31/12/08

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

30/12/08

Η ΠΑΤΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΑΠΟ ΑΝΤΕΝΝΑ ΚΑΙ ΣΚΑΙ : BLOGS - TV 7-0 !



Δεν χρειάζεται να πω ή να συμπληρώσω το οτιδήποτε. Απλά δείτε το βίντεο ή διαβάστε το post του φίλου Βλαχοκυριλέ συγγραφέα του anything-but-nd.blogspot ή κάντε και τα δύο. Το μόνο κακό είναι ότι δεν θα το πούνε στις ... ειδήσεις να γελάσουνε και οι άσχετοι με το ίντερνετ και τα blogs.

http://anything-but-nd.blogspot.com/2008/12/blog-post_30.html

28/12/08

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ?

ΤΟ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Ήμουν μπροστά, το σκέφτομαι και ανατριχιάζω. Το είδα με τα μάτια μου και δάκρυσα. Συνέβει σήμερα Κυριακή 28 Δεκεμβρίου των αγίων δισμυρίων (20.000) μαρτύρων των εν Νικομήδεια καέντων και των συν αυτοίς, Δημοσθένους, Δημοκλέους και Δημοκρίτου (+302), Μαρτύρων Γλυκερίου πρεσβυτέρου, Γοργονίου, Δόμνης, Δωροθέου του πρεποσίτου, Ζήνωνος του στρατηγού, Θεοφίλου διακόνου, Ινδη, Μαρδονίου, Μυγδονίου, Πέτρου, Πλουτοδώρου, Σεκούνδου, Οσίων Βαβύλα, Σίμωνος του μυροβλύτου κτητορος της εν Αθω ιεράς μονής «Σιμωνόπετρας» και Στεφάνου του θαυματουργού βοήθεια μας.

Κατέβηκα σήμερα με το ΠΑΜΕ να πλακώσουμε στο ξύλο μερικά γουρούνια-καταναλωτές. Βρισκόμασταν μέσα σε ένα μαγαζί στην Αιόλου. Είχαμε στριμώξει σε μιά γωνιά τον ιδιοκτητή και τον δέρναμε γιατί το αρχίδι είχε ανοίξει Κυριακή και ξαφνικά μπαίνει μέσα πελάτης. Κινηθήκαμε προς το μέρος του με σκοπό ένα χέρι ξύλο σοβιετικού τύπου να το θυμάται σε όλη του τη ζωή. Ξαφνικά βγάζει από την τσέπη του ένα πορτοφόλι φουσκωμένο με πεντακοσάευρα. "Σταματήστε" μας είπε. "Θα ψωνίσω" Μείναμε άναυδοι. Πριν προλάβουμε να συνέλθουμε, μπαίνει μέσα μιά γριούλα κρατώντας ένα φάκελο που έγραφε πάνω "ΣΥΝΤΑΞΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ+ΔΩΡΟ" τίγκα στο κατοστάευρω ! "Θα ψωνίσω κι εγώ" φώναξε "κάντε όλοι πίσω !"

Μέσα σε πέντα λεπτά το μαγαζί είχε γεμίσει κόσμο, εργάτες, αγρότες, φοιτητές, συνταξιούχους, νοικοκυρές, άπορους, άστεγους, οικοδόμους, άνεργους, απολυμένους, μετανάστες, όλοι κρατούσαν στα χέρια τους δεσμίδες από πενηντάευρα, κατοστάευρα, διακοσάευρα, πεντακοσάευρα μπήκε και ένας ελαιοχρωματιστής με μιά επιταγή 100.000 ευρώ εμού του ιδίου και μιά καθαρίστρια με μιά σακούλα μάρκες από το Καζίνο Λουτρακίου.

Και ενώ είχαμε σκοπό να τους γαμήσουμε στο ξύλο και μετά να τους στείλουμε σε γκούλαγκ στην Αράχωβα μείναμε αποσβολωμένοι να τους κοιτάμε να ψωνίζουνε με λύσσα και μανία ότι έβρισκαν μπροστά τους. Τριάντα παντελόνια ο ένας, τριανταεφτά ταγιέρ η άλλη, πενηνταεφτά ρόμπες η γριά με τη σύνταξη+δώρο και εκατόν πενηντα επτά ζεύγη παντόφλες. Ένας άλλος ψώνισε χίλια τριανταδύο ζευγάρια κάλτσες βαμβακερές "Πουρνάρας", οχτακόσια τριανταένα σώβρακα ο ελαιοχρωματιστής και ένα πουλόβερ, μετά αδειάσανε τα ράφια και επειδή δεν είχανε τι να ψωνίσουνε του αγοράσανε το γραφείο, την ταμειακή, την σφουγγαρίστρα με τον κουβά, το κωλόχαρτο από την τουαλέτα, το τασάκι, ένα πακέτο μισοάδειο Άσος Ιντερνάσιοναλ Λάιτ, και μιά καπότα που είχε να πηδήξει την πωλήτρια γιά τρεις και εξήντα χωρίς ένσημα.

Όλα τα μέλη του ΠΑΜΕ σταυροκοπηθήκαμε, κάποιοι γιά πρώτη φορά μιάς και ήτανε άθεοι, γονατίσαμε μπροστά σε αυτό το Χριστουγεννιάτικο Θαύμα, σκύψαμε το κεφάλι και μετανοήσαμε, σκυλομετονοήσαμε θα έλεγα, την ώρα και την στιγμή, οικτρά, πικρά, κλάψαμε όλοι με μαύρο δάκρυ, καταλάβαμε ότι κάποια Θεία Παρέμβαση έσπρωχνε τους εμπόρους να ζητούν ανοιχτά μαγαζιά αυτήν την τελευταία Κυριακή του χρόνου την θαυματουργή όπως αποδείχθηκε. Τίποτε δεν είναι τυχαίο τελικά.

Αφήσαμε το, στην κυριολεξία λεηλατημένο μαγαζί, και πήγαμε προς την Μητρόπολη να ανάψουμε κανένα κερί και επ΄ευκαιρία (μιάς και είχαμε κατέβει να δείρουμε και μετά να πάμε γιά ούζα στου Ψυρή), άμα πετυχαίναμε και τίποτα άθεα κωλόπαιδα που κατεβάζουνε τα βρακιά τους δείχνοντας τον κώλο τους μπροστά από τον Ιερό Ναό της Ορθοδοξίας και του Εφραίμ, να τα σαπίσουμε στο ξύλο και άμα λάχει ναούμ να τα συλλάβουμε κιόλας, όπως κάναμε παλιά.

Εν όρει των Αμώμων ώσπερ ήλιος έλαμψας, και μαρτυρικώς, θεοφόρε, προς Θεόν εξεδήμησας, βαρβάρων υποστάς επιδρομάς. Εφραίμ Μεγαλομάρτυς του Χριστού δια τούτο αναβλύζεις χάριν αεί, τοις ευλαβώς βοώσι σοι δόξα τω δεδωκότι σοι ισχύν, δόξα τω σε θαυμαστώσαντι, δόξα τω ενεργούντι δια σου, πάσιν ιάματα.

27/12/08

ΩΡΑ ΓΙΑ ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το ποδόσφαιρο είναι ένα λαικό άθλημα και αυτό πρέπει να αλλάξει. Το ποδόσφαιρο και ειδικά το ελληνικό είναι γεμάτο στερεότυπα και τυποποιημένους χαρακτήρες. Από τον ποδοσφαιριστή μέχρι τον φίλαθλο και από τον προπονητή μέχρι τον παράγοντα.

Ήρθε η ώρα γιά ριζικές αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το ελληνικό ποδόσφαιρο που ονειρεύομαι πρέπει να είναι έτσι :

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Βαρετές και προβλέψιμες. "Μας αδίκησε ο διατητής", "Πιστεύω ότι αν ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας ..", "Δεν μας δώσανε δύο μπενάλτι", "Στόχος μας είναι και φέτο η έξοδο στο Τσάμπιον Λίν", "Αξίζαμε τουλάχιστο τρία γκολ" κλπ κλπ.

Θα ήθελα να ακούω τέτοιες δηλώσεις :


ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ, ΠΑΙΧΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ :
"Η καλή ποίηση ποντάρει πάντοτε σε έναν δεύτερο χρόνο. Έτσι και το ποδόσφαιρο. Το στοίχημά της δεν παίζεται ποτέ εφάπαξ, όπως ξέρουμε και από την ιστορία των γραμμάτων, όπου δεν είναι λίγα τα περιστατικά επανανακάλυψης ή αργοπορημένης αναγνώρισης. Ξέρουμε, επί παραδείγματι, πως αν ο Κωστής Παλαμάς, στη δεκαετία του 1880, δεν «ηγόραζε εκ τινος παρά την Αγίαν Ειρήνην παλαιοπώλου δύο τομίδια ελληνικών ποιημάτων», το ένα με τον «Οδοιπόρο» του Παναγιώτη Σούτσου και το άλλο «άγνωστον αγνώστου εις αυτόν ποιητού», το οποίο και τον «είλκυσε» και τον «εξέπληξε», ίσως η αναντικατάστατη και ανάδελφη φωνή του Ανδρέα Κάλβου δεν θα αποκτούσε τη δεύτερη ευκαιρία της. Ξέρουμε επίσης ότι κάθε άλλο παρά καταδικαστικό για τη μοίρα του λόγου του ήταν το γεγονός ότι ο Γιώργος Σεφέρης τύπωσε το «Μυθιστόρημά» του το 1935 σε μόλις 150 αντίτυπα, ότι ο Κωνσταντίνος Καβάφης δεν εξέδιδε καν τα ποιήματά του υπό μορφή τυπικού βιβλίου ή ότι η «Αγονος γραμμή» του Αρη Αλεξάνδρου είχε πουλήσει μόνο έξι αντίτυπα στην πρώτη της έκδοση, το 1952, και η «Ευθύτης οδών» μόλις εννιά. Έτσι και η μπάλλα κατεβαίνει σαν το ρυάκι, ο παίχτης κυλά στα δροσερά του νερά και μετουσιώνεται σε πυγολαμπίδα έτοιμη να αδράξει τα δίχτυα. Σας ευχαριστώ"

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
Όπως ξέρουμε σχεδόν όλοι οι έλληνες ποδοσφαιριστές είναι ανεπάγγελτοι. Μόνο ο Νικοπολίδης ευτύχησε να γίνει κηπουρός και πέσατε πάνω του να τον φάτε. Παλαιότερα θυμάμαι τον Λάκη τον Νικολάου της ΑΕΚ που ήταν γιατρός και είναι ακόμη ο άνθρωπος, έγινε και καθηγητής ιατρικής.

Αυτός όμως ήταν μιά εξαίρεση. Θέλω να δω τους έλληνες ποδοσφαιριστές να σπουδάζουν, να έχουν χόμπι, να έχουν ενδιαφέροντα. Πχ :


ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.
Σπούδασε Γλυπτική στη Σχολή Καλών Τεχνών “Accademia Clementina ” στη Bologna και Master’s στη Γλυπτική με υποτροφία του ΙΚΥ στο Winchester της Μεγ. Βρεττανίας. Είναι υποψήφιος για την απόκτηση Διδακτορικού τίτλου στις Καλές Τέχνες στο University of Southampton και διδάσκει Γλυπτική στο Τμήμα Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης του Παν/μίου Ιωαννίνων. Πρόσφατες εκθέσεις: The Athens Effect. The Athens Effect. L ’image photographique dans l ’art contemporain, Maison Europeenne de La Photographie, Παρίσι, 2007, The Athens Effect, Fondazione Mudima, Μιλάνο, 2006, Artissima , Τορίνο, 2006, Δεν μπορώ να σε βγάλω απ΄το μυαλό μου. Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα, Αθήνα, 2005.

Συλλέγει γραμματόσημα και σπάνια έντομα.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
Όλες είναι μοντέλα ή νοικοκυρές. Αυτό είναι ένα ταμπού που πρέπει να σπάσει. Η σύζυγος του ποδοσφαιριστού πρέπει να είνα έτσι ή κάπως έτσι :

ΡΟΥΛΑ ΚΥΡΓΙΑΚΟΥ (ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΩΤΗΡΗ ΚΥΡΓΙΑΚΟΥ, ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ, ΑΕΚ FC)
Η Ρούλα Κυργιάκου-Κουτρουμπέτση γεννήθηκε στο Ουίνστομ-Σάλεμ της Βόρειας Καρολίνας (ΗΠΑ) και μεγάλωσε στην Ανατολική Όχθη. Πήρε το πτυχίο της στη ζωγραφική από το Πανεπιστήμιο της Βορ. Καρολίνας το 1970.

Εργάστηκε για πέντε χρόνια ως διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων κι έπειτα επέστρεψε στη ζωγραφική ως καλλιτέχνης και καθηγήτρια ζωγραφικής και θεωρίας της Τέχνης στο Κέντρο Τεχνών Ρόκυ Μάουντ και στο κολλέγιο Κομμιούνιτυ. Το 1981 ξεκίνησε να μελετάει κοντά στην καταξιωμένη καλλιτέχνη Ζακλίν Τζένκινς (1934-1988) και συγχρόνως ταξίδευε τακτικά με ομάδες καλλιτεχνών ως ανεξάρτητη ζωγράφος και οργάνωνε εργαστήρια τέχνης στην Ελλάδα. Σπούδασε επίσης στην Ένωση Φοιτητών στη Νέα Υόρκη και στο Βερμόντ Στούντιο Κόλονυ το 1987 και 1988 αντίστοιχα, με ειδίκευση στη μεταφυσική ζωγραφική, εμπνευσμένη από την πρωτοελληνική Κυκλαδίτικη Τέχνη.

Οι απεικονιστικοί και συμβολικοί πίνακες της Ρούλας Κυργιάκου-Κουτρουμπέτση έχουν εκτεθεί ευρέως και έχουν βραβευθεί κατ' επανάληψη στην Βορ. Καρολίνα και στη Βιρτζίνια. Έργα της βρίσκονται σε συλλογές εταιριών και ιδιωτών στην Ευρώπη και την Αμερική.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Κλισέ, κλισέ και πάλι κλισέ. Έτσι πρέπει να είναι οι δηλώσεις ενός προπονητή :

ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ
(Δηλώσεις μετά το ματς με τον Ολυμπιακό γιά το πέναλτι του Ντούντου)
"Χρησιμοποιώ τη γλώσσα που χρησιμοποιώ με σκοπό να κάνω τους ανθρώπους να σκεφτούν τις δικές τους εμπειρίες αναφορικά με το θέμα που εξετάζω, ώστε έτσι να μπορέσουν να αξιολογήσουν καλύτερα τα επιχειρήματά μου. Σε αυτό ακολουθώ τον μέντορά μου, τον Σενέκα, ο οποίος χρησιμοποιούσε ιστορίες και παραδείγματα για να παρουσιάσει ένα ζήτημα στον αναγνώστη, ώστε ο τελευταίος να μπορέσει να συλλάβει το μέγεθος και τη σημασία του, με σκοπό τα φιλοσοφικά επιχειρήματα που θα ακολουθούσαν να αξιολογηθούν από το σύνολο της προσωπικότητας του αναγνώστη, όχι απλώς στο επίπεδο ενός διανοητικού παιχνιδιού.

Εάν ήμουν μια λογοτεχνική ιδιοφυΐα, όπως ο Πλάτων, θα έγραφα με ακόμη πιο λογοτεχνικό τρόπο –επιμένοντας όμως, όπως κάνει και ο Πλάτων, στην ουσία και τη σημασία του επιχειρήματος. Έγραψα κάποτε έναν φιλοσοφικό διάλογο και πιστεύω ότι ήταν αρκετά καλός. Ίσως επιχειρήσω και άλλα ανάλογα πειράματα προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν πρόκειται, ασφαλώς, ούτε καν να πλησιάσουν τον Πλάτωνα, να είστε σίγουροι γι’ αυτό. Πιστεύω ότι δέν ήταν πέναλτι"

(τι μαλακίες γράφω, θα με πειράξανε τα πολλά μελομακάρονα ...)

24/12/08

ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ : ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ?


ΕΠΙΛΟΓΗ Α' : ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΕΠΙΛΟΓΗ Β΄ : ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ

23/12/08

MASTERS OF HORROR

Έξω έκανε κρύο. Μιά κάργια έσκουξε χτυπώντας σε μαύρο τοίχο και κεραμίδια, ένα άλογο χλιμίντρισε. Το σκοτάδι απλωνότανε ολούθε, ενώ νυχτερίδες πετούσαν παντού, σκεπάζοντας το φεγγάρι.

Ο αέρας λυσσομάναγε, τα σύννεφα είχαν βαφτεί ένα μωβ χρώμα θανατί, ένας διαβάτης σκυφτός πέρασε βιαστικά το δρόμο και εξαφανίστηκε μέσα στο σκοτάδι. Τα σκυλιά αλυχτούσαν μανιασμένα βγάζοντας αφρούς από το στόμα, ένα μισάνοιχτο παραθυρόφυλλο σε κάποιο σπίτι έρημο χτυπούσε και έτριζε τους σκουριασμένους μεντεσέδες.

Η ΝΔ έχει τρία χρόνια μπροστά της να κυβερνήσει και οφείλει να εφαρμόσει το πρόγραμμά της για το οποίο την ψήφισε ο ελληνικός λαός, είπε ο κ.Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι μπορεί να έχει μια ισχνή αλλά έχει σταθερή πλειοψηφία.

Ολοι ,τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός, πρέπει το κατά δυνατόν να κινηθούν υπεύθυνα και τα κόμματα και οι εκπρόσωποι των κοινωνικών ομάδων.

Δεν πρέπει, πρόσθεσε ο πρώην πρωθυπουργός, να βουλιάξουμε ή να κάψουμε τον τόπο. Απαντώντας σε ερώτηση εάν η ΝΔ μπορεί να αναστρέψει προβάδισμα που έχει το ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις, ο κ.Μητσοτάκης είπε ότι δεν θέλει να κάνει δηλώσεις και ευχήθηκε "Καλές γιορτές και ο Θεός να βοηθήσει".

21/12/08

ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΔΕΝΤΡΟ : ΜΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΡΟΜΟΥ

Στολίζαμε το δέντρο σήμερα, γιά τα παιδιά μωρέ, να τα βάλουμε στο πνεύμα των εορτών μην τυχόν αύριο μεθαύριο που θα πάνε σχολείο παρουσιάσουν καμιά αντικοινωνική συμπεριφορά σαν τον πατέρα τους που ακούει τη λέξη "γιορτές" και βγάζει καντήλες.

Στολίζαμε που λέτε, αυτά κοιτάγανε ανέκφραστα, βάλαμε μπάλες κάτι μοδάτες από σύρμα, αυτά εκεί ανέκφραστα, βάλαμε ένα χιονάνθρωπο που κουδούναγε, τίποτε αυτά εκεί ανέκφραστα, βάλαμε στην κορυφή ένα αγγελάκι με μαντολίνο, τίποτε καμιά αντίδραση, βάλαμε και ψεύτικο χιόνι, στα τέτοια τους, βάλαμε και έναν Άη Βασίλη της κοκακόλας τον μαιμού, κοιτούσαν σαν να βλέπανε ούφο, βάλαμε και τα λαμπιόνια και τα ανάψαμε, αυτά κοιτούσαν το δέντρο με κάποια υπεροψία.

Ξαφνικά αποσύρθηκαν σε μιά γωνιά και κάτι έλεγαν το ένα στο αυτί του άλλου. Κατόπιν ο μικρός πήγε στο "βαρέλι" που στοιβάζουμε τα παιχνίδια και άρχισε να ψάχνει πετώντας έξω ότι έβρισκε μπροστά του. Κάποια στιγμή κάτι βρήκε το έδειξε στη μικρή και χαμογέλασαν ικανοποιημένα. Εγώ και η γυναίκα μου κοιτάγαμε σα μαλάκες.

Τι είχαν βρει τα κωλόπαιδα ? Ένα playmobile αστυνομικό, τον πήραν και τον κότσαραν κάτω από το δέντρο και όλο ικανοποίηση άρχισαν το χειροκρότημα !

Αποφασίσαμε με τη γυναίκα μου σε μιά δραματική οικεγενειακή σύσκεψη να πάρουμε την τύχη της ανατροφής τους στα χέρια μας και να μην την ξαναφήσουμε ποτέ στο έλεος της τηλεόρασης και του κάθε Κακλαμάνη !

Very Achrista mas !

20/12/08

ΕΙΔΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ

ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΑΠΛΟΣ
Επαναστάτης, τρυφερός, αγωνιστής, ιδεολόγος, τα κάνει λίμπα με άποψη, στοχεύοντας τράπεζες, πολυκαταστήματα και κρατικά κτήρια. Όνειρο του μιά Βουλή στα κάρβουνα.

ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΑΣΦΑΛΙΤΗΣ
Άνθρωπος μέσος, οικογενειάρχης, τα κάνει όλα γιά τα παιδιά του, να μην τους λείψει τίποτε. Καλά αμοιβόμενος με το κομμάτι, σπάει περίπτερα, ψιλικατζίδικα, μικρομάγαζα, καίει από Fiat και κάτω. Στόχος του να πεις "γαμήστε τα κωλόπαιδα", "α ρε Παπαδόπουλε που είσαι", "Παπαρήγα θεά πάρε την ΕΣΑ".

ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ-ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ (ΠΑΤΡΙΝΟΣ) ΠΟΛΙΤΗΣ
Πολυταξιδεμένος με έξοδα της ελληνικής αστυνομίας, της ασφάλειας και της ΕΥΠ. Γυρνά την Ελλάδα και σε συνεργασία με τις Αρχές επιβάλει τον Νόμο και την Τάξη. Κάτω από την κουκούλα κρύβεται ένα καλά ξυρισμένο άδειο κεφάλι. Δεν δέχεται αμοιβή πλήν των εκτός έδρας τα κάνει όλα γιά την Πατρίδα, το Έθνος και την Φυλή άντε και καμιά τυρόπιτα.

ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ SHOPPER
Ακολουθεί διακριτικά τους υπόλοιπους κουκουλοφόρους και επιδίδεται σε ανελέητο shopping therapy. Χτυπημένος και αυτός από την παγκόσμια οικονομική κρίση, βρίσκει τη μοναδική ευκαιρία γιά αγορές με πρώτη δόση στις 31 Φεβρουαρίου του 2010 άτοκα. "Αφιντικό εγκό ντεν κουβαλάει τίποτα, χαλάσει πουκάμισος Μπέρμπερις".

ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΑ ΓΡΙΑ ΜΕ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΟ
Είδε τα έκτροπα στην τηλεόραση και επειδή της είχε χαλάσει το κινητό και είχε φάει όλη τη σύνταξη στα φάρμακα είπε να βγει μιά βόλτα βραδιάτικα στα μαγαζιά μπας και πετύχει κανέναν διανυκτερεύοντα Γερμανό. Τελικά βρήκε έναν καμένο και έκανε ντου μαζί με το μπούγιο, διάλεξε κινητό και έφυγε. Κοίταξε και γιά φαρμακείο αλλά δεν είχαν κάψει κανένα κοντινό.

ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ
Καταστρέφει το μαγαζί του γιά το δεκαχίλιαρο και γιά τρίμηνη παράτα στις επιταγές. Σύνθημα του "Καλύτερα καμένος παρά κατεστραμένος". Είχε σίγουρα ταρχίδια του σαν τζίρο στις γιορτές, είχε ήδη ετοιμάσει κρεμάλα μέσα στα δοκιμαστήρια.

ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΩ ΚΑΤΙ ...

... μου αρέσουν οι σκύλοι

19/12/08

ΑΚΑ, ΜΠΟΥΚΑ, ΣΚΥΨΕ, ΓΛΥΨΕ ΠΙΑΣΤΟΝ ΒΥΛΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΞΕ

Όχι φίλοι και φίλες μου δε σάλταρα ξαφνικά. Αυτό που βλέπεις ως τίτλο του ποστ αυτού είναι keywords που έδωσε κάποιος στο google και οδηγήθηκε προς τις Κωλότριχες.

Είχα που λέτε πολύ καιρό να ρίξω μιά ματιά στο google analytics και μπήκα σήμερα όχι από ψώνιο να δω τι hits κάνω και τέτοια αυτάρεσκα, αλλά ακριβώς γιά να διαβάσω τέτοια περίεργα keywords και να γαμηθώ στο γέλιο. Θα τα μοιραστώ μαζί σας να γαμηθούμε μαζί (στο γέλιο). Να παίξει το video :

χωριάτικη πίτα in london
φημίζεται ...

η μεγαλυτερη πουτσα του κοσμου
δε θέλω να περιαυτολογήσω ...

"κηδείες στην αχαΐα στις 24/11/09"
του βγάλανε κάτι βρώμες ότι πέθανε ...

αεροπλανο πουτσας
έλα μουνί στον τόπο σου (με αεροπλάνο) ...

κανονες για να πεσει η γκομενα
θα σου πρότεινα κανόνι ...

φανη παλλη πετραλια γυμνη
αγόρι μου τι σου συμβαίνει ???

diogo κατουρησε αιμα
και το κουκουλώσανε οι βρωμοαθλητικές φυλλάδες ...

sex xysimo mesa
μεγάλε αν έχει πέσει λιγάκι απέξω σου κάνει ?

έχει μείνει η μυρωδιά σου στο μουστακι μου
κάνε απομουστάκωση ..

αγγελιες για συμμετοχη σε πορνοταινιες
στη Χρυσή Ευκαιρία δεν είχε τίποτα ?

αληθινη εικονα 0 πουτσας του αντρα
αυτό το μηδέν στη μέση με μπερδεύει ...

ανοιχτα απο κατω βρακί string
πάρτο πιό κλειστά θα βρεις ...

αποτρίχωση για άντρες πόσο κοστίζει
πάρε τηλέφωνο το Λάκη Γαβαλά ...

η γυναικα μου γαμιεται καθε μερα
φρόντισε μέρα παρά μέρα να μένεις σπίτι ...

ιδρωμενα και βρωμικα ποδια ανδρων βιντεο
με κάλτσα ή χωρίς ?

ιστοριεσ μεγαλα βυζια κορη μανα γιοσ αδερφησ
τον γιό γιατί τον ανακατεύεις ?

κλύσμα και μασάζ
έχω γαμήσι και στρατιωτικό περίπατο, ενδιαφέρεσαι ?

ειχε ενα αρχιδι
τώρα πόσα έχει ?

Καληνύχτα και τοίχο-τοίχο ...

ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ

Φοράνε κουκούλες σε : SIEMENS, ΒΑΤΟΠΕΔΙΟ, ΟΜΟΛΟΓΑ, ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ, COSMOTE, ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ, C4I, ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, ΝΤΟΠΙΝΓΚ, ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ....

Μήπως πρέπει να τους φορέσουμε κι εμείς κάτι ?

18/12/08

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ

Γιά να μην, ας πούμε, διαταραχθεί η φυσιολογική ροή του ιστολογίου, όλα τα posts με τα σχέδια, τις εικόνες και τις φωτογραφίες εμπνευσμένα από τις ταραχές των ημερών μεταφέρθησαν πιό πίσω και μπήκαν κάτω από την ετικέτα ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ.

Αν υπάρχουν παρόμοιες καλλιτεχνικές προσπάθειες στο αρχείο σας θα ήταν χαρά μου να τις δημοσιεύσω : kolotrixes@gmail.com

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΙΤΛΟ

Να γιατί δεν παραιτήθηκε ο Παυλόπουλος. Ο κερατάς ο Παπουτσής έχει ανεβάσει πολύ τον πήχη. 82 νεκροί αν θυμάμαι καλά στο ναυάγιο του Σάμινα και ούτε σκέφτηκε να παραιτηθεί. Τώρα τον απολαμβάνουμε σε πύρηνους λόγους στη Βουλή όπου ζητά να παραιτηθεί η κυβέρνηση !

Ο Καραμανλής εν τω μεταξύ παίρνει συνέχεια μέτρα. Αρχίζει να μου θυμίζει εκείνον το νεκροθάφτη στο Λούκυ Λούκ που όταν γίνονταν ταραχές έτριβε τα χέρια του με περασμένη τη μεζούρα γύρω από το σβέρκο του.

Και κάνει συνέχεια διαγγέλματα συχνότερα και από τα κακά του.

Πυροβόλησαν πάλι έναν μαθητή. Ο Κούγιας ήτανε που μάζευε αποδεικτικά γιά το δικαστήριο.

Έξω συνεχίζονται οι ταραχές. Καραμανλή αν δεν πέσει η τιμή του Almiron που θέλουμε ένα μεροκάματο γιά κάθε κουτί ήσυχη μέρα δε θα δεις.

Όσο γιά το πόρισμα της βαλιστικής, αυτό είχε βγεί πριν ακόμη σκοτώσουν τον Αλέξανδρο. Το Κράτος έχει στις αποθήκες του πολλές σφαίρες εξοστρακισμένες σε τοίχους και ασφάλτους γιά κάθε χρήση και περίσταση.

Φοβερή πολιτική πρόβλεψη από τον ΑΝΤΕΝΝΑ : "Ανασχηματισμός σε λίγες ημέρες ή εβδομάδες" (!) Μέσα έπεσες μεγάλε !

16/12/08

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΤ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ

Η μαγκιά είναι ότι έγινε την ώρα που έλεγε ο Καραμανλής τις παπαριές του στην Κ.Ο.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ

Φανατικός αναγνώστης των Κωλοτριχών ο Πρωθυπουργός είπε αμέσως το ΝΑΙ στο Δημήτρη Κωλότριχα γιά μιά συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης, εξεταστέας ύλης, ποικίλης ύλης και διπλής ποικιλίας με ούζα.

- Κύριε Πρωθυπουργέ ένας αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε ένα 15χρονο αγόρι στα Εξάρχεια. Ο κόσμος βγήκε στους δρόμους και τα έκανε όλα λαμπόγιαλο. Τι προτίθεστε να κάνετε από εδώ και μπρος ?

- Από την πλευρά μας κάνουμε ό,τι είναι δυνατό με τον πιο υπεύθυνο τρόπο. Σε κάθε μας βήμα, σε κάθε μας απόφαση, πρώτη προτεραιότητα είναι η συνέχιση της αναπτυξιακής δυναμικής, η προστασία της εργασίας, η τόνωση της απασχόλησης. Πρώτη και τελευταία έγνοια στην κάθε απόφασή μας είναι οι συμπολίτες μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Μ’ αυτό το γνώμονα, καταρτίσαμε τον Προϋπολογισμό για το 2009. Με πλήρη επίγνωση των δυσκολιών και των αβεβαιοτήτων του διεθνούς περιβάλλοντος. Με βαθύ αίσθημα πολιτικής και κοινωνικής υπευθυνότητας. Με τη σκέψη στο σήμερα, αλλά και το αύριο.

- Με καλύψατε πλήρως. Σας κατηγορούν ότι είστε στον κόσμο σας, ότι δεν ξέρετε τι σας γίνεται, ότι είστε ανίκανος να πάρετε πρωτοβουλίες και καίριες αποφάσεις. Τι απαντάτε ?

- Όταν οι κίνδυνοι μπροστά μας είναι τόσο σοβαροί δεν νοιάζεσαι, δεν μπορεί να νοιάζεσαι για τίποτε άλλο, πάρα μόνο για τον τόπο, για την κοινωνία στο σύνολό της, για το αύριο που ξημερώνει. Σε τέτοιες περιστάσεις η πολιτική αντιπαράθεση δεν μπορεί να γίνεται με όρους και νοοτροπίες του χτες. Η χώρα δεν αντέχει νέους διχασμούς. Δεν αντέχει δράσεις που τραυματίζουν τον κορμό της. Δεν αντέχει πρακτικές που περιορίζουν τις δυνατότητές της. Δεν έχει, με ένα λόγο, περιθώρια για ανευθυνότητες.

- Εντάξει κύριε Πρωθυπουργέ μας φωτίσατε. Κάτι άλλο τώρα. Υπάρχει μιά ολόκληρη γενιά που ψωμολυσσάει ζώντας με 700 ευρώ το μήνα. Το "ζώντας" σε εισαγωγικά φυσικά. Ποιά είναι τα σχέδια σας ώστε να τους ανακουφίσετε ?

- Έχω κρούσει επανειλημμένα τον κώδωνα του κινδύνου. Το λέω ξανά και το λέω ευθέως: Η παγκόσμια κρίση έχει στενέψει ασφυκτικά τα περιθώρια. Απαιτεί υπευθυνότητα από όλους. Απαιτεί να συνειδητοποιήσουμε ότι ο χρόνος που έρχεται είναι δύσκολος. Οφείλουμε όλοι να ξέρουμε τι γίνεται, τι λέμε και τι κάνουμε. Οφείλουμε να συγκρατήσουμε τις απαιτήσεις μας, αλλά και τους τρόπους διεκδίκησης. Είναι ανάγκη να συμβάλλουμε όλοι ώστε να περάσουμε με σιγουριά και ασφάλεια τους δύσκολους καιρούς.

- ΟΚ κύριε Καραμανλή το πιάσαμε το υπονοούμενο, με λίγα λόγια θα πάρουν ταρχίδια τους. Φαντάζομαι ότι κάτι παρόμοιο θα έχετε να πείτε και στους χαμηλοσυνταξιούχους ...

- Με τέτοιες αντιλήψεις δεν αντιμετωπίζονται οι συνέπειες μιας παγκόσμιας κρίσης. Με τέτοιες πρακτικές δεν μπορεί να στηριχθεί η Οικονομία. Δεν γίνεται έτσι. Δεν μπορεί την ώρα που οι περιστάσεις απαιτούν συστράτευση, να υπάρχουν δυνάμεις που επιδιώκουν τη σύγχυση, την παραπληροφόρηση, την κοινωνική ένταση. Δεν μπορεί τις ώρες αυτές να πρυτανεύει τίποτε άλλο, παρά μόνο το συμφέρον του τόπου.

- Κύριε Πρωθυπουργέ, η Αθήνα είναι καμένη, οι μαθητές είναι όλοι στους δρόμους, η κοινωνία ολόκληρη βράζει και είναι έτοιμη να ξεσηκωθεί. Σκέφτεστε να αλλάξετε κάτι στην πολιτική σας ?

- Σε κάθε περίπτωση, απόφασή μου είναι να συνεχίσουμε σταθερά στο δρόμο της ευθύνης. Απόφασή μου είναι να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις, να αξιοποιήσουμε όλα τα αναπτυξιακά εργαλεία, να προχωρήσουμε τα μεγάλα έργα που δρομολογήσαμε.

- Μάλιστα κύριε Καραμανλή θα μας μεταρυθμίσετε τα φώτα δηλαδή. Να πάμε όμως σε κάτι άλλο. Σας κατηγορούν ότι αντί να βγείτε προς τα έξω και να αντιμετωπίσετε το λαικό ξέσπασμα που ακολούθησε την δολοφονία του Αλέξη, εσείς μείνατε στη Ραφήνα και βλέπατε αβέρτα-κουβέρτα τηλεόραση. Κάτι που εσείς ο ίδιος ομολογήσατε στη συνέντευξη σας στις Βρυξέλλες. Τι απαντάτε ?

- Βεβαίως αυτό δεν είναι ευχάριστο. Αλλά βεβαίως δεν θεωρώ ότι θα έχει αντανάκλαση στο μέλλον της χώρας. Και να σας πω και κάτι ακόμα, μια και το θίγετε το θέμα: Βεβαίως σέβομαι απόλυτα το δικαίωμα, την ανάγκη της ενημέρωσης.

- Έχετε κάποια μαγική συνταγή γιά την αντιμετώπιση της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης ?

- Η Κυβέρνηση προχωρά με αποτελεσματικότητα και με στιβαρότητα. Πορευόμαστε με πλήρη επίγνωση των δυσκολιών. Έχουμε, ταυτόχρονα, τη σιγουριά ότι μπορούμε να διασφαλίσουμε μια καλύτερη επόμενη ημέρα. Μπορούμε να μεταβάλουμε τη διεθνή κρίση σε εθνική ευκαιρία.

- Μαγκιά κύριε Πρόεδρε. Ώστε είστε αισιόδοξος μπορούμε να πούμε. Άλλωστε πολλές φορές έχετε επαναλάβει ότι η Ελλάδα είναι σε πλεονεκτική θέση και δεν κινδυνεύει όπως άλλες χώρες.

- Η κρίση χτυπά τις ευρωπαϊκές οικονομίες με ένταση πολύ μεγαλύτερη απ’ όση αναμενόταν. Σ’ ολόκληρη την Ευρώπη επικρατεί αβεβαιότητα. Τίποτε δεν είναι όπως ήταν πριν από λίγους μήνες. Επικρατεί έντονη ανησυχία για την έκρηξη της ανεργίας. Επικρατεί ο φόβος της ύφεσης, που είναι ζωντανή πραγματικότητα. Επηρεάζονται όλες οι χώρες. Πλήττονται όλοι οι τομείς της Οικονομίας. Επιβαρύνονται όλες οι επιχειρήσεις και όλοι οι πολίτες.

- Μέσ΄την αιδιοδοξία σε βρίσκω Προεδράρα μου. Να αναμένουμε δηλαδή πούτσα χοντρή σε οικονομικό-φορολογικό επίπεδο καθώς και μείωση μισθών ?

- Οφείλουμε, πρώτ’ απ’ όλα, να λέμε στους πολίτες όλη την αλήθεια. Οφείλουμε να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στο χρέος μας. Η δική μας απόφαση είναι αυτή. Η δική μου επιλογή είναι αυτή.

- Δηλαδή ούτε αυξήσεις μισθών, ούτε μειώσεις φόρων, ούτε λεφτά γιά την Παιδεία, ούτε λεφτά γιά την Υγεία.

- Με τέτοιες αντιλήψεις δεν αντιμετωπίζονται οι συνέπειες μιας παγκόσμιας κρίσης. Με τέτοιες πρακτικές δεν μπορεί να στηριχθεί η Οικονομία. Δεν γίνεται έτσι. Δεν μπορεί την ώρα που οι περιστάσεις απαιτούν συστράτευση, να υπάρχουν δυνάμεις που επιδιώκουν τη σύγχυση, την παραπληροφόρηση, την κοινωνική ένταση. Δεν μπορεί τις ώρες αυτές να πρυτανεύει τίποτε άλλο, παρά μόνο το συμφέρον του τόπου.

- Να κλείσω αυτήν την τόσο ενδιαφέρουσα συνέντευξη, ζητώντας σας να πείτε δύο λόγια γιά την δολοφονία του Αλέξανδρου από τον ΜπάτσοCop. Έτσι αυθόρμητα όπως βγαίνουν από την καρδιά σας.

- Καταλαβαίνω πολύ καλά τους νέους. Ξέρω την πίεση που υφίστανται στην προετοιμασία για τις εξετάσεις. Ξέρω την αγωνία τους να βρουν δουλειά. Καταλαβαίνω-όλοι καταλαβαίνουμε- το ψυχολογικό κόστος που συνεπάγεται η παράταση της εξάρτησής τους από την οικογένεια. Γι’ αυτό δεν θα πάψω ποτέ να επιμένω στις πολιτικές για την ποιοτική βελτίωση της εκπαίδευσης και τη σύνδεσή της με την αγορά εργασίας. Δεν θα πάψω ποτέ να επιμένω σε πολιτικές που δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας. Γι’ αυτό, θέλουμε ν’ ανοίξουμε πιο άμεσους διαύλους επικοινωνίας. Διαύλους διαλόγου για όλα τα θέματα που απασχολούν τους νέους και πρωτίστως την Παιδεία. Έχουμε εξαγγείλει, εδώ και καιρό, την απόφασή μας να δρομολογήσουμε ανοιχτό διάλογο για να αλλάξουμε το σημερινό σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Ο διάλογος αυτός ξεκινά στις αρχές του χρόνου. Στόχος μας είναι νέο σύστημα, που θα απελευθερώσει τα παιδιά από την μεγάλη πίεση που δέχονται. Να βρουν ασφαλέστερους δρόμους για το μέλλον τους. Να αναπτύξουν τις ικανότητες, τις δεξιότητές τους. Να διεκδικήσουν στην πράξη και να κερδίσουν την καταξίωσή τους.

- Τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ κύριε Πρόεδρε. Σας ευχαριστώ γιά την συνέντευξη. Καληνύχτα.

ΝΑ Μ' ΑΓΑΠΑΣ

Μουσικό διάλειμμα. Επανερχόμαστε στη σάτιρα δημήτριοι.

13/12/08

CHRISTMAS WITH THE KRANKS

Στην εξουσία δεν αρέσουν καθόλου τα σπασίματα τα καψίματα και γενικά οι βίαιες ενέργειες. Στην εξουσία αρέσει να διαδηλώνεις ήσυχα, όμορφα, πολιτισμένα, με το πανό σου, με το πλακάτ σου, με το κεράκι σου, με τη γροθιά σηκωμένη, να έχει λιακάδα, να διαλυθείς συντεταγμένα και ησύχως, μετά να κατέβεις και στα Βράχια της Πειραικής εκεί που κοιμότανε ο Στέλιος ο μπεκρής, να ξεπατωθείς στα ούζα και την αθερίνα και μετά να την πέσεις γιά ύπνο νωρίς, να ξυπνήσεις νωρίς, να πας την άλλη μέρα γιά δουλειά.

Καμία εξουσία δεν κατέρρευσε επειδή κάποιοι βγήκαν γιά περίπατο και ψώνια στο σούπερ μάρκετ. Η Ιστορία η πόρνη λέει ότι πάντα με αίμα και φωτιά άλλαζαν τα πράγματα. Κάποιοι αναλάμβαναν να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά (αφού την αναβαν πρώτα), κάποιοι τους υποστήριζαν και κάποιοι άλλοι τους λοιδορούσαν και τους κατέκριναν. Όπως και τώρα. Η εν ψυχρώ δολοφονία του Αλέξη, ήταν απλά η αφορμή γιά το ξέσπασμα. Όχι ότι δεν τους άξιζε εκδίκηση. Και λίγα έγιναν.

Απλά η κοινωνία τους περίμενε στη γωνία. Γιά πρώτη φορά οι στόχοι των χτυπημάτων σαφείς και συμβολικοί : Τράπεζες, πολυκαταστήματα και κυβερνητικά κτήρια. Είμαστε σε καλό δρόμο. Όσο γιά τα υπόλοιπα που έγιναν εις βάρος μικροκαταστηματαρχών, να είναι καλά οι κρατικοι-παρακρατικοί προβοκάτορες που δικαιολόγησαν τον μισθό τους από τα μαύρα κονδύλια των μυστικών υπηρεσιών και της ασφάλειας.

Κάποιοι βγήκαν αμέσως και πήραν σαφή θέση υπέρ των εξεγερθέντων νέων. Κάποιοι άλλοι τους κατηγόρησαν γιά αλήτες, ανεγκέφαλους και προβοκάτορες και μιά τρίτη κατηγορία αφού πρώτα τους έσυρε τα μύρια όσα, μετά βλέποντας τις εκδηλώσεις συμπάθειας μεγάλης μερίδας του κόσμου, των ΜΜΕ, των μαθητών και φοιτητών αλλά κυρίως της παγκόσμιας κοινής γνώμης, την έκανε γυριστή και άρχισε το ψευτολιβάνισμα. Είναι αυτοί οι γνωστοί-άγνωστοι του "όπου φυσάει ο άνεμος", του "ΔΕΝ ΞΕΡΩ-ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ" αυτοί οι αναποφάσιστοι των στημένων γκάλοπ που περιμένουν να δουν προς τα που γέρνει η πλάστιγγα γιά να πάνε με τον νικητή.

Η νεολαία λοιπόν μπροστά. Με μολότωφ, πέτρες, λοστούς και καδρόνια. Αποφασισμένη αν όχι να αλλάξει τα πράγματα τουλάχιστον να δώσει ένα μάθημα σε αυτούς που της έχουν μαυρίσει το μέλλον και έχουν ευνουχίσει τους γονείς της. Η νεολαία αντιδρά και ξεσηκώνεται, δείχνει τον δρόμο της αλληλεγγύης σε μας τους μεγάλους που αν είχαμε αντιδράσει ποτέ σε πχ τόσα εργατικά ατυχήματα-δολοφονίες συναδέλφων μας θα έπρεπε να είχαμε κάψει την Ελλάδα δεκάδες φορές. Ένας συμμαθητής τους δολοφονήθηκε και δεν το άφησαν να περάσει έτσι, δίνοντας σε όλους εμάς τους εξυπνάκηδες μεγάλους ένα μάθημα, που γυρίζουμε το κεφάλι σε κάθε ανθρώπινο δράμα και ξεστομίζουμε το "δε βαριέσαι".

Η Ελλάδα έδειξε τον δρόμο. Σε όλη την υφήλιο που στενάζει κάτω από τις παρενέργειες ενός χρηματοοικονομικού συστήματος που καταρρέει αφού είχε σαν βάση του τον αέρα τον κοπανιστό. Είδαμε τις αντιδράσεις σε πολλές ευρωπαικές πόλεις, αλλά και στην αμερικανική ήπειρο κάτι που δείχνει οτι όλοι οι λαοί περιμένουν μία αφορμή γιά το ξέσπασμα. Δυστυχώς το επίπλαστο όνειρο των δανείων, των χρηματιστηριακών δεικτών και της καταναλωτικής ψευτοευτυχίας τελείωσε. Ξυπνήσαμε μιά μέρα και είχαμε χάσει τα πάντα. Ακόμη και αυτός ο μισθός μας των 700 ευρώ κινδυνεύει να χαθεί μάζί με τη θέση εργασίας, μπαίνει ακόμη και σε διαπραγμάτευση γιά παρακάτω.

Έρχονται Χριστούγεννα. Ο καπνός καταλαγιάζει. Ο Κακλαμάνης θα αντκαταστήσει το καμένο πλαστικό δέντρο με ένα άλλο, η μικροστική ζωούλα μας πρέπει να συνεχιστεί πάση θυσία, με γιρλάντες, λαμπιόνια, μελομακάρονα και δίπλες, ίσως να διαταραχθεί μόνο από το τσίμπημα της οδοντογλυφίδας στο ούλο στην προσπάθεια να βγάλουμε εκείνο το σκληρό κομμάτι κατσίκι.

Ώς πότε όμως παληκάρια ?

(Δείτε σε DVD την ταινία Christmas with the Kranks στην οποία ένα ζευγάρι αμερικανών παίρνει την ... ριζοσπαστική απόφαση να μην κάνει Χριστούγεννα αλλά τα έξοδα των γιορτών να τα δώσει γιά ένα ταξίδι και να τους κοστίσει και λιγότερα ! Στο άκουσμα αυτής της ανατρεπτικής γιά τα αμερικάνικα δεδομένα απόφασης η γειτονιά τους κόβει την καλημέρα !)

12/12/08

ΒΡΥΞΕΛΕΣ : ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ-ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
Διασταύρωση
Τ.Κ.19009, ΡΑΦΗΝΑ
ΤΗΛ . 2294077791-95, 2294077181
FAX: 2294077789

Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής Δαφνί
Αθηνών 37412462 Χαϊδάρι (Αθήνα)
Τηλέφωνα
Γραμματεία: 210 5388130
Εξωτερικά Ιατρεία: 210 5388335

ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ»
Ιερά Οδός 343
Τ.Κ.12461, ΧΑΪΔΑΡΙ
Πρόεδρος Δ.Σ.: 2105404116
Διοικητής: 2105449917

ΚΛΙΝΙΚΗ ΝΕΥΡΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΓΡΗΓΟΡΟΥΣΑ
Διεύθυνση : Ηρακλείου 519 Π. Ηράκλειο
Τηλέφωνο : 2102817068

ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΝ
Διεύθυνση : 28ης Οκτωβρίου & Αθ. Διάκου Με
Τηλέφωνο : 2108044306

251 ΓΝΑ - Ψυχιατρική Κλινική
Διευθυντής: (210) 746 4172
Γραμματεία Κλινικής: (210) 746 4149
Προϊσταμένη: (210) 746 4174
Γραφείο Ιατρών: (210) 746 4148
Εφημερεύων Ιατρός: (210): 746 3781
Ραντεβού κλείνονται από την Γραμματεία των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων του 251 ΓΝΑ.

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗ - ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΠΕ
ΔΙΟΝΥΣΟΣ 14565 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Tel: 210-6211046 210-6210405
Fax: 210-6210405

11/12/08

ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ....

... δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει

10/12/08

ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Καίμε το κατάστημα σας αυθημερόν. Άμεση εξυπηρέτηση με ένα τηλεφώνημα, αναλαμβάνουμε επίσης τα διαδικαστικά γιά την καταβολή των 10.000 ευρώ. Τιμαί λογικαί.

Συνεργείο πεπειραμένων διακοσμητών αναλαμβάνει την μεταμόρφωση του καταστήματος σας σε καμένο. Μην περιμένεις τα επόμενα επεισόδια, τηλεφώνησε τώρα. Δέκα χιλιάδες ευρώ μπορούν να γίνουν δικά σου.

Κουκουλοφόρος, γνωστός-άγνωστος, νεαρός και εχέμυθος έρχεται στο χώρο σου και στο κατάστημα σου και στο καίει στο πιτς φυτίλι. Καθαριότητα, ακρίβεια, δωρεάν γριά γιά πλιάτσικο.

Η αντιεξουσιαστική ομάδα "Μαύρος Νοέμβρης" πληροφορεί τους αγαπητούς καταστηματάρχες ότι λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας δεν θα δέχεται πλέον άλλες αιτήσεις γιά εμπρησμούς. Ζητάμε συγνώμη και την κατανόηση σας.

Έχει να πατήσει πελάτης κανένα τρίμηνο στο μαγαζί σου ? Μην περιμένεις άδικα. Κάψε το μαγαζί σου τώρα με το "BURNING KIT". Πλήρες σετ εμπρηστικών υλικών με αναλυτικές οδηγίες χρήσεως γιά γρήγορο δεκαχίλιαρο.

Διακόπτουμε τις διαφημίσεις γιά μιά έκτακτη είδηση : Καταστηματάρχης έχει λουστεί με βενζίνη στο Σύνταγμα και απειλεί να αυτοπυρποληθεί αν δεν του κάψουν τώρα αμέσως το μαγαζί.

9/12/08

ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ

Τους κριτικάρεις. Τους λες κουκολοφόρους, αναρχικούς, αντιεξουσιαστές, γνωστούς-αγνώστους, νεαρούς, ανεγκέφαλους, κωλόπαιδα. Κάθεσαι μπροστά στον υπολογιστή (όπως κι εγώ όπως όλοι μας) φοράς πυτζάμα και παντόφλα, κλάνεις που και που και έχεις ανοιχτή την τηλεόραση στο ALTER.

Ετοιμάζεσαι να γράψεις ένα πύρινο ποστ εναντίον τους. Θα καταγγείλεις όμως και τον αστυνομικό-πιστολέρο. Και με τον αστυφύλακα και με το χωροφύλακα δηλαδή. Κακός ο μπάτσος κακά και τα κωλόπαιδα. Ο τρίτος δρόμος οδηγεί προς την νοικοκυροσύνη. Προς την υποταγή στη νομιμότητα και το Σύνταγμα του Ελληνικού Κράτους. Ένα κράτος που βρίζεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Κλαις γιά τις περιουσίες που χάνονται. Πιό πριν όμως έχουν χαθεί οι άλλες οι πραγματικές μας περιουσίες. Το χαμόγελο, η αισιοδοξία γιά ένα καλύτερο αύριο γιά μας και τα παιδιά μας, η ζωή με αξιοπρέπεια χωρίς υποθήκες. Μυξοκλαίς αλλά δεν προτείνεις και τίποτε. Θα σε σώσει το πληκτρολόγιο. Θα σε σώσει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Θα σε σώσει ο Γιωργάκης. Θα σε σώσει ίσως ένα θαύμα σαν κι αυτό που συναίβει στο Βατοπέδιο. Μπορεί και να σε σώσει μιά βουβή πορεία προς τη Βουλή κρατώντας ένα κεράκι, μετά να φας στα Goody's να ρευτείς και να πας γιά σπίτι.

Εκεί έξω όμως κάτι γίνεται. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό όμως ξέρω ότι γίνεται κάτι. Ξέρω ότι εγώ είμαι εδώ μέσα στο σπίτι και γράφω πούτσες στο blog και κάποιοι άλλοι καίνε, σπάνε πλακώνονται με τους μπάτσους και διακινδυνεύουν τη ζωή τους. Και ξέρω επίσης ότι έτσι όπως πάνε οι ζωές όλων μας (εκτός από αυτές των πολιτικών και των παπάδων) δεν θα αργήσει η ώρα και η στιγμή που ίσως να αναγκαστούμε κι εμείς να βγούμε στους δρόμους και όποιον πάρει ο Χάρος.

Αυτά τα πιτσιρίκια που αποκαλείς εσύ κωλόπαιδα και ανεγκέφαλους κάνουν κάτι. Είπαμε μπορεί και λάθος. Όμως σου κλείνουν, μας κλείνουν το μάτι. Είναι οι γυιοί μας και οι κόρες μας. Δεν φύτρωσαν, γεννήθηκαν από εσένα και από εμένα. Τα πετάξαμε μέσα σε μιά γαμημένη κοινωνία, σε μιά γαμημένη χώρα, σε ένα γαμημένο σχολείο και τους είπαμε κόφτε το λαιμό σας και βγάλτε τα πέρα, εμείς έχουμε δουλειές δεν προλαβαίνουμε να σας φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο.

Κάτι γίνεται εκεί έξω. Στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στην Λάρισα, στο Βόλο, στην Κέρκυρα, στην Κρήτη, στα Γιάννενα, παντού. Δεν μπορεί να σαλτάρανε έτσι ξαφνικά τα παιδιά μας. Κάτι δεν πάει καλά. Δεν ήταν η σφαίρα του μπάτσου που έφαγε τον Αλέξη. Εκεί έξω κάτι γίνεται και πρέπει να δείξουμε κατανόηση και προσοχή. Όπως σε κάθε μαλακία που κάνουν τα παιδιά μας.

Κάτι γίνεται εκεί έξω και εμείς δεν μπορεί να έχουμε μέσα την ουρά μας και πολύ περισσότερο στα σκέλια μας.

8/12/08

.....................................................................................


7/12/08

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

Κύριοι Παυλόπουλε και Χηνοφώτη γιατί δεν επιμείνατε στην παραίτηση σας μετά την άρνηση του Αχρηστότερου να την κάνει δεκτή ? Μας κάνετε πλάκα ? Μας κάνει πλάκα ? Παιχνιδάκια πολιτικάντικα πάνω από το πτώμα ενός 15χρονου παιδιού ? Ε ?

Εμείς ήδη πάντως έχουμε κάνει ήδη δεκτή την παραίτηση του Καραμανλή. Το μόνο που περιμένουμε είναι να την υποβάλει.

ΠΟΡΕΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ

Αναβρασμός επικρατεί σε όλα τα χοιροστάσια της χώρας με αφορμή την ταύτιση των συμπαθών αυτών τετράποδων με τους αστυνομικούς. Αυτή την ώρα ομάδα γουρουνιών πραγματοποιούν πορεία προς τη Βουλή όπου θα παραδώσουν ψήφισμα στο οποίο θα ζητούν την κατάργηση του συνθήματος ΜΠΑΤΣΟΙ-ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. Τηλεγράφημα συμπαράστασης έστειλαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες η Μις Πίγκυ και ο Πόρκυ.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ


Στόχος μας ο ίδιος ο πολίτης

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

Αποκλειστικά από τις Κωλότριχες η φωτό της νύχτας που υποβάλει την παραίτηση του (από όλα) στον ελληνικό λαό.

ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ

Ο Μιχάλης Καλτεζάς (1970 - 17 Νοεμβρίου 1985) ήταν μαθητής που σκοτώθηκε κατά την διάρκεια διαδηλώσεων στην επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου το 1985. Ο αστυνομικός Αθανάσιος Μελίστας πυροβόλησε τον Μιχάλη Καλτεζά στο πίσω μέρος του κεφαλιού από απόσταση είκοσι μέτρων καθώς ο νεαρός έτρεχε μαζί με άλλους διαδηλωτές προς την πλατεία Εξαρχείων.

Αμέσως μετά το θάνατο του Καλτεζά καταλήφθηκε το παλιό Χημείο στη Σόλωνος και το Πολυτεχνείο. Το πρωί της 18ης δόθηκε η άδεια από την Επιτροπή Πανεπιστημιακού Ασύλου, με πρόεδρο τον πρύτανη Μιχάλη Σταθόπουλο, να μπει η αστυνομία στο Χημείο. Η εισβολή έγινε με χρήση δακρυγόνων, για πρώτη φορά μετά το 1976, και οι αστυνομικοί συνέλαβαν 37 άτομα τα οποία ξυλοκόπησαν, ενώ λίγοι κατάφεραν να φτάσουν στην κατάληψη του Πολυτεχνείου από τους υπονόμους. Αυτή ήταν και η πρώτη άρση ασύλου από την επίσημη θεσμοποίησή του το 1982. Τα επεισόδια στην Αθήνα συνεχίστηκαν και τις επόμενες ημέρες.

Ύστερα από τα γεγονότα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Μένιος Κουτσόγιωργας υπέβαλλε την παραίτησή του, την οποία ο τότε πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου δεν έκανε δεκτή. Στις 26 Νοεμβρίου του 1985 η 17 Νοέμβρη, σε αντίποινα για τη δολοφονία του Καλτεζά, επιτέθηκε με βόμβα σε κλούβα των ΜΑΤ κοντά στο Χίλτον, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας αστυνομικός και να τραυματιστούν δεκατέσσερις.

O Μελίστας καταδικάστηκε πρωτόδικα σε δυόμισι χρόνια φυλάκιση με αναστολή και σε δεύτερο βαθμό αθωώθηκε στις 25/1/1990 από το Εφετείο, με δικηγόρο τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο καθώς του αναγνωρίστηκε ως ελαφρυντικό το ότι ήταν "εν βρασμώ ψυχής". Η αθώωσή του προκάλεσε νέα σοβαρά επεισόδια με κατάληψη του Πολυτεχνείου από δυνάμεις της αριστεράς και αναρχικούς.

6/12/08

Η M.I.G. ΜΕ 60 % ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ

Έκτακτο : Έκλεισε μόλις πριν από λίγο η συμφωνία γιά την εξαγορά του 60 % των μετοχών του blog ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ από την Marfin Investment Group. Ήδη συνεργεία του Ομίλου δουλεύουν πυρετωδώς γιά την αλλαγή του "κουρασμένου" layout του ιστολογίου, κάτι που οι επισκέπτες βλέπουν ήδη. Έως το βράδυ αργά θα έχουμε την τελική μορφή.

Ο πρόεδρος μας και ηγέτης της MIG Ανδρέας Βγενόπουλος δήλωσε : "Στόχος του ομίλου της Marfin είναι να καταστεί ένας από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς επιχειρηματικούς ομίλους με συνολική κεφαλαιοποίηση άνω των 140 δισ.ευρώ σε χρονικό ορίζοντα πενταετίας. Στα πλαίσια αυτού του στόχου εξαγοράσαμε σήμερα το 60 % των μετοχών του blog ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ."

"Ο δημιουργός του blog Δημήτριος Κωλότριχας αναβαθμίζεται και αναλαμβάνει καθήκοντα Υπευθύνου WC του ιστολογίου." Κατέληξε ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Γιά ότι νεώτερο προκύψει θα ενημερώνεστε με δελτία τύπου.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Είναι πρωί πίνω καφέ κάθομαι μπροστά στον υπολογιστή και στίβω το κεφάλι μου τι σκατά να γράψω σε αυτό το ρημαδοblog που από τη μία το αγαπώ και από την άλλη το βλέπω σαν έναν εκδότη ο οποίος τηλεφωνεί στο συγγραφέα κάθε μέρα και τον ρωτάει αν έγραψε καμιά σελίδα στο νέο του βιβλίο που πρέπει να τελειώσει σε μιά βδομάδα. Σαν το Χάρο δηλαδή.

Αν αυτό το blog εδώ που λέτε, ήταν βιβλίο δεν θα είχε τελειώσει ποτέ και ο εκδότης θα με είχε απολύσει. Που να ήταν και σενάριο καθημερινής τηλεοπτικής σειράς. Τι καθημερινής, ούτε εβδομαδιαία θα κατάφερνα. Επειδή όμως δεν είναι, το ξανασκέφτομαι το φιλοσοφώ και λέω σταρχίδια μου, ότι, και αν μου κατέβει. Οι αναγνώστες μου είναι καλά παιδιά όλοι τους και με κατανόηση.

Πίνω που λέτε καφέ, είμαι μόνος με τα παιδιά μου που κοιμούνται δίπλα και σκέφτομαι όντας χρεωμένος μέχρι το λαιμό ότι μπορεί οι κωλοτράπεζες να μου (μας) πάρουν σπίτι και αυτοκίνητα αλλά τα παιδιά δεν μπορούν να μας τα πάρουν και επειδή αυτά είναι η πραγματική ευτυχία, το γέλιο τους και το τραγούδι τους, θα μας τα κλάσουν μετά συγχωρήσεως.

Και τώρα που είπα χρεωμένος, κάθομαι και σκέφτομαι αυτόν τον μαλάκα τον Καραμανλή διότι είναι πολύ μαλάκας ο άνθρωπος που νομίζει ότι είμαστε τόσο μαλάκες ώστε να μας ξεγελάσει με φτηνά επικοινωνιακά κολπάκια της λίθινης εποχής. Ξεκίνησε με επισκέψεις σε υπουργεία και κατέληξε με δωροδοκίες πιστεύοντας ότι εκτός από μαλάκες είμαστε και λιγούρια. Να πας να γαμηθείς Αχρηστότερε.

Και μέσα σε όλα αυτά δεν έχει πάρει κανείς χαμπάρι ότι .... έρχεται ΠΑΣΟΚ !!! Μήπως τελικά οι πολιτικοί καλά κάνουν και μας αντιμετωπίζουν σαν μαλάκες ? Μήπως πράγματι είμαστε μαλάκες ? Ρε καραγκιόζη εσύ που απαντάς ότι θα ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες εκλογές, σε τι σκατά ελπίζεις ? Κούνα λίγο το κεφάλι σου, ξύπνα και θυμήσου, δεν πάνε δα και πολλά χρόνια που έφυγε σαν τον κλέφτη αυτή η πούστρα ο Σημίτης. Οι ίδιοι θα έρθουνε ρε ηλίθιε. Η Βάσω, ο Βαγγέλης, ο Μιχάλης, ο Γιωργάκης. Άντε το πολύ πολύ να λείπει ο Άκης.

Ξυπνά κερατά μου και πρόσεξε καλά να μην κάνεις ξανά την ίδια παπαριά γιατί μας πήρε ο διάολος και μας σήκωσε. Μοιάζεις σαν την ξυλοδαρμένη σύζυγο που τις λέει ο άντρας της "αγάπη μου θα αλλάξω" και αυτή τον πιστεύει και τον ξαναφέρνει κοντά της και δώστου πέφτουν οι μάπες και ξανά τα ίδια, όταν πιά καταλαβαίνει ότι δεν πάει άλλο συνήθως είναι νεκρή ή στην καλύτερη στο νοσοκομείο διασωληνωμένη. Πρόσεξε καλά σου λέω γιατί θα το σκυλομετανοιώσεις και πάλι και πάλι και πάλι όπως κάνεις εδώ και καμιά τριανταριά χρόνια. Άιντε βλάκα ξύπνα επιτέλους.

Μία τρανή απόδειξη γιά το πόσο χαχόλους και καθυστερημένους μας περνάνε είναι αυτά τα κατάπτυστα σποτ που παίζουν στην τηλεόραση με γενικό τίτλο ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. Σε αυτά τα σποτ που λέτε βγαίνει μία καριόλα και εκ μέρους της κυβέρνησης μας βρίζει και μας κατηγορεί ως κλέφτες και λαμόγια, ότι κλέβουμε την εφορία και ότι στερούμε λέει με το κλέψιμο αυτό ένα κρεβάτι σε ένα νοσοκομείο διότι λέει, τα λεφτά από τη φορολογία πάνε (και) στην Υγεία !

Τι λέτε ρε ? Αντί να κατηγορείτε εμάς ρε αρχιμαφιόζοι του κερατά, δεν κοιτάτε εσείς ρε σκουλίκια να σταματήσετε να τα παίρνετε από παντού μαύρα, αφορολόγητα και να βουλιάζετε τα νησιά Κειμάν και το Μακάο ? Δεν σταματάτε το κλέψιμο των κρατικών ταμείων, τις μίζες γιά κάθε προμήθεια και κάθε δημόσιο έργο, δεν παίρνετε λέω εγώ τα λεφτά από την κομπίνα του Βατοπεδίου να τα δώσετε να γίνουν κρεβάτια και εντατικές στα νοσοκομεία που θα κατηγορήσετε εμάς γιά κλέφτες και υπεύθυνους γιά την ξεφτίλα του συστήματος υγείας ?

Και τώρα που είπα υγεία θυμήθηκα αυτό το νούμερο τον Αβραμόπουλο που αφού ολοκλήρωσε το θεάρεστο του έργο στο υπουργείο Υγείας, διαρρέει δεξιά και αριστερά σενάρια γιά επόμενος υπουργός οικονομίας, ακόμη και γιά αντικαταστάτης του Καραμανλή ! Οι άνθρωποι είναι θρασύτατοι και επικίνδυνοι. Κάποιος να τους μαζέψει, ποιός όμως, μόνο εμείς μπορούμε με την ψήφο μας.

Η ώρα όμως πήγε ήδη δέκα, τα παιδιά ξύπνησαν κι εγώ πρέπει να αναλάβω τα καθήκοντα μου αντικαθιστώντας εν μέρη την μητέρα η οποία τρέχει σαν παλαβή να μπαλώσει καμιά τρύπα από αυτές που μας άφησε το ευχαριστώ του δημάρχου μας στην προσφορά της στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου : Δεκαπέντε μήνες απλήρωτη και στο τέλος απόλυση.

Φιλιά σε όλους.

5/12/08

ΕΦΡΑΙΜ



Θέλω να γράψω κάτι γιά τον Εφραίμ και τους πολιτικούς που έστησαν το κόλπο του αιώνα αλλά δεν μου βγαίνει.

Θα γράψω μόνο αυτό : Να σαπίσεις στην Κόλαση πουστότραγε και μαζί σου να πάρεις όλο αυτό το συρφετό των πολιτικών που αντί να ξενυχτάνε γιά μας, ξενυχτάγανε γιά μήνες πάνω από τις μακέτες της καλοστημένης τους κομπίνας.

Στην Κόλαση πουστότραγε. Αίσχος ! Αλητεία !

4/12/08

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ

Τι τριήμερα και μειωμένα ωράρια και ένσημα και παπαριές ? Οι Κωλότριχες δίνουν σήμερα τη λύση η οποία θα λύσει οριστικά μία και έξω το πρόβλημα της ανεργίας και θα σώσει χιλιάδες επιχειρήσεις από τη βάσανο της μισθοδοσίας.

Εθελοντισμός κυρίες και κύριοι ! Διότι προάγει την αρμονική συνεργασία των πολιτών με τις επιχειρήσεις, τη συλλογική δράση καθώς και την ιδέα του αλτρουισμού. Κυρίως όμως, γιατί συμβάλει στην αποτελεσματική διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού και στην προστασία όλων μας από την ανεργία.

Έτσι λοιπόν θα πρέπει να είναι η αγγελία του (πολύ κοντινού) μέλλοντος :

Ζητούνται από εμπορική επιχείρηση νέοι και νέες γιά εθελοντική οχτάωρη εργασία. Παρέχεται δωρεάν καφές και τυρόπιτα με έκπτωση 5 %. Θα προτιμηθούν όσοι θα πληρώνουν τον καφέ.

1/12/08

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ Νο 27

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ Νο 25

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ Νο 24

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ Νο 23

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ Νο 22

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ Νο 21

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ Νο 20

Flyer for International Day Against State Murder, this Saturday, December 20th! (Ηνωμένες Πολιτείες)

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ Νο 19

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ Νο 18

big salute to the revolutionary youth in Greece! download this and stick it everywhere.. (ανώνυμος τούρκος καλλιτέχνης)

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ Νο 17

Μου το έστειλε με email ο αναγνώστης (και εξαιρετικός καλλιτέχνης) naikos. Ρίξτε μιά ματιά στο http://www.naikos.gr/

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ Νο 16

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ Νο 15

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ Νο 14

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ Νο 13

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ Νο 12

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ Νο 11

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ Νο 10

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ Νο 9

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ Νο 8

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ Νο 7

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ Νο 6

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ Νο 5

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ Νο 4

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP