Δράττομαι της ευκαιρίας αυτής ώστε να επιχειρήσω μιά ιστορική αναδρομή στην πορεία του ιστολογίου αυτού που τάραξε τα νερά του ελληνικού blogging, συντάραξε με τις αποκαλύψεις και τα αποκλειστικά του θέματα (όπως εκείνο με τον εξαδάκτυλο βακαλάο), προκάλεσε τριγμούς στην κυβέρνηση, πανικό στην αντιπολίτευση και διάρροια στα κυκλώματα που λυμαίνονται τις επιδοτήσεις πρωτοετών φοιτητών γιά αγορά Υ/Η.

Posts που έγραψαν ιστορία, κείμενα χίλια χρόνια μπροστά από την λίθινη εποχή τους, ατάκες που συζητήθηκαν σε μπουρδέλα και λαχαναγορές, μνημειώδη αριστουργήματα της πεζογραφίας, ποιήματα, ανέκδοτα, σταυρόλεξα sudoku, kakuro, hitori, hashi και ανυψωτικά μηχανήματα. Εδώδιμα, αποικιακά.

6 Ιουνίου 2008
Ελπιδοφόρο ξεκίνημα. Οι κρατικές μυστικές υπηρεσίες ενημερώνουν τον τότε πανίσχυρο Ρουσόπουλο γιά την έναρξη του ιστολογίου. Μου τοποθετούν εκρηκτικό μηχανισμό στο λάπτοπ με σκοπό να με τρομοκρατήσουν και να μου καταστρέψουν την κάρτα γραφικών. Αποτυγχάνουν παταγωδώς, γλυτώνω με ελαφριούς μώλωπες στη θύρα ethernet.

7 Ιουνίου 2008
Πρώτες οι Κωλότριχες κάνουν αναφορά στις εισπρακτικές εταιρείες με ένα ποστ κόλαφο ένα ποστ γροθιά στο στομάχι, ένα ποστ μνημείο, ένα ποστ που θα ζήλευε και η Αριάννα Ρούφιχτον. Τίτλος του Η ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ EUROBANK. Η κυβέρνηση που μέχρι εκείνη τη στιγμή κοιμότανε με τα χάμουρα συνεχίζει να κοιμάται. Το νερό όμως έχει μπει στο αυλάκι.

15 Ιουνίου 2008
Οι Κωλότριχες δίνουν το σύνθημα και ταυτόχρονα προφητεύουν την εξέγερση του Δεκέμβρη :

Έλεος πιά με τις βουβές διαμαρτυρίες ! Τέρμα η μούγκα και το ψιλοκομμένο τουμπεκί ! Δεν μπορείς να διαδηλώνεις όπως σε θέλουν αυτοί : ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΟΜΑ. Από εδώ κι εμπρός και επειδή η κατάσταση (γενικά) έχει φτάσει στο απροχώρητο μόνο με μαζικές βίαιες λαικές αντιδράσεις υπάρχει ελπίδα να αλλάξει κάτι. Αλλιώς η επόμενη βουβή σου συγκέντρωση θα είναι η κηδεία σου.

15 Ιουλίου 2008
Ένα μήνα μετά οι Κωλότριχες αποκαλύπτουν ένα μεγάλο σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται το ΚΚΕ διά μέσου του τηλεοπτικού καναλιού του, 902. Αποκαλύπτεται τι κρύβεται πίσω από την αλοιφή GREEN MARVEL που πωλείται από το κανάλι και τα θεμέλια του Περισσού τρίζουν. Παραιτείται η Παπαρήγα αλλά η παραίτηση της δεν γίνεται δεκτή. Δακρύζει η προτομή του Λένιν στο Σπίτι Του Λαού. Ο ΣΥΝ περνά μπροστά από το ΚΚΕ στις δημοσκοπήσεις γιά πρώτη φορά (και τελευταία).

21 Ιουλίου 2008
Το σπίτι του Μάκη στην Εκάλη κινδυνεύει με κατάσχεση. Με ένα post σταθμό αλλά και αποβάθρα, οι Κωλότριχες σηματοδοτούν την έναρξη του παρσίματος στο ψιλό του λαοφιλούς αυτού αδέκαστου και αποκαλυπτικού δημοσιογράφου.

22 Αυγούστου 2008
Οι μύγες είναι παχιές και γιά πρώτη φορά ανοιχτά κάποιος, εγώ δηλαδή, αναρωτιέται αν υπάρχει στην πραγματικότητα ο Καραμανλής ή είναι ένα πλάσμα της φαντασίας μας. Τίτλος του κειμένου ΥΠΑΡΧΕΙ ; (I WANT TO BELIEVE) και είναι τέτοια η επίδραση του που κάποιοι που έχουν πρόσβαση στον πρωθυπουργό πάνε και τον τσιμπάνε (και ο Ρουσόπουλος μεταξύ άλλων).

24 Αυγούστου 2008
Δεν έχει ξαναγίνει. Εννέα κορυφαίοι αστρολόγοι της χώρας μας παρουσιάζονται μέσα από το κορυφαίο αυτό ιστολόγιο, και από εκείνη την ημέρα η αστρολογία στην Ελλάδα δεν θα είναι ποτέ η ίδια. Οι υπόλοιποι αστρολόγοι μου καταθέτουν αγωγές και ασφαλιστικά μέτρα γιατί δεν τους ανέφερα. Κάποιοι μου κάνουν βουντού και βασκανίες και βγάζω σπυριά στις φτέρνες. Προσλαμβάνω τον Χορταρέα ως μόνιμο σύμβουλο μου.

30 Αυγούστου 2008
Δίνω συνέντευξη στον Brian Williams δημοσιογράφο του NBC και παρουσιαστή της εκπομπής Nightly News. Οι Κωλότριχες την δημοσιεύουν κατά αποκλειστικότητα και προκαλώ τη ζήλεια και το φθόνο της blogόσφαιρας. Μου γίνονται προτάσεις από ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, εφημερίδες, περιοδικά, εκδοτικούς οίκους και οίκους ανοχής αλλά εγώ δεν δέχομαι. Γνωστό έντυπο μου ζητά να φωτογραφηθώ ξεβράκωτος αλλά δεν δέχομαι διότι φοβάμαι μην κρυολογήσω.

Διπλή επιτυχία. Την ίδια μέρα του Αυγούστου γράφω ένα post ύμνο προς τους κυνηγούς και την αγάπη τους γιά τη φύση και τα ζώα. Προκαλείται σάλος και γράφονται 27 σχόλια που αποτελούν ρεκόρ γιά το ιστολόγιο. Κυνηγοί μου στήνουν καρτέρι έξω από το σπίτι μου και με τουφεκάνε με μπερέτες και γουίντσεστερ αλλά αστοχούν. Δεν μπόρεσαν να αντιληφθούν το πνεύμα του κειμένου θεωρώντας ότι τους ειρωνεύομαι. Γιά να τους ψήσω αποκεφαλίζω μπροστά στα μάτια τους ένα κοτσύφι με τα δόντια σαν τον Ozzy Osbourne αλλά και πάλι δεν πείθονται. Τους παίρνω με τις πέτρες και φεύγουν.

31 Αυγούστου 2008
Ο μήνας κλείνει με ένα γραπτό το οποίο επιχειρεί να επανορθώσει την άδικη μου επίθεση στο ΚΚΕ σχετικά με την αλοιφή GREEN MARVEL, της οποίας έριξε τις πωλήσεις κατά 23 %. Παρουσιάζω σε συνεργασία με το 902 TV τις εκπληκτικές δονούμενες παντόφλες HAPPY LIFE και τα έσοδα του κόμματος αυξάνονται ραγδαία. Η Αλέκα Παπαρήγα μου στέλνει συγχαρητήριο SMS από το iPhone της και ο Στρατής Κόρακας μου προτείνει να αναλάβω τα ηνία του καναλιού του Περισσού. Δέχομαι και το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να κλείσω γιά συνέντευξη τον Αλέξη Τσίπρα. Με πετάνε έξω με τις κλωτσιές.

6 Σεπτεμβρίου 2008
Μπήκαμε στο Φθινόπωρο. Μαθαίνω με ένα search στο google ότι ο Θανάσης Μάνθος εκδότης του περιοδικού Αγκάθι, του οποίου τα κείμενα τόσο με έχουν επηρρεάσει, έχει φύγει εδώ και καιρό από τη ζωή. Του αφιερώνω ένα post και κατόπιν φτιάχνω και ένα γκρουπ στο facebook γιά να μαζευτούμε όλοι οι φίλοι του. Στεναχωριέμαι τόσο, σα να έχασα έναν αδερφό.

12 Σεπτεμβρίου 2008
Το ιστολόγιο επεκτείνεται και σε θέματα που αφορούν τον σύγχρονο άντρα, έτσι το κείμενο με τις συμβουλές γιά το πρώτο ραντεβού γίνεται best seller και σώζει εκατομμύρια μαλάκες από τη σίγουρη χυλόπιτα.

14 Σεπτεβρίου 2008
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΓΥΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΗ. Το κείμενο αυτό γίνεται ο μπούσουλας γιά κάθε πατέρα ώστε να γνωρίζει αν ο γυιός του είναι ή όχι αδερφή αλλά και να πάρει τα κατάλληλα μέτρα πρόληψης σε περίπτωση που διακρίνει κάποια ανησυχητικά σημάδια. Χιλιάδες πατεράδες μου στέλνουν συγχαρητήρια τηλεγραφήματα ενώ με βραβεύει ο πατέρας Άνθιμος.

17 Σεπτεμβρίου 2008
Δημοσιεύω τις αστρολογικές μου προβλέψεις γιά το τελευταίο τρίμηνο του 2008. Πέφτω σε όλα μέσα και οι προτάσεις από εταιρείες 090 πέφτουν βροχή. Δεν δέχομαι διότι ζητώ 5 ευρώ το δευτερόλεπτο ενώ αυτές μου δίνουν 5 ευρώ την ώρα.

29 Σεπτεμβρίου 2009
Ο μήνας κλείνει με τα εγκαίνια του Κωλότριχες e-shop το οποίο δίνει σε προσφορά ένα καταπληκτικό αντρικό παπούτσι από ατόφιο πουτσόδερμα σε χρώμα μπουρδελί. Ξεπουλάμε μέσα σε τρεις ώρες.

(συνεχίζεται)

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP