30/11/08

ΠΩΣ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ?

... έλα αφεντικό, κάθεσαι ?

rompa-photos.blogspot.com

ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ MEGA REVIEW ?

ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 13:34

Επίσκεψη Καραμανλή στο Επιμελητήριο του Βόλου, συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο και εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων.

Δήλωσε :

"Από την πρώτη στιγμή, εγγυηθήκαμε την ασφάλεια όλων των καταθέσεων. Πήραμε μέτρα προστασίας των δανειοληπτών. Απαγορεύσαμε τον πλειστηριασμό ακινήτων σε τιμές χαμηλότερες της αντικειμενικής. Αυξήσαμε το όριο, κάτω από το οποίο δεν επιτρέπεται ο πλειστηριασμός μοναδικής κατοικίας."
(Όριο εννοεί ανά τράπεζα. Δηλαδή κάθε τράπεζα έχει δικαίωμα να κατάσχει μέχρι 300.000 σπίτια.)

"Το Σχέδιό μας για την ενίσχυση της ρευστότητας κατευθύνει 28 δις ευρώ στην πραγματική οικονομία. Αυτή είναι η αλήθεια! Την αλήθεια αυτή επιχειρούν να διαστρεβλώσουν οι γνωστοί αρνητές των πάντων. Οι μόνιμοι εκφραστές της άρνησης και της ισοπέδωσης. Αυτοί που ισχυρίστηκαν ότι, τάχα, "χαρίζουμε λεφτά στις τράπεζες". Η αλήθεια είναι ξεκάθαρη. Δεν χαρίζουμε τίποτα και σε κανέναν!"
(Δε χαρίζουμε, απλά μοιράζουμε)

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 14:56

Επίσκεψη Καραμανλή στο Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών. Σύσκεψη με τον Υπουργό κ. Κωστή Χατζηδάκη και τους Γενικούς Γραμματείς, στην οποία εξετάσθηκε η πορεία υλοποίησης του κυβερνητικού έργου.

Δήλωσε :

"Άξονας πρώτος: Ο εκσυγχρονισμός των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, η έμφαση στις "πράσινες μεταφορές", η επέκταση των μέσων σταθερής τροχιάς, η καθημερινότητα του πολίτη. Σ’ ένα χρόνο από σήμερα εγκαθίσταται πρόγραμμα τηλεματικής και στα ταξί."
(Η τηλεματική κόβει νύχια, πλένει μασχάλες, καταπολεμάει την ποδαρίλα ?)

"Άξονας δεύτερος: Η προώθηση νέων τεχνολογιών. Σύντομα – στους επόμενους δυο μήνες – ξεκινά η εγκατάσταση δορυφορικού Ιντερνετ σε παραμεθόριες περιοχές της χώρας."
(Να δεις χαρά που θα κάνει η Κυρά Σταματούλα με το δορυφορικό το ίντερνετ.)

"Άξονας τρίτος: Οι διαρθρωτικές αλλαγές. Οι μεταρρυθμίσεις που δίνουν αποτελεσματικές λύσεις σε προβλήματα που έρχονται από το χθες. Το σχέδιό μας για οριστική λύση στο πρόβλημα της Ολυμπιακής βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία. Πρόσφατα άνοιξαν οι προσφορές που κατατέθηκαν στον διαγωνισμό που προκηρύξαμε. Υποβλήθηκαν 38 επενδυτικές προτάσεις. Αυτή η εξέλιξη δικαιώνει τη μεθοδική προσπάθεια της Κυβέρνησης και επιβεβαιώνει το διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον για τη χώρα."
(Ουρές κάνουν οι επενδυτές, με το ζόρι τους κρατάνε στα σύνορα οι συνοριοφύλακες.)

ΤΡΙΤΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 15:23

Συνάντηση Καραμανλή με τον Πρόεδρο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κ. Hu Jintao στο Μέγαρο Μαξίμου.

Δήλωσε :

"Η Σύμβαση Παραχώρησης μεταξύ του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς και της COSCO, η οποία υπεγράφη πριν από λίγο, σηματοδοτεί ένα νέο, σημαντικό κεφάλαιο στη συνεργασία μας. Τα ελληνικά λιμάνια μπορούν να καταστούν διαμετακομιστικά κέντρα των κινεζικών προϊόντων, τόσο στις χώρες της ΕΕ, όσο και στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης και της Ανατολικής Μεσογείου."
(Προιόντα σαν και εκείνο το σίδερο το Perla που είχε φάει λάχανο τρεις νοικοκυρές, και σαν τα γάλατα με τη μελαμίνη να πίνει το παιδί και να χέζει βιβλιοθήκες.)

"Αναβαθμίζεται και η πολιτιστική μας συνεργασία. Οι ανταλλαγές μεταξύ της Ελλάδος και της Κίνας στους τομείς της εκπαίδευσης και του πολιτισμού έχουν αυξηθεί σημαντικά, τα τελευταία χρόνια."
(Ανέκαθεν τα παιδιά μας μάθαιναν κινέζικα στα σχολεία.)

"Ενημέρωσα, τον κ. Πρόεδρο για τις εξελίξεις στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔ της Μακεδονίας, την πολιτική προσέγγισης της χώρας μας με την Τουρκία και τις εξελίξεις στο Κυπριακό."
(Τά΄ξυσε τά΄ξυσε ?)

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 14:59

Συνάντηση Καραμανλή με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια στο Μέγαρο Μαξίμου.

Δήλωσε :

"Το πλαίσιο της εξεύρεση λύσης είναι, βεβαίως, γνωστό, είναι δεδομένο: είναι τα ψηφίσματα του ΟΗΕ και οι αρχές και οι αξίες της ΕΕ. Στο πλαίσιο αυτό, η συμπεφωνημένη βάση διαπραγμάτευσης είναι η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία, με πολιτική ισότητα, μία διεθνή προσωπικότητα, μία κυριαρχία και μία ιθαγένεια. Η απομάκρυνση από τις αρχές αυτές αντιβαίνει στα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και θέτει υπό αμφισβήτηση τα ήδη συμφωνηθέντα."
(Παρ΄τ΄αυγό και κούρευτο.)

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 11:23

Επίσκεψη Καραμανλή στο σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου, στη Ρεβυθούσα.

Δήλωσε :

"Σε μια συγκυρία που η ενεργειακή ασφάλεια, η απεξάρτηση από το πετρέλαιο και η προστασία του περιβάλλοντος συνιστούν μείζονες προκλήσεις, με τις στρατηγικές επιλογές μας διασφαλίζουμε για τον τόπο, διασφαλίζουμε για όλους τους Έλληνες, σημαντικά οφέλη για το παρόν και το μέλλον."
(Να είναι γιά το πολύ κοντινό παρόν Κώστα γιατί την βγάζουμε δεν την βγάζουμε από το κρύο.)

29/11/08

ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΥΣΗ

... ή μήπως να κάτσεις επάνω στη βρύση ?

ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΟΜΟΛΥΒΟΞΥΣΤΗΣ

Τηλεφώνησε τώρα και απόκτησε τον στην προνομιακή τιμή-τιμή στον Χρήστο Τσουτσουβή.

ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ

28/11/08

ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ MEGA ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ REVIEW ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΡΟΣ Δ΄ ΑΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Αχ ο Άρης ! Ψηλός, λεπτός, γυμνασμένος, κουστουμιά Rene Lezard και γραβάτα Salvatore Ferragamo θα σου πει και του χρόνου αν τον καλέσεις σε γάμο. Όλα αυτά τα προσόντα ήταν υπεραρκετά ώστε ο πρωθυπουργός μας να μην έχει δεύτερες σκέψεις γιά τον καταλληλότερο στο υπουργείο-κλειδί.

"Άρη αναλαμβάνεις" του είπε με κοφτή φωνή και κοφτό μακαρονάκι με ντομάτα και πράσινες πιπεριές που έτρωγε την συγκεκριμένη εκείνη στιγμή μαζί με το σπληνάντερο πετάχτηκε από το στόμα του. Ο Άρης έπιασε αμέσως δουλειά. Σήκωσε τα μανίκια, έβαλε ποδιά πήρε και ένα φτερό και σε πρώτη φάση ξεσκόνισε όλα τα ασημικά, τα υαλικά και τα επάργυρα του υπουργείου που τα είχε φάει η σκόνη επί του βρωμύλου Αβραμόπουλου.

Κατόπιν έβαλε ένα άσπρο παντελόνι, ένα άσπρο φανελάκι, έβγαλε τα παπούτσια έκανε χαλάουα, σάλπαρε σε ένα καράβι και κρεμάστηκε από τα παλαμάρια. Κάλεσε και ένα φωτογράφο και έκανε ένα εξώφυλλο μούρλια, ένα εξώφυλλο τρέλα, ένα εξώφυλλο οπτασία, μπας και ξεστραβωθούνε και πάλι αυτές οι σκανδιναβές και ξαναγύρισουνε από τα μέρη μας που δεν τις πήδαγε κανένας τώρα τελευταία. Ακόμη τα αποτελέσματα δεν έχουν φανεί διότι αυτές οι κρυόκωλες έχουνε κολλήσει εκεί στον γκρήκ λόβερ με τρίχα γιά πουλόβερ. Αηδία.

Οι στόχοι του Άρεως γιά άνοδο της τουριστικής κίνησης έχουν θριαμβευτικά επιτευχθεί. Με μιά κίνηση ματ ανέβασε σε δευτερόλεπτα τις αφήξεις σε θεαματικά επίπεδα. Απλά υπολογίζει πλέον και τον ταλαίπωρο λαθρομετανάστη γιά τουρίστα διότι, αν το καλοσκεφτείς γιατί δηλαδή ο μπαγκλαντεσιανός ή ο πακιστανός να έχει έρθει στη χώρα μας γιά δουλειά ή άσυλο και όχι γιά τουρισμό, τον έχει ρωτήσει κανείς ?

Ήδη πλέον όλοι οι λαθρομετανάστες αντί γιά εκείνα τα θλιβερά κέντρα υποδοχής οδηγούνται σε πολυτελή ριζόρτς και μπαγκαλόους και το καλόκαιρι που έρχεται γιά πρώτη φορά στα χρονικά θα έχουμε πληρότητες 100 % όλο το χρόνο.

Ο Αριστόβουλος θέλει να αφήσει πίσω του εκείνα τα θλιβερά περί Σαλώμης, εκείνη την άτυχη φωτογράφηση με τη πετσέτα που οδήγησε το περιοδικό ΓΥΝΑΙΚΑ σε κλείσιμο καθώς και τις καλοκαιρινές θεατρικές επιθεωρήσεις του 2000 στο θέατρο Άλσος με Μουστάκα, Βουτσά και Σεφερλή. Το σύνθημα του πλέον είναι, δουλειά, δουλειά και μόνο δουλειά και όχι ανεργία την κρίση να πληρώσει η ολιγαρχία. Εμπρός λαέ μην σκύβεις το κεφάλι, κάπα κάπα ε το κόμμα σου λαέ κλπ.

Χωρίς πολλά λόγια, οργώνει την υφήλιο και με ένα απλό χαρτονάκι στο χέρι που αναγράφει ROOMS TO LET προσπαθεί να γεμίσει και το τελευταίο ενοικιαζόμενο, μοιράζοντας σε όλους λίγο κρασί λίγη θάλασσα σε συλλέκτη ούρων και το αγόρι τους.

Μες στα στενά τα παιδιά τραγουδούν στο μπαλκόνι να βγω
Φεγγάρια ρίχνουν χρυσάφι στο δρόμο να βγω να πνιγώ
όμως μου φτάνει, μου φτάνει, μου φτάνει που έχω εγώ ...

26/11/08

Ο DR EVIL ΑΝΗΣΥΧΕΙ

ΕΥΓΕΝΗΣ ΑΜΙΛΛΑ

23/11/08

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΥΣΤΑΛΑ SWAROVSKI ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Στις 19 Νοεμβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:30 στο Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής, ο οίκος Swarovski παρουσίασε την κολεξιόν “Passages of Night” Φθινόπωρο/ Χειμώνας 08/9, καθώς επίσης και το νέο εμπορικό σήμα του Οίκου, Crystallized Swarovski Elements. Τη λαμπερή αυτή εκδήλωση παρακολούθησαν πλήθος κόσμου, κοσμικοί, δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες, οι οποίοι είναι όλοι λάτρεις των λαμπερών κρυστάλλων.

Την στήριξή τους προσέφεραν τα σοκολατάκια b & b καθώς επίσης και η Δέσποινα Μιραράκη με την καινούρια της σειρά μοντέρνων χαλιών. Στο αστραφτερό event παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι: Ηρώ Κόβα, Γιάννης Βαρδινογιάννης, Κίμ Κιλιάν, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, Έλενα Βρεττού, Ειρήνη Νταϊφά, Μαρία Γεωργιάδου, Ιλεάνα Δούκα, Ασπασία Λαιμού, Έμμυ Λιβανίου, Ρόη Αποστολοπούλου και Μάκης Δανάλης.

Αυτά κυρίες και κύριοι γράφτηκαν στις κοσμικές στήλες των εφημερίδων και περιοδικών προχθές και όλοι απόρησαν γιά τη συμμετοχή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο event καθώς και την κατάταξη του στους λάτρεις των αμαρτωλών αυτών κρυστάλων.

Και λέμε αμαρτωλών διότι ξέρουμε γιά ποιό λόγο είχε παρεισφρήσει ο αδέκαστος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στην εκδήλωση αυτή η οποία προκάλεσε το δημόσιο αίσθημα με τη χλιδή και τον πλούτο της σε καίρους φτώχιας και αφραγκίας.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες μας (και κάθετα και οριζόντια αλλά και διαγώνια) ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ετοιμάζει ρεπορτάζ φωτιά-κόλαφο-γροθιά γιά τα κρύσταλα Swarovski. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες και πηγές ενέργειας ανανεώσιμες, τα κρύσταλα αυτά δεν είναι και τόσο ... κρύσταλα αλλά πλαστικούρα του κερατά από Τσεχία μεριά και τα πουλάνε γιά μεταξωτές κορδέλες αντίς γιά φύκια κοροιδεύοντας τους σελέμπριτις, τους επωνύμους, τους ριτς και φέιμους.

Ήδη ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έχει αρκετό υλικό μαζέψει έχοντας κατορθώσει να μπει μεταμφιεσμένος σε σελεμπριταρά μαζί με την Κιμ στην εκδήλωση αυτή των αμαρτωλών κρυστάλων και η κρυφή του κάμερα έχει καταγράψει πολλά και αποκαλυπτικά.

Όλα θα τα δούμε από την εκπομπή του Κίτρινη Ζούγκλα μαζί με την παρουσίαση των συντελεστών της νέας σπαρταριστής επιθεώρησης που ανεβαίνει στο θέατρο ΠΕΡΟΚΕ και έχει τίτλο Μονή-Μουνί και Ντιβιντί και πρωταγωνιστούν οι Βάσια Τριφύλη, Κώστας Τσάκωνας και Μάρκος Σεφερλής.

ΠΟΛΛΑ DVD ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!!


Ο ... Dvdάγκας !

20/11/08

ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ MEGA ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ REVIEW ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΩΡΟ ΜΕΡΟΣ Γ΄ ΦΑΝΗ ΠΑΛΛΗ ΠΕΤΡΑΛΙΑ

ΦΑΝΗ ΠΑΛΛΗ ΠΕΤΡΑΛΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν λόγια. Εγώ όμως έψαξα και τα βρήκα γιά να σας παρουσιάσω την αντικαταστάτρια του μπάρμαν Μαγγίνα, να σας την περιγράψω και να την εξυμνήσω. Επιτυχημένη σε όλα : Στο μαλλί, στο χτένισμα, στη βαφή, στα ταγιέρ, στις πέρλες, στα σκουλαρίκια, μόνο στις γόβες είχε κάποιες άτυχες επιλογές με αποτέλεσμα εκείνη την ιστορική σαβούρδα που έφαγε, δε θυμάμαι που και κάνει θραύση στο youtube.

Η Φάνη Πάλλη Πετραλιά είναι Υπουργός Απασχόλησης. Πολλοί δεν το ξέρουν και η ίδια με παρακάλεσε να το κάνω ευρύτερα γνωστό μέσα από τις Κωλότριχες. Είναι μιά υπουργός απασχόλησης που όμως εργάζεται με καθεστώς μερικής απασχόλησης και περιστασιακής εργασίας. Όποτε την χρειάζονται την φωνάζουν και πάει να κάνει κανένα μεροκάματο.

Η χαρισματική αυτή και υπέρκομψη γυναίκα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ετοιμάζεται γιά ένα καίριο και αποφασιστικό χτύπημα στην ανεργία. Ένα μεγαλόπνοο σχέδιο που θα προσφέρει απασχόληση σε εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους. Ήδη δεκάδες φορτηγά έχουν ξεκινήσει προς όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδος και θα διανείμουν δωρεάν :

322.000 κεντήματα χειρός σεμέν
153.233 πλεκτά με βελονάκι
553.876 τάβλια
678.567 τράπουλες
111.801 μπεγλέρια
235.987 σκανδιναβικά σταυρόλεξα
444.399 sudoku
255.453 πορνοπεριοδικά
999.888 φραπέδες γλυκούς με γάλα
1.000.098 ξύστρες όρχεων αυτόματες
5 τόνους πασατέμπους
590 τσουβάλια φυστίκι Αιγίνης
1 κοντέινερ λιόσπορα
καθώς και δωρεάν χορήγηση της εφημερίδας Φίλαθλος σε καθημερινή βάση.

Κανένας άνεργος χωρίς απασχόληση, είναι το σύνθημα του σχεδίου αυτού, που θα προσφέρει απασχόληση, ευχάριστη και δημιουργική σε όλους τους ανέργους συμπεριλαμβανομένου και του Καραμανλή.

Η Φάνη Πάλλη Πετραλιά κάτω από αυτό το μπλαζέ και υπεροπτικό ύφος κρύβει μιά απλή, καθημερινή σαν όλες τις άλλες γυναίκα. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Χασάν που τον είχε εργάτη στο τυπογραφείο και δεν του κολάγανε ένσημα με τον άντρα της ? Έκανε ότι θα έκανε ένας απλός καθημερινός έλληνας. Τίποτε παραπάνω, τίποτε παρακάτω. Δεν θέλει να ξεχωρίζει, είναι σεμνή και ταπεινή, σφουγγαρίζει, πλένει, τρίβει σώβρακα.

Όλοι οι απολυμένοι της χώρας πίνουν νερό στο όνομα της, βάζοντας μέσα και λιγάκι αρσενικό. Είναι το αποκούμπι τους, είναι το απαλό χάδι στοργής στα μαλλιά τους, είναι το απάνεμο λιμάνι τους, είναι ο βράχος που θα ανέβουν εκεί απάνω να πηδήξουν στο κενό. Όσο θα είναι η Φάνη υπουργός απασχόλησης, το "απολυμένος" αποτελεί προνόμιο. Τρέμουν όλοι οι απολυμένοι, στην ιδέα και μόνο ενός σαρωτικού ανασχηματισμού.

"Θα την ακολουθούμε σε όποιο υπουργείο κι αν πάει" δηλώνουν. "Θα πάει Ναυτιλίας, θα μπαρκάρουμε, θα πάει Δημοσίας Τάξεως, θα γίνουμε διαρρήκτες, θα πάει Οικονομικών θα φουντάρουμε". Φάνη Πάλλη, και πάλι και ξανά και δώστου και ξερό ψωμί.

Θα τα ματώσουμε από την πολύ απασχόληση ...

18/11/08

ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ MEGA ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ REVIEW Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ 5η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΡΟΣ Β΄ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Ο Γιώργος έχει μία μαλακία στο βλέμα. Μιά βλακεία και μιά ανυπολόγιστη ηλιθιότητα. Είναι όμως ειλικρινής. Όταν του είπε ο Καραμανλής ότι θα αναλάβει το υπουργείο αυτό, του είπε "μα εγώ δεν ξέρω τίποτε από οικονομικά, όταν τα σπούδαζα είχα το νου μου στην κιθάρα".

Δεν πειράζει, του είπε ο πρωθυπουργός, ξέρεις καλή κιθάρα και άμα χρειαστεί θα βγαίνεις στην Ερμού να παίζεις να μαζεύεις κανένα φράγκο. Αυτός είναι ο Γιώργης Αλογοσκούφης. Ένας απλός, σεμνός, ταπεινός και καταφρονεμένος κιθαρίστας που η μοίρα τον έριξε Υπουργό Οικονομικών στην χώρα με την εκ γεννετής κατεστραμένη οικονομία.

Στην κιθάρα είναι αυτοδίδακτος. Μικρός άκουγε τις μπαλάντες του Μπομπ Ντίλαν και του Τζον Τίκη και γρατζούναγε μιά σκούπα. Την πούλησε και πήρε μιά παρκετέζα. Γίνονταν όλο και καλύτερος και μετά πούλησε και την παρκετέζα και πήρε ένα ατμοσίδερο Ντελόνγκι. Κάποια στιγμή κατόρθωσε και πήρε την πρώτη του κιθάρα και πήγε να σφουγγαρίσει με αυτή και "έφαγε" όλο το πάτωμα. Η μάνα του τον σάπισε στο ξύλο.

Αν βγεις έξω στην κοινωνία και τη λαχαναγορά και ρωτήσεις τον κόσμο αν ο Αλογοσκούφης είναι επιτυχημένος υπουργός οικονομικών δεν θα βρεις έναν γιά δείγμα να σου πει ότι δεν είναι. Δεν μπορεί να μιλήσει κανείς από την πείνα. Μοναδικό του μειονέκτημα μιά ελαφρά ψευδότητα που έχει και και δεν μπορεί να πει το σίγμα, ειδικά το τελικό κάτι που τον αναγκάζει να πετάει σάλια από το στόμα κατά την εκφορά του συριστικού αυτού συμφώνου καταβρέχοντας τον συνομηλιτή του.

Φετίχ του Γιώργου Αλογοσκούφη ο φάκελος του (χαρτοφύλακας). Αν έχετε προσέξει έναν φάκελο δερμάτινο, που κρατά συνεχώς κάτω από τη μασκάλη, προσδίδοντας του κύρος, δέος και έλκος. Είναι ένα άλυτο μυστήριο το τι περιέχει αυτός ο φάκελος. Κάποιοι λένε ότι έχει μέσα μία σερβιέτα γιά ώρα ανάγκης μιάς και ο Γιώργος είναι προνοητικός και σου λέει ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σε βρει από τη μιά μέρα στην άλλη. Άλλοι λένε ότι απλά είναι παραφουσκωμένος με παλιόχαρτα και ότι τον κρατάει έτσι γιά το εφέ.

Την αλήθεια την ξέρουν μόνο οι Κωλότριχες. Μέσα σε αυτό τον χαρτοφύλακα έχει την πρώτη παρτιτούρα που έμαθε στην κιθάρα : Το "Ντρίγκι ντρίγκι ντρίγκι μάνα μου" σε μουσική Στέλιου Βλαβιανού και στίχοι Πυθαγόρας. Δεν την αποχωρίζεται ποτέ και είναι το γούρι του.

Ο Γιώργος Αλογοσκούφης είναι ένας ευαίσθητος και πονόψυχος άνθρωπος. Μόνο αυτός κατάλαβε το δράμα που ζουν τον τελευταίο καιρό οι τραπεζίτες. Οι περήφανοι τραπεζίτες που από ντροπή και αίσχος έκρυβαν επιμελώς την δυστυχία τους κάτω από τα αρμάνι και τα βερσάτσε κοστούμια τους. Μήνες τώρα με το ίδιο νερό στις πισίνες, να μην μπορούνε να πάρουνε ένα δεύτερο καγιέν και ένα δεύτερο βρακί να συναλλάσουνε, να μην έχουνε να βάλουνε πετρέλαιο στα κότερα, να μην μπορούνε να αγοράσουνε ένα κοχίμπα να καπνίσουνε.

Όλα αυτά τα κατάλαβε ο Γιώργος και έβαλε το χέρι στην τσέπη. Να είναι καλά ο άνθρωπος όλη η Ελλάδα τον ευγνωμονεί που θα σωθούνε οι τράπεζες και δεν θα χάσουνε τη δουλειά τους όλες αυτές οι γυναίκες που μας κρατάνε τηλεφωνική συντροφιά όλο το 24ωρο και έχουμε κάποιον να λέμε μιά κουβέντα. Να είναι καλά.

Ο Γιώργος Αλογοσκούφης είναι ένας χίπις. Ένα παιδί των λουλουδιών. Ένας γνήσιος ρόκερ. Ένας ξένοιαστος Καλαμάρης που σιχαίνεται τον Μπομπ Σφουγγαράκη. Ένας τροβαδούρος του έρωτα, ένας κοτσαδόρος με τρέιλερ, ένας τορναδόρος ρεκτιφιαδόρος, έως 35 ετών, ζητείται από ανώνυμη εταιρία.

Θέλει να δει τη χώρα να μετατρέπεται σε ένα απέραντο Γούντστοκ. Σχεδόν το έχει καταφέρει. Όλοι μας ακούρευτοι, άπλυτοι, με παλιόρουχα, λόγω της αφραγκίας έχουμε μεταβληθεί σε νεοχίπιδες, το μόνο που μας απομένει είναι να βουτήξουμε τις κιθάρες και βουρ γιά το Σύνταγμα με κονσερβοκούτι γιά τα ψιλά και να παίζουμε το Ιτς ολ οβερ νάου μπείμπι μπλου σε φα δίεση.

Ολ όβερ και game over.

16/11/08

ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ MEGA ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ REVIEW ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ (ΜΕΡΟΣ Α΄ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Φίλες και φίλοι, funs, Γιάν΄ς, Γιώργ΄ς, οπαδοί, φίλαθλοι, μέλη, συμπαθούντες των Κωλωτριχών, με τρεμάμενη φωνή, με δάκρυα κορόμηλα στα μάτια, με σκατά στο βρακί, με σηκωμένή τρίχα σας ανακοινώνω ότι γιά πρώτη φορά στην Ελλάδα θα γίνει ένα Mega υπουργικό review, που θα προκαλέσει αίσθηση, παραίσθηση και ολίσθηση.

Όλοι οι υπουργοί της Κυβερνήσεως Καραμανλή του δεύτερου και καταιδρωμένου, θα παρελάσουν μπροστά από τα μάτια σας περασμένοι από την κριτική της καυστικής πένας και ποτάσας του υπέρτατου συγγραφέα του ιστολογίου αυτού που τυχαίνει να είσαι μέσα, μάλλον ψάχνοντας γιά πορνοφωτογραφίες της Σάσας Μπάστας ή για σχάρες γαλβανιζέ. Ξεκινώ γιατί έχουμε και δουλειές.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

Δεν ξεκινώ από τον Αβραμόπουλο λόγω αλφαβητικής σειράς. Και Ψωλοτριχίδη να τον λέγανε πάλι από αυτόν θα ξεκινούσα. Ξεκινώ τιμής ένεκεν από τον Δημήτρη ένεκα ο πιό πετυχημένος, πιό όμορφος και πιό φρεσκοξυρισμένος.

Όταν ακούστηκε το όνομα του Δημήτρη Αβραμόπουλου ως Υπουργού Υγείας από τα χείλη του Ρουσσόπουλου (Θεός σχωρέστον), στους διαδρόμους των νοσοκομείων πετάχτηκαν όλοι πάνω από τα ράντζα τους και χειροκρότησαν με χαρά και ελπίδα πετώντας στον αέρα τους καθετήρες και τις πάπιες τους.

Σου λέει δε μπορεί, όπως πέτυχε ως δήμαρχος, θα πετύχει και ως Υπουργός Υγείας. Και πέτυχε ! Πρώτα απ' όλα πέτυχε καλές και βραστερές φακές στο μπακάλικο. Πέτυχε και μιά γάτα πετώντας ένα κουτάκι κοκακόλα από το παράθυρο του γραφείου του στο υπουργείο σε μιά φάση ανίας. Πέτυχε και ένα τεσσάρι στο τζόκερ.

Αυτά όμως που πέτυχε στην Υγεία δεν υπάρχουν σκληροί δίσκοι να τα χωρέσουν. Δεν τα χωρά ούτε ο ανθρώπινος νους, αλλά δεν τα χωράει ούτε κι ο τόπος, στο καλάθι επίσης δεν χωρούν και στο κοφίνι περισσεύουν. Να πούμε γιά τα συντριβάνια με τα οποία στόλισε όλους τους διαδρόμους των νοσοκομείων ώστε οι επιβαίνοντες στα ράντζα να απολαμβάνουν ένα ευχάριστο και ειδυλιακό περιβάλλον ? Να πούμε ότι μόλις ακούσει γιά ελλείψεις κρεβατιών πάντα τρέχει και φέρνει ράντζο από το σπίτι του και πάντα εξυπηρετεί ? Να μην τα πούμε διότι ντρεπόμαστε γιά λογαριασμό του επειδής είναι και ντροπαλός ο Δημήτρης.

Θα μείνει στην ιστορία ο Αβραμόπουλος ως ο πιό επιτυχημένος Υπουργός στον τομέα της Υγείας. Κι αυτό διότι πλέον όλοι οι έλληνες αποφεύγουν να αρωστήσουν, σφίγγονται μέχρι εκεί που δεν παίρνει αλλά και να αρρωστήσουν, χτύπα ξύλο, αν δεν κολληθεί το κηδειόχαρτο έξω στον στύλο της ΔΕΗ, δεν πάνε νοσοκομείο.

Σε όλα επιτυχημένος. Ποιός μπορεί να ξεχάσει το ΚΕΠ, το κόμμα που παραλίγο να αλλάξει την Ελλάδα, το Ουζμπεκιστάν αλλά και τη Χονολουλού ? Θα το έκανε αν δεν μπερδευόντανε ο κόσμος και το πέρναγε γιά τα ΚΕΠ και πήγαινε και του ζήταγε πιστοποιητικά γεννήσεων και δηλώσεις του Νόμου 105. Δεν πειράζει όμως, μπορεί να μην το έκανε τότε αλλά θα το κάνει σύντομα μιά και ως ο Νο 2 δελφίνος μετά την Ντόρα, σύντομα θα κυβερνήσει και τη χώρα μετά τα ράντζα. Ευχή μας αν γίνει αυτό, να βρισκόμαστε σε κάποια άλλη χώρα να τον βλέπουμε να τον καμαρώνουμε.

Ως Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει ότι χάρη στις ενέργειες του τα κομμάτια ντομάτας αυξήθηκαν στη χωριάτικη σαλάτα από τέσσερα σε πέντε, ενώ καταργήθηκαν και οι κατσαρίδες από τα Rooms to Let και αντικαταστάθηκαν με σαρανταποδαρούσες. Γιά να μη μιλήσουμε γιά την ολοσχερή αντιμετώπιση της ιδρωτίλας των ταξιτζήδων και των σερβιτόρων με την δωρεάν χορήγηση rexonas.

Κλου της καριέρας του και με αυτό τιμητικά κλείνω, ήταν η εμφάνιση του μιά μέρα με λιακάδα όπου έβοσκε κάτω η καλή μας αγελάδα, με γυαλί αμερικάνου αστυνόμου, (καθρέπτη Rayban), προκαλώντας τον γέλωτα του πανελληνίου, ανακουφίζοντας ταυτοχρόνως και χιλιάδες ασθενείς που είχαν την τύχη να τον δουν στις τηλεοράσεις πλάσμα που κρέμονται πλέον πάνω από όλα τα ράντζα.

(Στο επόμενο επεισόδιο : Γιώργος Αλογοσκούφης)

13/11/08

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ

Δράττομαι της ευκαιρίας που μου δίνει αυτό εδώ το post να σας πω ότι το ιστολόγιο έχει πέσει τον τελευταίο καιρό σε μιά μούχλα, σε μιά σαπίλα, σε μιά αδράνεια και σε μιά λακούβα στην Πειραιώς.

Και επειδή το ιστολόγιο δεν γράφεται αυτόματα από μόνο του, εγώ είμαι η αιτία φίλες και φίλοι μου, κυρίες και κύριοι και αγαπητά μου παιδιά, εγώ φταίω και το συγγραφικό αδιέξοδο στο οποίο έχω περιέλθει εσχάτως.

Είμαι αισιόδοξος όμως, πιστεύω ότι σε ανύποπτο χρόνο η έμπνευση θα ξανάρθει και όλοι σας θα δείτε ξανά, ένα post βγαλμένο από τα παλιά και από ταινία τρόμου. Χρειάζεται υπομονή, καρτερικότητα, νηστεία, προσευχή, γαμήση, στρατιωτικό περίπατο και όλα θα φτιάξουν.

Ας τα αφήσουμε όμως αυτά και ας έρθουμε στην καυτή επικαιρότητα. Κρίση φίλοι μου, κρίση με πιάνει κρίση, μαζί μου πως την έχεις δει, εγώ δεν είμαι αντικείμενο γιά χρήση. Ο ποιητής Μακρόπουλος θέλει να πει ότι ότι το χρηματοπιστωτικό σύστημα αντιμετωπίζει κρίση κι εμείς έχουμε λαλήσει σαν τον Γιώργο Κωνσταντίνου όταν είδε τον ποιητή Φανφάρα να απαγγέλει τα μαύρα κοράκια.

Έτσι λοιπόν όλοι μας ξύνουμε ολημερίς το κεφάλι μας και τα παπάρια μας μπας και μας κατέβει καμιά καλή ιδέα η οποία θα μας ξελασπώσει οικονομικά. Μιά τέτοια ιδέα μου κατέβηκε εχτές σφοντύλι και σύντομα θα την βάλω σε εφαρμογή : Εμπόριο μεταχειρισμένων σερβιετών !

Θα αγοράζω σε τιμή ξεφτίλα ματωμένες σερβιέτες και θα τις μεταπουλώ σε γυναίκες οι οποίες θέλουν να αποφύγουν την ερωτική επαφή με τον σύζυγο τους. Θα παριστάνουν δηλαδή ότι έχουν τα ρούχα τους και άμα ο άντρας δεν πιστεύει θα σηκώνουνε τις φούστες και θα λένε "να αγάπη μου ορίστε, ένα μήνα τώρα δε λέει να μ' αφήσει η παλιοπερίοδος".

Γαμώ τις ιδέες, θα χεστώ στο χρήμα, ήδη έχω αρχίσει να οργανώνω δίκτυο πωλητών και έχω νοικιάσει εγκαταστάσεις 3.000 τμ.

Μεταχειρισμένες σερβιέτες ! Τι σκέφτηκα ο πούστης !

11/11/08

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΟΥ

Καραμανλή άκου τι έχει να σου πει ένας σεμνός και ταπεινός blogger. Έρχεται το τέλος σου. Το νοιώθεις, το αισθάνεσαι, το περιμένεις με τρόμο και αγωνία.

Έρμαιο, δέσμιος, εγκλωβισμένος, εκβιαζόμενος από αόρατα κέντρα και συμφέροντα δεν έχεις κουνήσει το δαχτυλάκι σου τέσσερα χρόνια τώρα να κάνεις κάτι γιά αυτόν που τόσο σιχαίνεστε να ακούτε εσείς οι πολιτικοί αλλά πρέπει δυστυχώς γιά σας και να υπηρετείτε. ΤΟΝ ΛΑΟ.

Το τέλος σου έτσι όπως το πας Κώστα θα είναι τραγικό. Θα φύγεις νύχτα, μουτζωμένος από την συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων ακόμη και των πιό φανατισμένων νεοδημοκρατών. Θα χαθείς μέσα στην χλέυη, την ανυποληψία και θα μείνεις στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που απλά δεν υπήρξε ποτέ.

Όμως Κώστα Καραμανλή έχεις μία και μοναδική ευκαιρία να γυρίσεις το παιχνίδι, να σωθείς, μη σου πω ότι μπορεί και να ξαναεκλεγείς κιόλας. Βάλε λουκέτο στις εισπρακτικές εταιρείες ΤΩΡΑ ! Όχι τις παπαριές του Goody's Φώλια σε ένα μήνα και νομοπαρασκευαστικές επιτροπές και βλέπουμε και θα και θα και θα. Βγες τώρα και πες τσαμπουκά, "αποφασίζω και διατάσσω να κλείσουν όλες οι εισπρακτικές".

Κάλυψε μας Κώστα και προστάτεψε μας όπως έκανες με τον Βουλγαράκη, τον Ρουσόπουλο και τον Παυλίδη στη Θεσσαλονίκη. Από τις εισπρακτικές θα πέσεις Καραμανλή. Θα γίνουν η ταφόπλακα σου αν δεν τους την βάλεις εσύ.

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ SEXY ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΗΛΙΑ

Η Μπέλα περιμένει το γλυκό σου SMS κι εμείς βλέποντας το παραπάνω απάνθισμα της νεοελληνικής λογοτεχνίας καταλαβαίνουμε ότι πλησιάζει το τέλος του κόσμου.

10/11/08

ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ


Βάλτε τέλος στις κωλότριχες μιά γιά πάντα.

6/11/08

ΑΝΑΛΥΣΕ ΤΟ Νο 3


"Πρέπει να κυβερνήσω, πρέπει να κυβερνήσω !!!"

Ο Κώστας ξύπνησε λουσμένος στον κρύο ιδρώτα. Πάλι αυτός ο εφιάλτης. Κάθε βράδυ εκεί, πιστός στο ραντεβού ταράζει τον μακάριο ύπνο του. "Πρέπει να κυβερνήσω !"

Τέσσερα χρόνια πέρασαν κι ακόμα δεν το είχε καταφέρει. Όλο στο τσακ του ξέφευγε η διακυβέρνηση. Και ενώ η εκλογική συντριβή έρχονταν όπως του έδειχναν τα γκάλοπ που έφερναν οι συνεργάτες του, ο τρόμος του να μείνει στην ιστορία ως ο μόνος πρωθυπουργός που δεν κυβέρνησε ούτε τρία λεπτά τον κυρίευε και του προκαλούσε διάρροιες και αέρια.

Ήταν κι εκείνη η σούπα στο ποδόσφαιρο στο πέντε επί πέντε. Ρεζίλι των σκυλιών και του Αλέφαντου έγινε. Ίσως να έπαιξε καθοριστικό ρόλο αυτή η ρόμπα η ξεκούμπωτη. Η διαπίστωση του ότι δεν μπορεί να κυβερνήσει το σώμα του και μιά μπάλα ποδοσφαίρου τον έκανε να κλειστεί στον εαυτό του και στην τουαλέτα γιά ώρες, πως θα μπορούσε άραγε να κυβερνήσει μιά χώρα.

Η Νατάσα δίπλα του ξύπνησε. "Κώστα τι έχεις γιατί δεν κοιμάσαι" τον ρώτησε ? "Βλέπω πάλι αυτόν τον εφιάλτη" της απάντησε κοιτώντας το ταβάνι. "Αν κάτσεις να σε χειρουργήσω και να σου κάνω και μιά κόντρα λοβοτομή θα νοιώσεις περδίκι" του είπε η Dr Νατάσα. "Δεν με χέζεις κι εσύ με τα χειρουργεία σου, γαμώ τα χειρουργεία και τα υπουργεία μου γαμώ ! Τι το ΄θελα και σε έκανα γιατρό από βρεφοκόμο, έχω γίνει ξεφτίλα σε όλη την Ελλάδα, γελάνε και τα νυστέρια μαζί μας, περισσότερο και από τα γέλια που πέσανε με το δονητή στην κωλοτρυπίδα της λούγκρας στον Ερυθρό".

"Κι εγώ πότε θα χειρουργήσω επιτέλους, μου λές ?" ανταπάντησε η Νατάσα και γύρισε πλευρό θυμωμένη. Σε τρία δευτερόλεπτα ροχάλιζε.

Ο Κώστας σήκωθηκε από το κρεβάτι και βγήκε στη βεράντα να αγναντέψει το αρχιπέλαγος της Ραφήνας μπας και συνέλθει. Ένα κλανίδι ακούστηκε από την διπλανή μεζονέτα. Ήταν αυτός ο αντιπαθητικός ο γείτονας ο πασοκτζής, όποτε τολμούσε να βγει στην βεράντα πάντα ο παλιόπουστας τον έπαιρνε χαμπάρι και πάταγε κλανιές γιά σπάσιμο. Πάντα, λες και είχε βάλει ανιχνευτή κίνησης.

Ο Κώστας κοίταξε τα αστέρια στον ουρανό. Τα βρήκε πάρα πολλά γιά να κάτσει να τα μετρήσει να περάσει η ώρα. "Δε γαμιέται" ψυθίρισε που να μετράω τώρα, πάω μέσα να βάλω κανένα DVD.

Πέρασε στο σαλόνι κι άρχισε να ψάχνει τα DVD. Παπαριές τα είχε δει όλα. Το μάτι του έπεσε σε ένα που δεν του θύμιζε κάτι. Στο cover ένας κλαψομούνης έτοιμος να καταρεύσει Ντενίρο. Του θύμιζε τον εαυτό του. Πιό πίσω στην καρέκλα ο ψυχίατρος Μπίλ Κρύσταλ τον ακούει με προσοχή. Analyze This. Δεν το είχε δει, πως του είχε ξεφύγει ?

Πάτησε το play και άραξε στον καναπέ. Πήρε και μιά σακούλα Lays ρίγανη τα κυματιστά την τρίκιλη συσκευασία αυτή που δίνουνε στα κωλόμπαρα. Μετά από ένα περίπου δίωρο και τρεις τρίκιλες συσκευασίες ο Κώστας ένοιωθε άλλος άνθρωπος.

Ταυτίστηκε απόλυτα με τον μαφιόζο Πολ Βίτι. Όπως αυτός δεν μπορούσε να κυβερνήσει έτσι και ο αρχιμαφιόζος της Νέας Υόρκης πάθαινε κρίσεις πανικού αδυνατώντας να συμμετέχει σε οποιαδήποτε πράξη βίας χάνοντας τον έλεγχο της φαμίλιας. Αυτό που χρειάζονταν τώρα ήταν ένας Μπιλ Κρύσταλ.

Ξαναβγήκε έξω στη βεράντα. Το κλανίδι ακούστηκε και πάλι μαζί με κάτι πνιχτά γέλια. Δεν τον ένοιαζε πλέον. Το Ανάλυσε Το το Νο 3 είχε ήδη αρχίσει να γυρίζεται ...

5/11/08

ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ ΑΝΕΚΔΟΤΟ


- Ο άντρας μου με πηδάει πλέον μία φορά το μήνα.

- Γιατί ?

- Έχει έμμηνο στύση.

- Α εμένα ο δικός μου με πηδάει κάθε μέρα.

- Πως και έτσι ?

- Έχει έμμονη στύση.

this joke is made by kolotrixes all rights reserved

3/11/08

SEX VIDEO

Sex video δεν έχω ρε μεγάλε ! Σε σένα το λέω που ψάχνεις στο google και σπας τα μούτρα σου εδώ μέσα. ΔΕΝ ΕΧΩ SEX VIDEO !

Τέλος !

2/11/08

ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ


Έχουνε προβλήματα οι τράπεζες ? Αν έχουν να βγουν ανοιχτά να το πουν στους πελάτες τους να ξέρουν με ποιούς έχουν να κάνουν.

Δεν πάει πολύς καιρός που σχεδόν όλες οι τράπεζες είχαν ανακοινώσει πανηγυρικά ότι σημειώνουν υπερκέρδη. Κάτι αν θυμάμαι καλά 300 %, 200 % και δε συμμαζεύεται. Τι απέγιναν αυτά τα υπερκέρδη ? Μας δούλευαν ? Δούλευαν τους επενδυτές γιά να φουσκώνουν τις μετοχές τους ?

Τόσο καιρό μας έγδερναν με ληστρικά επιτόκια και χρεώσεις ακόμη και με το πάτημα του ποδιού μας στο πρώτο σκαλί τους. Έξοδα γιά να στείλεις λεφτά, έξοδα γιά να λάβεις, έξοδα γιά να εισπράξεις επιταγή, έξοδα γιά να κόψεις επιταγή, έξοδα, έξοδα, έξοδα. Τι έγιναν όλα αυτά τα δις ?

Μέσα σε αυτή την κρίση οι μόνοι που χρειάζονται οικονομική ενίσχυση είναι οι τράπεζες ? Γιατί ? Γιά να συνεχίσουν το τοκογλυφικό του έργο ? Γιά να βάλουν και την υπόλοιπη χώρα στο λούκι των δανείων ? Γιά να βουτάνε περιουσίες ? Γιά να στραγγαλίζουν επαγγελματοβιοτέχνες και εμπόρους ?

Ποιά είναι η θετική συνεισφορά των τραπεζών στην οικονομία και την πρόοδο της χώρας ? Να βγούνε να μας πούνε. Σε τι έχει ωφελήσει η παρουσία τους πέρα από τις τσέπες των μεγαλοστελεγχών και των μεγαλομετόχων τους ?

Αν όντως χρειάζονται οικονομική ενίσχυση τότε σημαίνει ότι έχουν σοβαρά προβλήματα, τότε σημαίνει ότι έλεγαν ψέματα γιά τα υπερκέρδη τους, σημαίνει ότι έστηναν ψεύτικους ισολογισμούς και μας δούλευαν όλους ψιλό γαζί. Θα πληρώσουν ποινικά για όλα αυτά ?

Θα συνεχίσουν οι εισπρακτικές εταιρείες να μας σπάνε ταρχίδια ενοχλώντας μας από το πρωί μέχρι το βράδυ Σαββατοκύριακα και αργίες και να μας απειλούν κρυβόμενες πίσω από αποκρύψεις τηλεφωνικών αριθμών ?

Θα επιδοτήσει λοιπόν ο κύριος Αλογοσκούφης αυτά τα τοκογλυφικά ληστρικά μαγαζιά με τόσα δις ? Θα επιδοτήσει αυτούς που έχουνε γαμήσει τη ζωή σχεδόν όλων των ελλήνων ?

ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ? (ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ...)

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP