31/7/08

ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ ΤΗΣ EUROBANK ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ


Η κατάσταση με τις βρωμιάρες της EUROBANK έχει πλέον ξεφύγει. Τηλεφωνούν ότι ώρα γουστάρουν αδιαφορώντας αν έχεις μικρά παιδιά που πρέπει να κοιμηθούν ή αν έχεις γυρίσει πτώμα από τη δουλειά σου και θέλεις μιά δυό ώρες ξεκούρασης. Αναγκαζόμαστε και κλείνουμε τους ήχους από κάθε τηλέφωνο που υπάρχει στο σπίτι, ενώ τώρα τελευταία τηλεφωνούν απογεύματα και αργά το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα !

Ενοχλούν κρυμένες πίσω από μιά ΑΠΟΚΡΥΨΗ ηλικιωμένα συγγενικά μας πρόσωπα που κάναμε τη μαλακία και είχαμε δώσει το τηλέφωνο τους όταν κάναμε την αίτηση γιά τις πιστωτικές. Τους κάνουν αδιάκριτες ερωτήσεις γεμάτες αυθάδεια και θρασύτητα σαν να τους ανήκει ο κόσμος.

Σήμερα ξεπέρασαν κάθε όριο δύο βρωμιάρες από αυτές όταν η μία με ρώτησε πόσα χρήματα θα πάρω από τη δουλειά μου όταν θα πληρωθώ (!!!) και η άλλη όταν της είπα ότι δεν έχω χρήματα και δεν ξέρω πότε θα καταθέσω τις δόσεις που χρωστάω και μου απάντησε "τι σημαίνει δεν έχετε και δεν ξέρετε πότε θα πληρώσετε ;". Επίσης η πρώτη μου είπε "να πληρώσετε γιά να μη σας ενοχλούμε". Καριόλες βρωμιάρες ελεεινές και τρισάθλιες νταβατζούδες του κερατά έχουν πλέον ξεπεράσει κάθε όριο.

Τώρα τελευταία έχουμε και την καινούργια μέθοδο : Τηλεφωνούν (όχι με απόκρυψη) από κάποια νούμερα που αρχίζουν από 210 48... και ισχυρίζονται ότι παίρνουν από τα κεντρικά της EUROBANK. Σε καλούν δέκα διαφορετικά άτομα την ημέρα που σου προτείνουν δέκα διαφορετικούς τρόπους πληρωμής !!! Μάλλον παίρνουν από EUROBANK αλλά το θέμα είναι ότι ταυτόχρονα παίρνουν και οι άλλες οι βρωμιάρες των εισπρακτικων εταιρειών με την απόκρυψη, πάλι δέκα διαφορετικά άτομα την ημέρα και σου προτείνουν άλλους δέκα διαφορετικούς τρόπους πληρωμής. Μύλος.

Πολλές φορές λένε ψέματα ότι η κάρτα ή το δάνειο έχουν μπει στη διαδικασία των νομικών διαδικασιών ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει !!! Επίσης το χειρότερο είναι όταν κάποιες περιόδους έχεις πλήρως τακτοποιήσει τις δόσεις σου σε καλούν να σου υπενθυμήσουν δόση που έρχεται σε μερικές μέρες !!!

Μιλάω γιά τις βρωμιάρες που τηλεφωνούν εκ μέρους της EUROBANK μόνο, διότι παρατηρώ ότι τον τελευταίο καιρό έχουν πάψει να με ενοχλούν από άλλες τράπεζες, μάλλον υπό το φόβο των διώξεων και της γενικής κατακραυγής. Συνεχίζει λοιπόν ακάθεκτη η τράπεζα αυτή να προκαλεί και να εκβιάζει διά μέσου των εταιρειών αυτών αλλά και χρησιμοποιώντας το ίδιο της το προσωπικό το οποίο γίνεται νταβαντζής γιά 700 ευρώ το μήνα. (Τόσα τους δίνει ο Λάτσης).

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και αν εγώ τους γράφω στ΄αρχίδια μου υπάρχει κόσμος όμως που παίρνει σοβαρά τα απειλητικά αυτά τηλεφωνήματα και έχει φτάσει ακόμη και στη σκέψη της αυτοκτονίας.

Εν τω μεταξύ είχαμε μιά θετική κίνηση από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών ο οποίος προχώρησε σε μηνυτήρια αναφορά και σε υποβολή εγκλήσεων κατά των εισπρακτικών αυτών εταιρειών, με σκοπό την προστασία των πολιτών (καταναλωτών - οφειλετών) από αυτές. Παράλληλα, ενημερώθηκε σχετικά ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδάς. Διαβάστε εδώ την είδηση από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Η ενέργεια αυτή έρχεται σαν συνέχεια της έρευνας που είχε κάνει ο Συνήγορος του Καταναλωτή Γιάννης Αδαμόπουλος πριν λίγους μήνες τα στοιχεία της οποίας παρέδωσε στον Πρόεδρο του ΔΣΑ. Διαβάστε εδώ τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής που αφορά 26 εισπρακτικές εταιρείες-νταβατζήδες καθώς και τις επωνυμίες αυτών.

Εύχομαι να πάρει τέλος η δράση αυτών των εταιρειών οι βρωμιάρες αυτές να βρεθούν στο δρόμο και να αναγκαστούν να πηδιούνται γιά πεντέμιση ευρώ.

30/7/08

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ


Ο ΦΙΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ. ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΟΛΟΥΣ :

Αγαπημένες ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ με λένε Σάββα και είμαι μόλις 27 ετών. Υδροχόος στο ζώδιο, μου αρέσει ο παστουρμάς το σκουός και τα σκανδιναβικά σταυρόλεξα τα εύκολα. Εδώ και καιρό αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα που νομίζω ότι το blog σας είναι το μόνο που μπορεί να μου δώσει μιά λύση ίσως και δύο και τρείς. Έχω μιά έντονη κωλοτριχόπτωση σε συνδιασμό με πυτιρίδα. Κωλοπυτιρίδα δηλαδή. Έχω δοκιμάσει τα πάντα ούτε καν το KOLUTREX με έπιασε. Όταν πάω να αλλάξω σώβρακο είναι γεμάτο κωλότριχες και πυτιρίδα συν σκατά αποξηραμένα. Γιά τα σκατά θα αλλάξω κωλόχαρτο γιατί παίρνω ένα φτηνό από το DIA ένα ευρώ και πέντε λεπτά και δεν καθαρίζει την κωλοτρυπίδα σε βάθος. Είμαι σε απόγνωση. Χάνω τις κωλότριχες μου και δεν μπορώ να κάνω τίποτε. Πήγα σε κωλοτριχολόγο-κωλοτρυπιδίατρο μου έγραψε κάτι αλοιφές και κάτι υπόθετα αλλά δεν έγινε τίποτα. Αντιθέτως συνήθισε ο κώλος μου τα υπόθετα και τώρα βάζω δονητή. Φοβάμαι μην καταλήξω πούστης. Έχτές με πήδηξε ένας ξάδερφος μου και μ΄άρεσε και ανησυχώ έντονα. Μιά φίλη μου μου συνέστησε να πάω σε μέντιουμ μπας και μου κάνανε μάγια. Πήγα αλλά δεν μου βρήκε τίποτε και έδωσα και πεντακόσια ευρώ και ούτε απόδειξη μου έκοψε. Η ζωή μου έχει γίνει κόλαση και φοβάμαι μήπως η κωλοτριχόπτωση αυτή επεκταθεί και στις αμασχάλες και στους όρχεις και χειρότερα ακόμη και στο κεφάλι. Σκέφτομαι να αυτοκτονήσω αλλά δεν έχω το θάρρος και χρήματα γιά την κηδεία. Δώστε μου μιά λύση.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΩΛΩΤΡΙΧΩΝ :

Καλέ μας φίλε Σάββα. Αυτοκτόνα και το blog θα σου καλύψει όλα τα έξοδα κηδείας και ταφής. Να είσαι καλά.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ;


Ούτε σάτυρα ούτε τίποτε. Ρωτάω ανθρώπινα όπως θα ρωτούσα γιά έναν φίλο. Τι συμβαίνει στον Καραμανλή; Που είναι ; Είναι καλά ; Γιατί δεν μας γράφει ένα γράμμα ή να πάρει ένα τηλέφωνο τουλάχιστον να ξέρουμε ότι είναι καλά.

Ανησυχώ. Έχει μήνες να φανεί. Περιμένω με αγωνία πάνω από την SONY τη BRAVIA μέρες και νύχτες μπας και σκάσει μύτη αλλά τίποτε. Δεν τον ψήφισα αλλά τον πονάω. Έχει περάσει τόσα. Υποκλοπές, Νατάσα Νηπιαγωγείο-Χειρουργείο σε 10 sec, Μακεδονικό, Ζαχόπουλος, PLAYSTATION, PROEVOLUTION SOCCER, FIFA 2008, τούμπα στο 5Χ5, γάμησε τα. Καμία διάθεση γιά σάτυρα και πλάκα. Θέλω να μάθω που βρίσκεται και αν είναι καλά.

Αν τυχόν κρύβεται γιά τον άλφα ή βήτα λόγο ας πάει στο τέταρτο σκουπιδοντενεκέ όπως ερχόμαστε από Αλεξάνδρας, στην Κηφησίας δεξιά όπως πάμε γιά Ψυχικό και να αφήσει μέσα σήμερα στις 19:13 έναν φάκελο που να γράφει ότι είναι καλά και ότι δεν κινδυνεύει. Ας βάλει και μιά πρόσφατη φωτό γιατί έχω ξεχάσει πως είναι η φάτσα του. Μόνο ότι είναι χοντρός θυμάμαι και ότι το σακάκι του στηρίζεται πάνω σε ένα και μόνο κουμπί που και αυτό έτοιμο είναι να εκσφενδονιστεί και να βγάλει κανένα μάτι.

Δεν έχω όρεξη γιά πλάκα. Θέλω απλά να ξέρω που βρίσκεται ο πρωθυπουργός μου και αν είναι καλά. Τίποτε άλλο αυτό μόνο, καλά να είναι και ποτέ μη σώσει και κυβερνήσει.

Κώστα αγόρι μου αν με διαβάζεις δώσε ένα σημάδι ότι υπάρχεις, είσαι ζωντανός και είσαι καλά. Ανησυχώ. Το πουλόβερ σου το φοράς ;

29/7/08

ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟΥ ΜΠΑΣΙΝΑ !

Καλέ μου Άη Βασίλη φέρε μου τον Μπασινά και τον Παραπραστανίτη


Και είχα πάει σα μαλάκας και περίμενα στο αεροδρόμιο ...

ΜΟΙΡΑΣΕ CD ΤΗΣ ΚΑΡΛΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ


Η είδηση έχει την αξία της, αντιγράφω από την πολύ καλή και αντικειμενική εφημερίδα ΕΘΝΟΣ :

Το τέλος του «κυβερνητικού έτους» γιόρτασε στο Μέγαρο των Ιλισίων ο Νικολά Σαρκοζί προσκαλώντας το υπουργικό του συμβούλιο σε μία δεξίωση με ποτά, καναπεδάκια και... το CD της πρώτης κυρίας της χώρας. Λίγο πριν αποχαιρετήσει το υπουργικό του επιτελείο και του ευχηθεί «καλές διακοπές», ο γάλλος πρόεδρος επεφύλασσε στους συνεργάτες του μία μικρή μουσική έκπληξη...

Αμέσως μετά τη δεξίωση, η Κάρλα Μπρούνι, μοίρασε στους καλεσμένους του συζύγου της το νέο της CD «Σαν να μην τρέχει τίποτα» (Comme si de rien netait) για να το ακούνε στις καλοκαιρινές τους διακοπές οι οποίες θα κρατήσουν μέχρι τις 21 Αυγούστου, ημερομηνία του πρώτου υπουργικού συμβουλίου για το νέο έτος.


Ωραίος ο Νικολά, μαγκίτης και αλανιάρης αλλά και γκομενιάρης ασίκης και καραμπουζουκλής. Είναι γνωστό ότι ο "δικός μας" ο Κωστάκης τον έχει πρότυπο και θέλει να του μοιάσει σε όλα.

Φήμες ακούγονται ότι μιά παρόμοια εκδήλωση θέλει να ετοιμάσει κι αυτός μόνο που όλοι οι υπουργοί και υφυπουργοί έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης. Ο λόγος ; Αφού δεν έχει βγάλει CD η Νατάσα, φοβούνται μην βγάλει νυστέρι ...

28/7/08

Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ


Από το φοβερό και τρομερό fail blog

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ


Αλέξη καλημέρα σε σκεφτόμουν όλη μέρα. Εδώ κωλότριχες. Είδα με συμπάθεια την ακραία αυτή ενέργεια σου να παρεισφρήσεις μιά μετανάστρια και δη μαύρη στην πανμέγιστη αυτή γιορτή της δημοκρατίας σας. Λέω "σας" διότι όλοι θα αγωνιστούμε να μην σας την πάρει κανείς.

Ωραία η μαυρούλα Αλέξης Κάρινγκτον (μου την θύμισες ρε πούστη μου με αυτό το ντύσιμο), ωραίο γκομενάκι και τα έλεγε και πολύ ωραία στις κάμερες και τα παράθυρα που πήρε σβάρνα κατόπιν εορτής (της δημοκρατίας σας).

'Ομως Αλέξη μου που κρύβεσαι πίσω από τις λέξεις ήταν αυτή η κοπελίτσα τυπικό δείγμα μετανάστριας ταλαίπωρης εν Ελλάδι και εν έτη 2008 ; Εγώ μιά χαρά την είδα και δουλειά είχε και μιά φυσιολογική ζωή με τα όποια γραφειοκρατικά προβλήματα που φαντάζομαι υπάρχουν γιά όλους τους μετανάστες σε όλον τον κόσμο.

Θα σου πρότεινα λοιπόν Αλέξη του χρόνου λίγο πριν τη γιορτή αυτή του κώλου να πεταχτείς μέχρι το Πέραμα και να βουτήξεις έναν μετανάστη, παράνομο αν γίνεται, έτσι όπως θα είναι μέσα στο γρέζι, την μουτζούρα και τα λάδια να τον ανεβάσεις στο εργαλείο και να τον πας στο Προεδρικό. Έτσι όπως είναι. Και αν σου κάνουνε μανούρα στην είσοδο να τους πεις να πάνε να γαμηθούνε και ότι είναι φίλος σου και καλεσμένος σου. Έτσι όπως είναι. Με την μπλε ολόσωμη φόρμα και αυτή την χαρακτηριστική μυρωδιά του ιδρωτά του ανακατεμένου με σίδερο.

Θα σου πρότεινα επίσης Αλέξη αν τύχει πάλι, χτύπα ξύλο, κανένα περιστατικό όπως αυτό με τους οχτώ καμένους να πας να πάρεις από κει ένα κουφάρι και να το πας στη γιορτή της πούτσας. Έτσι όπως είναι, κάρβουνο. Να το πετάξεις στον κήπο και να τους πεις ότι ήταν καλεσμένος σου αλλά δεν πρόλαβε. Και ότι εκτέλεσες την μεγάλη επιθυμία της ζωής του. Να παρεβρεθεί κι αυτός ο καρμοίρης στην μεγάλη αυτή "γιορτή" όπου μονίμως τον πέταγαν έξω.

Και κάτι άλλο Αλέξη. Μην νομίζεις ότι επειδή δεν έβαλες γραβάτα δεν τους έκλασες τ΄αρχίδια ...

25/7/08

ΩΧ ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΕΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ


Την πουτσίσαμε σας λέω ...

ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΚΡΑΥΓΗ


Ο πατέρας μου είναι τώρα συνταξιούχος και πάνω από όλα ζωντανός. Ηλεκτροσυγκολητής και γιά δεκαετίες εργαζόμενος στα ναυπηγεία. Πριν αρκετά χρόνια μας είχε κοπεί η μισή ζωή όταν μας ειδοποίησαν ότι χτύπησε. Ευτυχώς την γλύτωσε με μιά σπασμένη λεκάνη πέφτοντας από μιά σκαλωσιά.

Μας μιλούσε συνεχώς γιά τα διπύθμενα και το πόσο δύσκολο ήταν να κάνεις ηλεκτροσυγκόληση εκεί μέσα. Τα διπύθμενα με απλά λόγια είναι εκείνα τα πλοία που έχουν ένα μικρό κενό διαμέρισμα (ίσα ίσα που χωρά εκεί μέσα ένας άνθρωπος με την πλάτη στα τοιχώματα) ανάμεσα στον εσωτερικό και τον εξωτερικό πυθμένα.

Εγώ να σας πω την αλήθεια από το ένα αυτί μου μπαίνανε από το άλλο μου βγαίνανε τα λόγια του και τα παράπονα του, τσέπωνα το χαρτζηλίκι και την έκανα με την παρέα. Μεγαλώνοντας και παρακολουθώντας στενά την επικαιρότητα και τα όλο και συνεχώς αυξανόμενα ατυχήματα σε ναυπηγεία κατάλαβα με τι κόπο αλλά και τρόμο έβγαινε αυτό το χαρτζηλίκι.


Αυτό το χαρτζηλίκι προσπάθησαν εχτές να εξασφαλίσουν στα παιδιά τους οι άτυχοι εργάτες στο ναυπηγείο στη Ζώνη του Περάματος. Δυστυχώς τα παιδιά τους δεν θα τους ξαναδούν, το χαρτζηλίκι τους θα το αναλάβει ένα ψυχρό ασφαλιστικό ταμείο, ίσως και κάποια κρατική βοήθεια.

Θα ψάξουν για τα αίτια τώρα, ίσως τα επιφανειακά να τα εντοπίσουν και να τιμωρήσουν τους ενόχους. Τα βαθύτερα όμως καθώς και τους ηθικούς αυτουργούς δεν θα τους αγγίξει κανείς.

Αυτοι τρώγανε και πίνανε εχτές γιορτάζοντας μιά δημοκρατία που έχουν κόψει και ράψει στα μέτρα τους ...

ΟΚΤΩ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ

Τραγικός ήταν ο απολογισμός σε νεκρούς και τραυματίες στη Γιορτή της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο. Όκτω νεκροί και τέσσερεις τραυματίες σε μιά εκδήλωση που δεν υπήρχε κανένα μέτρο ασφάλειας.


Συγκεκριμένα τρείς πέθαναν ακαριαία από υπερβολική κατανάλωση μαύρου χαβιαριού, δύο καρφώθηκαν στο λαιμό από μουστάκια αστακού, δύο γυναίκες κατέληξαν από ακατάσχετη διάρροια ύστερα από κατανάλωση ληγμένων στρειδιών ενώ άγνωστος μαχαίρωσε την κοπέλα από τη Σιέρα Λέονε που είχε μαζί του ο Τσίπρας η οποία και άφησε την τελευταία της πνοή στον Ευαγγελισμό σε ράντσο.

Επίσης είχαμε τέσσερεις γυναίκες τραυματισμένες από στραβοπατήματα δεκαπεντάποντων τακουνιών.

Λίγα χιλιόμετρα πιό πέρα στο Πέραμα σαν να μην συνέβει τίποτε από τα παραπάνω, μερικοί αναίσθητοι, επέσχυντοι κατάπτυστοι και χοντρόπετσοι εργάτες της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης έκαναν πάρτυ πάνω στο πλοίο Friendship Gas γιορτάζοντας την ίδρυση του κόμματος των επιχειρηματιών καθώς και την αύξηση του ενός και ούτε ευρώ την ημέρα στα μεροκάματα τους.

Την αναισθησία και αδιαφορία τους καταδίκασε ο καλός μας Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιφάρας (ή κάτι παρόμοιο τελωσπάντων δεν θυμάμαι το όνομα του).

24/7/08

ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ

Δεν τους κάλεσαν. Γιατί ;;;

Έστω και τώρα στο παραπέντε απαιτώ να καλεστώ στη γιορτή της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο. Δεν έδωσα τζάμπα τα 1850 ευρώ γιά το σμόκιν. Και άμα δεν με καλέσουν θα πάω να ζητήσω τα λεφτά από το antinews το οποίο σήμερα ζήτησε και δικαίως να καλούνται και bloggers στη γιορτή αυτή.

Πίστεψα ότι η ισχυρή φωνή του antinews θα ακουστεί στα κατάβαθα του Προεδρικού και ότι θα με καλούσαν. Διότι πρωταγωνιστώ σε αυτόν τον προβληματισμό που αναφέρει το όχι και τόσο καλό όσο το δικό μου αυτό blog. Δηλαδή τον προβληματισμό για την πολιτική κρίση των ημερών που βρίσκονται στο επίκεντρο και των μηνυμάτων και του προβληματισμού της πολιτικής ηγεσίας για την σημερινή 34η επέτειο από την πτώση της χούντας και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Οι ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ, με τις δεκάδες χιλιάδες αναγνωστών συνολικά, πρωταγωνιστούν σε αυτόν τον προβληματισμό, προάγοντας σε πρωτόγνωρα επίπεδα για την ασθενική Δημοκρατία μας την συμμετοχή του Πολίτη στα πολιτικά δρώμενα. Γεγονός που αποτελεί κατά τη γνώμη μας την καλύτερη συμβολή στην προάσπιση και διεύρυνση της Δημοκρατίας.

Καλέστε με λοιπόν στη γιορτή αυτή μη σας γαμήσω διότι πήρα κουστομοδάνειο γιά το σμόκιν (το παπιγιόν το πήρα μετρητοίς). Πήρα και παπούτσι λουστρίνι και κάλτσα Μπέρμπερις καθώς και σώβρακο Κάλβιν Κλάνει μήπως και μου κάτσει καμιά πατσαβούρα και τις ρίξω κανά μανίκι εκεί πίσω από τους θάμνους του Προεδρικού. Δε λέει να με δει με το σκισμένο το μποξεράκι με πέντε ευρώ από τη λαική. Έπλυνα και τα δόντια μου.

Επικροτώ λοιπόν την ανοιχτή αυτή επιστολή του όχι και τόσο καλού αυτού blog όσο του δικού μου, antinews.gr προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κύριο Χρήστο Σαρτζετάκη. Βεβαίως και να καλούνται και οι bloggers στο Προεδρικό στη Γιορτή. Και οι bloggers και ο Λάκης Γαβαλάς και ο Γιάννης Γαλάτης αλλά και ο Χάρης Σιανίδης. Όχι στους αποκλεισμούς και το ρατσισμό. Πρόσκληση τώρα και στον Μίστερ Εθνικά Μπούτια.

Βεβαίως και ξέρουν ποια μπλογκς και ιστοσελίδες πέρα από το δικό μου πρέπει να καλούνται οι αρμόδιες υπηρεσίες της κυβέρνησης που βοηθούν κάθε χρόνο την Εθιμοτυπία της Προεδρίας της Δημοκρατίας στη σύνταξη του καταλόγου των προσκεκλημένων εκδοτών και δημοσιογράφων, πολλοί από τους οποίους εργάζονται σε μέσα ισχνότατης κυκλοφορίας και απήχησης όπως γράφει το όχι και τόσο καλό αυτό blog όσο το δικό μου το antinews.gr δηλαδή.

Συμφωνώ επίσης και στο ότι η ίδια «παράλειψη» συμβαίνει φυσικά και σε όλες τις δραστηριότητες της Προεδρίας της Δημοκρατίας και της Κυβερνήσεως, την καθημερινή ενημέρωση για παράδειγμα των ΜΜΕ από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, γεγονός το οποίο ασφαλώς δεν συμβάλει στην ενημέρωση των Πολιτών.

Να με καλούν λοιπόν και στο μπρίφινγκ του Αντώναρου (μόνο όμως στου Αντώναρου και Ρουσόπουλου όχι στις δευτεράτζες) αλλά και στην Κ.Ο. και στα Υπουργικά Συμβούλια να μη σας γαμήσω.

Ξέρετε ποιός είμαι εγώ ρε ; Έχω το blog ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ εγώ ρε !!!

ΞΥΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ

(αυτοξυνόμενο αρχίδι)

Επιστρέφει ο Κουκοδήμος στη Νέα Δημοκρατία. Έβγαλε έκτακτο η ΕΡΤ.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΛΟΤΡΙΧΑΣ

(Έκτακτη είδηση, στα πλήκτρα η πεθερά του)


Πριν από μία περίπου ώρα συνελήφθη ο συγγραφέας του παρούσου ιστολογίου Αργύριος Μπούσμπουρης όπως ήταν το κανονικό του όνομα ή Δημήτριος Κωλότριχας όπως τον ξέρουν οι δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές και θαυμάστριες του.


Η κινηματογραφική σύλληψη έγινε από άντρες της EUROBANK την ώρα που πήγαινε να ψωνίσει στο περίπτερο ένα φακελάκι νεσκαφέ βερεσέ. Ο συλληφθήσασας χρωστούσε τεράστια ποσά στην τράπεζα αυτή από δάνεια και πιστωτικές κάρτες. Αυτή την ώρα κρατείται και ανακρίνεται στα υπόγεια της EUROBANK στο Νέο Κόσμο.


Την ικανοποίηση γιά την εξέλιξη αυτή εξέφρασαν και άλλες τράπεζες (Εθνική, Εμπορική, Κύπρου, Άλφα, Άλφα Βήτα Βασιλόπουλος, Πειραιώς, Κοφιδής, Χατζηπαναγής) στις οποίες ο συλληφθήσασος χρωστούσε επίσης διάφορα ποσά.


"Ο Μπούσμπουρης εντοπίστηκε και συνελήθη". Με αυτή τη λιτή ανακοίνωση η EUROBANK
γνωστοποίησε τη σύλληψη του επί σειρά ετών καταζητούμενου για χρέη προς την καλή ιδιωτική τράπεζα.

Ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε ότι ο πελάτης του θα παραμείνει σε ειδική μονάδα κράτησης της τράπεζας που εξετάζει υπέρογκα χρέη, εν αναμονή της παράδοσης του στη δικαιοδοσία της Εμπορικής Τράπεζας στην οποία χρωστά ακόμη περισσότερα. Ο γνωστός ποινικολόγος επίσης δήλωσε ότι ο πελάτης του χρωστά και στον ίδιο τεράστια ποσά από τη συνεργασία τους και προτείθεται να του καταθέσει μύνηση και να του στείλει κι εξώδικο.


Αγνώριστος ο Μπούσμπουρης αφού είχε αφήσει ένα τεράστιο μούσι, ενώ είχε αφήσει να μακρύνουν οι κωλότριχες του και τις τράβαγε πίσω και τις έφερνε πάνω στο κεφάλι του γιά να κρύψει την καράφλα του. Διατηρούσε το ιστολόγιο που διαβάζεις αυτήν την ώρα στο οποίο έγραφε διάφορες παπαριές.


Ο συλληφθείσος χαρακτήρισε «φάρσα» την όλη υπόθεση και έκανε χρήση του δικαιώματός του να μη μιλήσει. Ο 41χρονος Μπούσμπουρης εξετάστηκε από γιατρό, του έγινε τεστ DNA και θα παραμείνει στην ειδική μονάδα κράτησης. Αρνείται πάντως να δεχτεί φρούτο μετά το φαγητό. Χθες, στο κέντρο της Αθήνας έγινε πανηγυρική διαδήλωση αρκετών δεκάδων τηλεφωνητριών της EUROBANK, οι οποίες με απόκρυψη μοχθούσαν νυχθημερόν να τον ενοπίσουν να δώσει καμιά δόση.


Η είδηση της σύλληψης έγινε δεκτή με ενθουσιασμό και ανακούφιση σε όλες τις τράπεζες, αν και πολλοί ήταν αυτοί που είπαν ότι «θα πάρουμε τα παπάρια μας ». Με πανηγύρια στους δρόμους υποδέχτηκαν τα νέα στα κεντρικά της Εθνικής ενώ αντίθετα οργή επικρατούσε στους καταστηματάρχες πέριξ της περιοχής που διέμενε μιάς και χάνεται πλέον κάθε ελπίδα γιαυτούς να πάρουν πίσω τα βερεσέδια. "Έχουμε γεμίσει από δέκα κατοστάφυλλα τετράδια ο καθείς μας" δήλωσαν.


Το επόμενο βήμα είναι η σύλληψη και άλλων καταζητουμένων για υπέρογκα χρέη στην EUROBANK, δηλαδή η μισή Ελλάδα. Ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης κάλεσε όσους χρωστούν και κρύβονται από τα κορίτσια της απόκρυψης να παραδοθούν οικειοθελώς, «καθώς αυτό είναι προς το συμφέρον του κράτους και το δικό τους». Ο υπουργός διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση «θα κάνει τα μέγιστα» για να συλληφθούν οι καταζητούμενοι.

Η πεθερά του

23/7/08

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ


Σε δέκα δεύτερα θα χύθει άπλετο φως στην υπόθεση SIEMENS. Παρακαλούνται οι πολίτες να φορέσουν τα ειδικά γυαλιά τους.


Δέκα, εννέα, οκτώ, επτά, έξη, πέντε, τέσσερα, τρία, δύο, ένα ... η διαδικασία διάχυσης άπλετου φωτός ολοκληρώθηκε. Βγάλτε τα γυαλιά σας.

Σε δέκα δεύτερα θα γίνει επανένταξη του Κώστα Κουκοδήμου στη Νέα Δημοκρατία. Παρακαλούνται οι πολίτες να παρακολουθήσουν την σχετική διαδικασία στα μόνιτορ τους.

Δέκα, εννέα, οκτώ, επτά, έξη, πέντε, τέσσερα, τρία, δύο, ένα ... η διαδικασία επανένταξης ολοκληρώθηκε. Κλείστε τα μόνιτορ σας.

Σε δέκα δεύτερα θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής γιά δέκα δεύτερα περί μεταρρυθμίσεων. Παρακαλούνται όλοι οι πολίτες να προστρέξουν στο μεγάλο κεντρικό μόνιτορ του τομέα τους.

Δέκα, εννέα, οκτώ, επτά, έξη, πέντε, τέσσερα, τρία, δύο, ένα ... η ομιλία ολοκληρώθηκε. Εκκενώστε το χώρο του μόνιτορ.

Σε δέκα δεύτερα η τιμή της ντομάτας θα προσαρμοστεί στα πέντε ευρώ ανά κιλό. Παρακαλούνται οι καταναλωτές να ενημερώσουν χειροκίνητα τους φορητούς υπολογιστές τους.

Δέκα, εννέα, οκτώ, επτά, έξη, πέντε, τέσσερα, τρία, δύο, ένα ... η προσαρμογή της τιμής ολοκληρώθηκε. Κλείστε τους υπολογιστές σας.

Σε δέκα δεύτερα θα μπουν στο αρχείο όλες οι υποθέσεις στις οποίες διαχύθηκε άπλετο φως. Παρακαλούνται οι πολίτες να προσέλθουν στα εργαστήρια αφαίρεσης μέρους μνήμης.

Δέκα, εννέα, οκτώ, επτά, έξη, πέντε, τέσσερα, τρία, δύο, ένα ... η διαδικασία αρχειοθέτησης ολοκληρώθηκε. Συνεχίστε τις εργασίες σας.

Σε δέκα δεύτερα θα ξεσπάσει πυρκαγιά στη νήσο Ρόδο στο Νότιο Τομέα. Παρακαλείται ο κρατικός μηχανισμός να τεθεί σε κατάσταση ετοιμότητας.

Δέκα, εννέα, οκτώ, επτά, έξη, πέντε, τέσσερα, τρία, δύο, ένα ... η πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο κρατικός μηχανισμός να εισέλθει σε κατάσταση χαλαρότητας.

Σε δέκα δεύτερα θα μεταδοθούν σε απευθείας μετάδοση νέες προκλητικές δηλώσεις του πρωθυπουργού των Σκοπίων Νίκολα Γκρουέφσκι. Παρακαλείται ο Πρωθυπουργός κύριος Κωνσταντίνος Καραμανλής να αλλάξει πλευρό.

Δέκα, εννέα, οκτώ, επτά, έξη, πέντε, τέσσερα, τρία, δύο, ένα ... οι προκλητικές δηλώσεις ολοκληρώθηκαν. Να επιστρέψει ο Πρωθπουργός στο πλευρό του.

Σε δέκα δεύτερα δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας θα πυρπολήσουν περιπολικά γιά αντιπερισπασμό. Παρακαλούνται οι γνωστοί άγνωστοι να αφήσουν τις μολότωφ και να πάνε γιά σουβλάκια στον Κάβουρα. Δεν υπάρχει τίποτε να κάψουν.

Δέκα, εννέα, οκτώ, επτά, έξη, πέντε, τέσσερα, τρία, δύο, ένα ... όλα τα περιπολικά κάηκαν. Αποστολή επιτυχής. Όλες οι δυνάμεις να προσέλθουν γιά την καταδίωξη τυφλού δραπέτη που το έσκασε από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, εκλεψε ένα περιπολικό, βίασε αστυνομικό και λήστεψε το ΑΤ Ομονοίας.

Σε δέκα δεύτερα θα πάω να την πέσω γιά ύπνο. Παρακαλούνται οι αναγνώστες του ιστολογίου να κάνουν ησυχία.

Δέκα, εννέα, οκτώ, επτά, έξη, πέντε, τέσσερα, τρία, δύο, ένα .........................................

21/7/08

ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΜΩΡΕ !!!


Έβρεχε κείνο το απόγιομα στην Εκάλη. Η βροχή έσκαγε με δύναμη πάνω στα τσίγκια στις στέγες των φτωχόσπιτων, σε πολλά έμπαινε και μέσα, τρέχανε με τους κουβάδες τα γυναικόπαιδα να τα μαζέψουνε. Τα σκυλιά αλυχτούσανε από το πρωί σαν κάτι να είχανε αισθανθεί, ενώ ο παπαγάλος του μπαρμπα Μανώλη του γκαβού ήτονε βουβός και τα μάτια του υγρά.

Τότε μέσα στην καταιγίδα και τον αλαλαγμό μιά ακριβή κούρσα από αυτές τις μακρυές με τα γυαλισμένα φτερά σταμάτησε στην πλατεία έξω από τον καφενέ του κυρ Μήτσου. Μέσα παίζανε δηλωτή πεντέξη παληκάρια που αψηφίσανε το αστραπόβροχο και πίνανε βερεσέ βαρύ γλυκούς με τρείς φουσκάλες. Ένας κουστουμαρισμένος με γυαλιά χρυσά, ξερακιανός με γαμψή μύτη κατέβηκε από την κούρσα και μπήκε μες τον καφενέ.

Στα χέρια του κρατούσε τσάντα δερμάτινη, τριμένη από την πολυκαιρία ενώ κούτσαινε ελαφρά από το αριστερό πόδι.

"Ψάχνω το Μάκη" είπε "που μένει ;"

Ο κυρ Μήτσος πάγωσε. Δεν του άρεσε το ύφος του κουστουμαρισμένου. Ήξερε τόσα χρόνια στο κουρμπέτι μεγαλωμένος στις παράγκες της Εκάλης και τα χαμόσπιτα από μιά σταλιά παιδί ότι άμα εμφανιζότανε κουστουμαρισμένος στην γειτονιά δεν ήτονε γιά καλό.

"Τι τον θες" αποκρίθηκε κοφτά ο κυρ Μήτσος.

"Έχω μιά διαταγή γιά κατάσχεση του σπιτιού του, χρώσταγε κάτι λεφτά" είπε ο κουστουμαρισμένος.

"Τι λες ωρέ ; Τι να κατασχέσεις από δαύτο ; Τέσσερα κοντραπλακέ με ένα τσίγκο είναι και μιά ξυλόσομπα που κι αυτή βερεσέ την έχει πάρει" είπε αγριεμένος ο καφετζής.

Τον αγαπούσανε τον Μάκη στην παραγκούπολη της Εκάλης. Πρώτος στη ζεμπεκιά, λεβέντης ασίκης και ντερμπεντέρης δεν το μπορούσε το άδικο και πάντα ήτονε μπροστάρης τους αγώνες γιά την εργατιά και τη φτωχολογιά. Δούλευε ματσακόνι κάτω στα καρνάγια στην Ερυθραία μάστορας πρώτος δεν του έβγαινε κανείς στο ματσακόνι.

"Άκου καφετζή, δεν έχω χρόνο γιά χάσιμο, αν ξέρεις λέγε αλλιώς άντε γειά" είπε ο κλητήρας.

"Δεν ξέρω, σήκω φύγε" αποκρίθηκε ο κυρ Μήτσος αγριεμένος.

Ο κουστουμαρισμένος μπήκε στη κούρσα και έφυγε με κωλιά. Η βροχή συνέχιζε να πέφτει με ακόμη περισσότερη δύναμη πάνω στα τσίγκια της παραγκούπολης, λες και ήθελε να τα τρυπήσει. Πάνω στο λόφο πίσω από την εκκλησιά του Αη Γιώργη ένα τσακάλι ούρλιαζε ενώ τέσσερεις καβαλάρηδες έμπαιναν στην πόλη. Όλη αναγνώρισαν τον θρυλικό Τζιμ Άνταμς και τους φίλους του : Τον Τσιπιρίπο, τον Πεπίτο Γκονζάλες και την Ντιάνα Μόρισον. Ο σερίφης έτρεξε να τους υποδεχθεί με τον βοηθό του.

Στο μεταξύ ο κυρ Μήτσος ο καφετζής μόλις ο κλητήρας έφυγε, πέταξε πέρα την ποδιά και είπε στα παληκάρια που παίζανε δηλωτή πίνοντας βερεσέ καφέ :

"Πάω να ειδοποιήσω τον Μάκη το νου σας στο μαγαζί"

Έτρεξε προς την εκκλησιά. Βρήκε τον Παπαθόδωρα που ετοιμαζόντανε γιά ένα μνημόσυνο.

"Παπαθόδωρα βάρα τις καμπάνες, πάνε να κατασχέσουνε το σπίτι του Μάκη μωρέ !!!" είπε λαχανιασμένος και μούσκεμα από τη βροχή στον παπά.

"Τι λες ωρέ αντίχριστε, μίλα καθαρά, ποιός και γιατί ;" βροντοφώναξε ο Παπαθόδωρας.

εν ξέρω πολλά, χρώσταγε λέει, ήρθε ένας κουστουμαρισμένος στον καφενέ και τον έψαχνε" απάντησε ο καφετζής.

"Θα βαρέσω τις καμπάνες, να μαζευτεί εδώ όλη η γειτονιά να δούμε τι θα κάνουμε. Ο Μάκης τώρα θα είναι στα καρνάγια στην Ερυθραία στείλε ένα παιδί, ένα γρήγορο να τον ειδοποιήσει αντίχριστε".

Το πλάνο δίχνει έναν πιτσιρικά να τρέχει μέσα στη βροχή. Βρίσκει τον Μάκη στο καρνάγιο και τον ειδοποιεί. Δεν ακούμε ομιλίες παρά μόνο μιά μουσική αγωνίας. Η κάμερα ζουμάρει πάνω στο πρόσωπο του Μάκη που έχει μιά έκφραση οδυρμού ενώ τρέμει το κάτω χείλος του σαν του Γιώργου Φούντα. Η κάμερα γυρίζει, φεύγει από το πρόσωπο του Μάκη και εστιάζει πάνω στο σκελετό ενός ψαροκάικου στο καρνάγιο. Από πίσω βγαίνει ο Γιάννης Πουλόπουλος με μιά κιθάρα και τραγουδά :


Άπλωσε το μεσονύχτι το γλυκό του δίχτυ
πάνω στη μικρή μας γειτονιά
Ξέχασέ τα όλα τώρα, είναι της αγάπης ώρα
βάλε το κλειδί στην κλειδωνιά

Καμαρούλα μιά σταλιά, δύο επί τρία
κόγχη και λατρεία, τοίχος και φιλιά

Καμαρούλα μιά σταλιά, τοίχος και φιλιά

Φύσα το κερί να σβήσει και να μάς αφήσει
μόνους μες στη νύχτα την καλή
Σφίξου στην καρδιά μου επάνω για να σε ζεστάνω
σα χελιδονάκι, σαν πουλί

Καμαρούλα μιά σταλιά, δύο επί τρία
κόγχη και λατρεία, τοίχος και φιλιά

Καμαρούλα μιά σταλιά, τοίχος και φιλιά


(Θα ξεπεράσω και τον καινούργιο τον Μπάτμαν)

20/7/08

ΝΙΚΟΛΑ ΣΑΡΚΟΖΙ : ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

(Ο εμίρης και ο κακομοίρης)

Έχετε προσέξει ότι στα ελληνικά ΜΜΕ, ειδικά στην τηλεόραση, περισσότερο εμφανίζεται ο Νικολά Σαρκοζί παρά ο Πρωθυπουργός (σας) ο Κωστάκης Καραμανλής ;

Ποιός κυβερνά αυτόν τον τόπο τελικά ; Η Κάρλα Μπρούνι ; Είναι πιό πιθανό αυτό το ενδεχόμενο από το να μας κυβερνά ο Μπούμπης. Ο οποίος κάθε δυό με τρείς μήνες ξεμυτά από τη Ραφήνα πάει όπου του έχουν πει οι επικοινωνιολόγοι, πετά κανα-δυό παπαριές περί διαφάνειας στο δημόσιο βίο, περί τομών, αλλαγών και μεταρυθμίσεων που προχωρούν και εμείς δε φταίμε σε τίποτε οι άλλοι τα κάνανε και μετά πάει και την ξαναπέφτει γιά ύπνο.

'Ισως τελικά μιά λύση θα ήταν να παρακαλούσαμε το Νικολά ο οποίος έχει και λίγο ελληνικό αίμα στις φλέβες του να πεταγόνταν Τρίτες και Παρασκευές να μας κυβερνάει λιγουλάκι. Μαζί με την Κάρλα την οποία και δεν έφερε στην επίσκεψη του στη χώρα μας πριν κάτι μέρες υπό τον φόβο μην του την πηδήξει (ου χα χα χα χα χα) ο Καραμανλής ο Μπούμπης ο Μπούλης ο Βουβαλούλης ο Αγελαδούλης.

Όπως παλιά που φέρναμε διαιτητές από το εξωτερικό στο ποδόσφαιρο ή και παλιότερα που φέρναμε και βασιλιάδες να μας κυβερνάνε να μας κάνουνε ανθρώπους.

Νικολά Θεέ, λοιπόν, πάρε την ΠΑΕ (Πουτάνα Ακυβέρνητη Ελλάδα).

ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ


Αυτήν την ώρα έχουμε σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει σε ζαρτινιέρα σε μπαλκόνι πολυκατοικίας στην οδό Κερκύρας στην Κυψέλη.

Τέσσερα αεροπλάνα και τρία ελικόπτερα πραγματοποιούν ρίψεις από αέρος, ενώ 352 άντρες της πυροσβεστικής με 32 οχήματα δίνουν τιτάνιο αγώνα γιά την κατάσβεση της. Στην προσπάθεια συμμετέχουν και δυνάμεις του στρατού του ναυτικού και της αεροπορίας.

Γείτονας δήλωσε ότι είδε δύο κουκουλοφόρους πάνω σε βέσπα να φεύγουν με μεγάλη ταχύτητα από το σημείο.

Εν τω μεταξύ υπό έλεγχο βρίσκονται οι φωτιές σε Παγκράτι, Πατήσια, Νέο Κόσμο, Συγγρού, Φιξ, Πλατεία Βικτωρίας.

ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΠΟΣΤ ΡΙΧΝΩ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Δέκα ... εννιά ... οκτώ ... πέσε μωρή χαμούρα ... επτά ... δεν πέφτει η βρώμα ... έξη ... πέντε ... τέσσερα ... τρία ... πέσε γαμώ τα υπουργεία σου ... δύο ... ένα ... μηδέν ... δεν έπεσε ...

στο επόμενο πόστ, δεν πειράζει ...

18/7/08

ΕΞΩ Η ΠΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ


Στην Ματσούκα αναφέρομαι ...

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΚΑΦΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Παρασκευή 18 Ιουλίου 2008
Στεφάνου και Ιωάννου (Θ') Πατριαρχών Κων/πόλεως και Ιωάννου μητροπολίτου Χαλκηδόνος, Μαρτύρων Αιμιλιανού, Παύλου, Θεής και Ουαλεντίνης ή Βαλεντίνης (+ 363) Μαρκέλλου, Δασίου, Μάρωνος, Υακίνθου και Φωτίου, Οσίων Ονησιφόρου, Παμβώ και Ιωάννου, Των εν Κύπρω οσίων και θαυματουργών Παμμεγίστου, Παμφοδίτου, Παφνουτίου, Πήγωνος, Πολεμίου, Σωζομένου, Σωτηρίχου και Φωτίου

Από σήμερον και τούδε αποφασίζομεν και διατάσσομεν όπως όστις πας όταν και λόγω των συνεχομένων και αλλεπαλήλλων γκαφών, πατατών και παπαριών της ΕΛ.ΑΣ. να εκδίδομεν ημερήσιον δελτίον γκαφών ώστε να ενημερώνεται ο ελληνικός λαός να θυμούνται οι παλαιοί να μαθαίνουσιν οι νέοι να γελάσει και του κάθε πικραμένου το χείλος.


Αι γκάφαι διατίθενται σε rss feed, σε κόκκινο, μαύρο καθώς και σε υπερπολυτελή δερματόδετο τόμο. Πάμε :


Σήμερον την δεκάτην πρωινή όργανο της τάξεως ήκουσε φωνάς εκ διαμερίσματος εις πλατείαν Κολιάτσου. Προσέτρεξε με παρατεταμένον το υπηρεσιακόν όπλον και με ισχυρήν κλωτσιά διέρρηξε την είσοδον. Εντός του διαμερίσματος που σημειωτέον ευρίσκετο εις το ισόγειον, είδε γηραιά κυρία να φωνασκεί έχων ανέβει εις σκαμπώ χρώματος κουραδί και επί του πατώματος να κειτέται πόνδιξ ήτοι ποντικός εις την καθομιλουμένην και να απειλεί την γηραιάν κυρίαν.


Το όργανον με αυταπάρνησην επυροβόλησε διαμελίζοντας το κρανίον της γηραιάς κυρίας σώζωντας την εκ βεβαίου θανάτου εκ του πόνδικος. Με προσοχή μετέφερε το θηλαστικόν εις κέντρον περιθάλψεως σπανίων και αγρίων ζώων διά τας πρώτας ψυχολογικάς βοηθείας.


Σήμερον επίσης και ώρα 15 και 44 μετά μεσημβρίας περιπολικόν με επιβαίνοντας δύο (two) οργάνων της τάξεως και της ασφαλείας κατεδίωξεν ύποπτον ποδηλάτην εις την παραλιακήν λεωφόρο στο ύψος Γκόλφ Γλυφάδεως τον οποίον και εσυνέτριψεν κάτωθεν του, διαμελίζοντας τον λόγω της αποτόμου πεδήσεως του (φρενάρισμα διά τους αγραμμάτους).


Το ποδήλατον δεν έφερε πινακίδα κυκλοφορίας όπως δεν έφερε πυροσβεστήρα και τρίγωνον. Στο σόρτ δε του ποδηλάτου εβρέθει μικροποσότητα τσίχλας dentyne ice. Τα τεμάχια του πτώματος του ύποπτου ποδηλάτου μετεφέρθησαν στα εργαστήρια της εγκληματολογογικής υπηρεσίας δια νεκροψίαν, νεκροτομήν και τα περαιτέρω. Επίσης επεβλήθει και κατεβλήθει μύνηση διά παράβαση του ορίου ταχύτητος και του νόμου περί ασέμνων.


Τέλος σήμερον την ενδεκάτην βραδυνήν, όργανον της τάξεως (ανήρ) έπεσε εις υπόνομον εις την συμβολήν των οδών Ιουλιανού και Πατησίων εις την προσπάθειαν του να περπατήσει. Αποτέλεσμα ήτο να εγεμίσει σκατά, κόπρανα, κουράδες, περιτώματα, τσίρλες γκαβαλίνες, βερβελιές και κουτσουλιές. Επίσης μύξες, τρίχες, σάλια, σπερματικά υγρά, ευκοίλια, πύον και αίμα.


Αν θέλεις να λαμβάνεις τις γκάφες της ΕΛ.ΑΣ. στο κινητό σου στείλε τώρα SMS ΓΚΑΦ ΕΛΑΣ κενό το ονοματεπώνυμο σου και όνομα μητρός στο 100 και γίνε μέλος της πιό γκαφάτης παρέας.

(Χρέωση παράβολο των 100 και χαρτόσημο των 20 ανά sms)

17/7/08

ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ Α.Τ. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ


Ενώ οι κουκολοφόροι στο προαύλιο του ΑΤ Περάματος έκαιγαν και έσπαγαν ότι υπηρεσιακό όχημα έβρισκαν μπροστά τους, οι αστυνομικοί του τμήματος που είχαν βάρδια εκείνη την ώρα και είχαν κλειστεί μέσα στην ντουλάπα της τουαλέτας έκαναν ένα τραγικό λάθος : Δεν κάλεσαν την αστυνομία ...

16/7/08

ΚΙ ΕΣΥ ΕΜΠΡΗΣΤΗ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ


Ο πατέρας με τη μάνικα και το σπίτι κάρβουνο πάει τώρα η πρασινάδα, και το δάσος το πυκνό

Κι εσύ εμπρηστή βασανισμένε, μην ξεχνάς τον Ωρωπό.

Καίει κι η μάνα τώρα μόνη, καιν τα δέντρα, τα πουλιά στην πατρίδα η νύχτα μέρα, όμορφη η πυρκαγιά

Κι έσυ εμπρηστή βασανισμένε, μην ξεχνάς τον Ωρωπό

Μες στα σύρματα καμένα, σπίτια και αγροκτήματα πάντα ο ίδιος στόχος μένει, στάχτη μα και μπούρμπερη

Κι εσύ εμπρηστή βασανισμένε, μην ξεχνάς τον Ωρωπό

15/7/08

Κ.Κ.Ε. ΚΑΙ GREEN MARVEL : ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΞΕΣΠΑ - ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)


Το σκάνδαλο της αγοραπωλησίας της ΓΕΡΜΑΝΟΣ της οποίας ιδιοκτήτης ήταν ο Πάνος Γερμανός μέλος του Κουμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος ωχριά μπροστά στο σκάνδαλο GREEN MARVEL που ξεσπά οσονούπω μετά τις αποκαλύψεις μας που θα διαβάσετε παρακάτω.

H GREEN MARVEL είναι μιά αλοιφή γιά τους πόνους. Μεξικάνικης παραγωγής, αυτοδιαφημίζεται ως 100 % φυτικό προιόν. Τι σχέση έχει όμως το ΚΚΕ με την αλοιφή αυτή ; Έχει και παραέχει : Την πουλά από το κανάλι 902 TV μέσω τηλεμάρκετινγκ. Που είναι όμως το σκάνδαλο ;

Το σκάνδαλο δεν είναι μόνο ένα, είναι πολλά που συνδέονται με την αμαρτωλή αλοιφή GREEN MARVEL. Πρώτα από όλα η τιμή της. Είναι σκάνδαλο τα 47 ευρώ συν τα έξοδα αποστολής που ένας θεός ξέρει πόσο τα χρεώνουν. Μπορεί και πιό ακριβά από την ίδια την αλοιφή. Τι έχει να πει το ΚΚΕ και η Αλέκα Παπαρήγα η καλή γιά την εξωφρενική αυτή τιμή στης ακρίβειας τον καιρό ;

Δεύτερο σκάνδαλο ότι η αλοιφή αυτή πωλείται πολύ ακριβότερα σε σχέση με Κύπρο και Ινδίες όπου με μιά έρευνα στο διαδίκτυο είδαμε ότι πωλείται επίσης. Στην Κύπρο 41 ευρώ και στην Ινδία 57 δολλάρια το TWIN JUMBO PACK που είναι η διπλή ποσότητα. Η Λιάνα Κανέλη γιατί σιωπά ; Δεν βλέπει 902 TV ;

Τρίτο σκάνδαλο ότι η αλοιφή αυτή δεν είναι εγκεκριμένη από τον ΕΟΦ τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων. Ας τριφτεί ο Στρατής Κόρακας πρώτα να δούμε αν αντί να του περάσουν οι πόνοι στον σβέρκο από την κούραση του Ευρωκοινοβουλίου, βγάλει τίποτα καντήλες και γίνει σαν καμηλοπάρδαλη και μετά να το σκεφτούμε κι εμείς.

Τέταρτο σκάνδαλο, το ευτελές δώρο που δίνουν μαζί με την αλοιφή, δηλαδή τα πέντε φακελάκια (κάτι σαν του νεσκαφέ) με GREEN MARVEL, γυφτιά ολκής όταν δίνεις 47 ευρώ που γιά να τα βγάλεις πρέπει να δουλεύεις δυό μέρες μυστρί και πιλοφόρι. Χάθηκε ένα BLUE RAY PLAYER ;

Πέμπτο σκάνδαλο μιά κωλόγρια η CARMEN MONTEJO που βλέπουμε στο διαφημιστικό να μας πασάρει την GREEN MARVEL διά πάσαν νόσον και πάσα μαλακία και να την αναφέρουν σαν ηθοποιό διεθνούς βεληνεκούς. Ψέμα, μέγα ψέμα, η γυναίκα απλά έχει παίξει σε 654 σήριαλ στο Μεξικό, και μιά ταινία της η LA RECTA FINAL ακόμη περιμένει από το 1966 πέντε ψήφους στο imdb.com. (Την κωλόγρια θα βρείτε και στο κουτί της συσκευασίας).

Έκτο σκάνδαλο, ένας φορτηγατζής ο Χοσέ Μπαρμπόζα ο οποίος δηλώνει ότι βάζοντας την αλοιφή αυτή μπορεί πλέον να οδηγά και 30 ώρες συνεχόμενες. Τι έχει να μας πει το ΚΚΕ ; Εγκρίνει αυτούς τους απάνθρωπους όρους και συνθήκες εργασίας ; Τριάντα ώρες συνεχόμενης οδήγησης νταλίκας ; Τι λέει το ΠΑΜΕ ; Ή επειδή ο νταλικιέρης είναι Μεξικανός σταρχίδια μας ; Αυτά τα παραδείγματα δίνει το κόμμα στην εργατιά : Βάλτε αλοιφές και δουλεύτε 18 ώρες την ημέρα ;

Έβδομο σκάνδαλο ένας ανήλικος Μεξικανός μαθητής 14 ετών ο οποίος μας λέει ότι κάθε μέρα ξύπναγε και πόναγε ο σβέρκος του και το κεφάλι του έγερνε προς τα δεξιά. Βάζοντας την αλοιφή έφευγε ο πόνος και το κεφάλι ερχόνταν στα ίσα του και μετά πήγαινε στο σχολείο. Εγκρίνει το ΚΚΕ τη χρήση ουσιών από ανήλικους ;

Όγδοο σκάνδαλο η επιγραφή ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ. Ποιοί αντιγράφουν την αλοιφή GREEN MARVEL ; Γιατί δεν βγαίνουν ανοιχτά να μιλήσουν ; Υπονοούν κάποιο σχέδιο μυστικών υπηρεσιών ; Δηλαδή μέσω της εξαφάνισης της αλοιφής από τους αντιγραφείς να διαλυθεί το ΚΚΕ ; Να χρεωκοπήσει ο 902 TV ; Να μείνει μόνο με το μαξιλάρι το IDILKA ; Να απαντήσει ο Περισσός ξεκάθαρα και να αφήσει τους γρίφους.

Ένατο και δέκατο σκάνδαλο δεν έχουμε που βέβαια αν θα το ψάξουμε περισσότερο σίγουρα θα βρούμε, μένουμε εδώ και αναμένουμε τον πολιτικό σεισμό που θα προκύψει από τις αποκαλύψεις μας. Αναμένουμε επίσης και απαντήσεις από τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ γιά την αμαρτωλή αυτή αλοιφή.

14/7/08

ΤΟ STRIP TEASE ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ



Θα βρείτε κι άλλα τέτοια και καλύτερα σε ένα εκπληκτικό blog : failblog.org

ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΕΓΩ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ


Διότι εκεί πάνω στα σύννεφα κατοικούν βουλευτές, πολιτικοί και κρατικοί λειτουργοί οπότε θα έκανα χοντρές μπάζες.

Κάποιες φορές βέβαια πέφτουν από εκεί, από τα σύννεφα δηλαδή, μόλις ακούνε ότι σύντροφοι τους στα κόμματα τα έπαιρναν χοντρά από μίζες. Πέφτουν γιά λίγο, πάνε σε κάποιο κανάλι, σε κάποιο παράθυρο ή πάνελ και ψυξοκλαίνε γιά τη χαμένη τιμή της πολιτικής ζωής. Μετά ξανά πάλι πίσω στα σύννεφα τους και δώστου από την αρχή.

Πάνω στα σύννεφα λοιπόν, ζουν οι έλληνες πολιτικοί μας, από κει η ορατότητα είναι μηδενική και αδυνατούν να δουν τις άνομες συναλλαγές των συναδέλφων τους. Βέβαια θα μου πείτε πως γίνεται να ζεις πάνω στα σύννεφα και ταυτόχρονα να κλέβεις επί γής. Αυτό γίνεται κατά την διάρκεια του πεσίματος. Δηλαδή ο πολιτικός μόλις πέσει από τα σύννεφα ακούγοντας ότι κάποιος άλλος πολιτικός έκλεψε ή έλαβε μίζα, εκμεταλεύεται την πτώση του στη γη αρπάζοντας κι αυτός μιά μίζα. Σου λέει πέσαμε που πέσαμε (από τα σύννεφα) ας μη το αφήσουμε ανεκμεταλεύτο.

Άρα ο πολιτικός κλέβει διότι μαθαίνει ότι κάποιος άλλος έκλεψε και πέφτοντας από τα σύννεφα στη γη κλέβει κι αυτός. Διότι σου λέει μαλάκας είμαι εγώ ; Και αν δεν κλέψω πως θα πέσει ο συνάδελφος από τα σύννεφα να κατέβει επι γης να κλέψει ώστε να πέσει κι αυτός από τα σύννεφα μόλις το μάθει και να κλέψει αφού έπεσε. Μύλος.

Να μπορούσα λοιπόν στα σύννεφα να είχα εγώ βενζινάδικο, θα έκανα χρυσές δουλειές, θα φούλαρα τις μερσεντές και τις μπέντλει, θα φούλαρα τα χάμερ και τα καγιέν, θα φούλαρα κότερα και θαλαμηγούς. Θα έκανα και ένα διαφημιστικό γιά τη Millennium Bank.

ΡΟΧΑΛΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ;

- Ροχαλίζεις πάντα ;

- Μόνο όταν κοιμάμαι ...

13/7/08

ΡΟΚ ΕΦΗΒΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ

ΡΟΚ ΕΦΗΒΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ. Έγραφε η φάσα στο κάτω μέρος της οθόνης στην σημερινή πρωινή εκπομπή του ALPHA.


Σκέφτηκα να ειδοποιήσω την αστυνομία. Ακουγόνταν σαν να είχαν εισβάλει στο στούντιο και οι άνθρωποι εκεί να κινδύνευαν από τους ροκ έφηβους. Παρατήρησα όμως καλύτερα και είδα ότι απλά ήταν ένα νεανικό γκρούπ που έπαιζε μουσική. Όταν δε μετά έπαιξε το επόμενο θέμα που ήταν ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ σιγουρεύτηκα εκατό τις εκατό ότι δεν υπήρχε κίνδυνος και πέρασα σε κάποιες δεύτερες σκέψεις.

Ότι ο ροκ έφηβος είναι ένα αξιοπερίεργο ζωικό είδος, κάτι σαν την "μάνα ρέιβερ" ή τους πύθωνες που συχνά πυκνά βλέπουμε σε πρωινές εκπομπές και θαυμάζουμε. Ίσως είναι και σπάνιο πλέον είδος μετά την επικράτηση των έμο των τρέντηδων και των κάγκουρων. Σκέφτηκα επίσης τι σκατά ροκ έφηβος είσαι όταν σε παρουσιάζουν σαν τις αρκούδες που φοράνε φουστάνια και τους βαράνε στα πανηγύρια οι τσιγγάνοι το ντέφι και ο κόσμος κάνει χάζι και σπάει πλάκα.

Ένας γνήσιος ροκ έφηβος θα είχε αποχωρήσει από το στούντιο αφού πρώτα θα τα είχε κάνει όλα λαμπόγυαλο. Ροκ έφηβοι λοιπόν στο στούντιο, τώρα και στα Τρίκαλα. Τσόντα ανάμεσα σε έλληνες σαμουράι και μακιγιάζ γιά την παραλία. Άλλοθι ποιότητας και δόλωμα γιά το νεανικό κοινό της AGB. Ροκ έφηβος γιά να περνά η ώρα να γεμίσει η εκπομπή και να του πετάει πεντάευρα ο τηλεθεατής ο εθισμένος στα κωλομέρια της Κάρλα Μπρούνι και τους υποψήφιους δολοφόνους του Σεργιανόπουλου.

Κράτα το σόου μαιμού που τραγουδάγανε και οι ΤΡΥΠΕΣ. Ροκ έφηβε τη μπανάνα σου και στο κλουβί σου.

11/7/08

ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ...


- Πάει κι αυτό πέρασε Νατάσα ...

- Πέρασε Κώστα ...

- Έρχονται άλλα τώρα με cosmote ...

- Στα παπάρια σου Κώστα μου, εδώ καβατζάραμε SIEMENS ...

- Έχεις δίκιο ...

- Και στα γκάλοπ καλά πάμε ...

- Καλά Νατάσα, πολύ καλά, μιλάμε γιά πολύ μαλάκες ...

- Μα πάρα πολύ μαλάκες Κώστα μου ...

- Αναρωτιέμαι τι πρέπει να τους κάνουμε γιά να μη μας ξαναψηφίσουνε ...

- Να τους εγχειρήσω Κώστα μου, μόνο έτσι ...

- Χα, χα καλό ...

- Εδώ κατάπιανε αδιαμαρτύρητα που έγινα χειρούργος από νηπιαγωγός ...

- Πόσο μαλάκες θεέ μου, εδώ μπερδεύεις το χέρι με το πόδι ρε Νατάσα μου ...

- Τις προάλλες μπέρδεψα το δεξί αρχίδι με το αριστερό αυτί ...

- Πόσο μαλάκες, πόσο μαλάκες, πάω να σκάσω, δεν αντέχω να κυβερνάω τέτοιους μαλάκες ...

- Κουράγιο Κώστα μου ...

- Μπορώ να κάνω κι αλλιώς ...

- Πετάγομαι λιγάκι να εγχειρήσω μιά φίλη μου Κώστα ...

- Κι εγώ πάω να φάω λιγάκι κοντοσούβλι , τα λέμε ...

10/7/08

ΤΕΛΟΣ


Η Εύη Τσέκου έγινε γενική γραμματέας στο Υπουργείο Πολιτισμού στη θέση του Ζαχόπουλου.

Ο Χρήστος Ζαχόπουλος έφυγε γιά το Μεξικό, κάποιοι είπαν ότι τον είδαν στο Πουέρτο Βαλάρτα να πουλάει αποξηραμένες τορτίγιας.

Ο Χρήστος Νικολουτσόπουλος άφησε τη δικηγορία και έγραψε το βιβλίο Ο ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟΣ ΙΔΕΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ. Έγινε μπέστ σέλερ και πάει τώρα γιά την 25η έκδοση.

Η Όλγα Τρέμη αγόρασε τα δικαιώματα του DVD από την Τσέκου τον Ζαχόπουλο και τον Καραμανλή και το έβγαλε στο εμπόριο όπου σαρώνει σε ενοικιάσεις και πωλήσεις. Έστησε δε και εταιρεία παραγωγής ελληνικού πορνό την SKYPSE PRODUCTIONS με βασικό πρωταγωνιστή το Δημήτρη Καμπουράκη και ανέστησε τον πεθαμένο ερωτικό κινηματογράφο.

Ο Θέμος Αναστασιάδης κόλλησε αυτοκτονικό ιδεασμό από τον Νικολουτσόπουλο και αυτοκτόνησε. Δεν είχε προλάβει ακόμη να κυκλοφορορήσει το βιβλίο. Στο σπίτι του βρέθηκαν άλλα πέντε δίς.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έπεσε θύμα βιασμού από τον Στέφανο Κορκολή ο οποίος βιντεοσκόπησε την πράξη και την έδωσε στον Πρετεντέρη που την έπαιξε στην ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

Οι δικηγόροι Μπαλέρμπας και Κουτελίδας αποφυλακίστηκαν με βούλευμα άφησαν τα έδρανα και έφτιαξαν μαζί με τον Κόρκο και τον Μπίρλα θεατρική ομάδα. Παίζουν θεατρικά μονόπρακτα σε αντεργκράουντ θεατρικές σκηνές.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος καταζητείται από την INTERPOL.

Ο Κώστας Καραμανλής ακόμη είναι πρωθυπουργός γαμώ την πουτάνα μου γαμώ.

9/7/08

ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ


Ο Παπατζόναθαν συμβουλεύει : Σεμνααααααααααααααααά !

ΕΛΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ


Ας τους χαρίσουμε το τέλος που τους αξίζει

ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ


Μπαίνει σε εφαρμογή το Σχέδιο Κράτης (αρχαίος Κωμικός ποιητής της Αθήνας) διότι ο καύσωνας αυτός ήταν γιά γέλια όπως η ΕΜΥ.

Κατά τη διάρκεια του Σχεδίου :

- Θανατώνονται όλοι οι ηλικιωμένοι άνω των 65 ετών δωρεάν.

- Όλοι οι παχύσαρκοι είναι υποχρεωμένοι να παραμένουν μέσα στα σπίτια τους. Αυτό γιά την αποφυγή δυσάρεστων επαφών με τις ιδρωμένες τους μασχάλες σε μαζικά μέσα μεταφοράς ή άλλους δημόσιους χώρους.

- Ευπαθείς ομάδες όπως οι κουλοί και από τα δυό χέρια θα προσέρχονται στα κατά τόπους ΙΚΑ όπου θα δικαιούνται πέντε λεπτά αέρα από ειδικό χειριστή βεντάλιας.

- Όλοι οι δημόσιοι κλιματιζόμενοι χώροι θα είναι ανοικτοί γιά το κοινό με γενική είσοδο 30 ευρώ. Πορτοκαλάδα δωρεάν. (Η ζεστή. Η κρύα 5 ευρώ).

- Δασώδεις εκτάσεις, θαμνώδεις και ξερά χόρτα θα καίγονται προληπτικά από την πολεοδομία γιά να μην προλαβαίνουν οι εμπρηστές.

- 'Ατομα με καρδιοπάθειες δεν επιτρέπεται να βλέπουν θρίλερ.

- Ο δολοφόνος του Σεργιανόπουλου μπορεί να προσέλθει δωρεάν στους κλιματιζόμενους χώρους της ΓΑΔΑ.

- Απαγορεύεται το πτύειν.

- Επιτρέπονται οι κουραδοκόφτες (στρίνγκ).

- Γυναίκες κάτω των 40 απαγορεύεται να κυκλοφορούν δημοσίως με ρούχα.

- Άντρες κάθε ηλικίας επιτρέπεται να τις παίρνουν μάτι.

- Στις τρείς πίτσες η μία δώρο.

- Όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά, σε θάλασσες και ακτές.

- Πάω να φτιάξω έναν φραπέ.

8/7/08

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ !


- Προσέχετε τους από κάτω !

ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΛΟ


Αφιερωμένο αυτό εδώ το ποστ στον Κανέλο που έφυγε. Σε αυτόν όπου η λέξη "σύντροφος" αποκτούσε το πραγματικό της νόημα ...

Άσχετο αλλά σχετικό :
Πριν λίγους μήνες γυρίζοντας από Αθήνα βράδυ με πήρε ο ύπνος στο τιμόνι. Έφευγα από τη λωρίδα και πήγαινα καρφί στο αντίθετο ρεύμα. Ξύπνησα ξαφνικά και επανέφερα το αυτοκίνητο αμέσως. Ένας σκύλος με κίνδυνο να τον πατήσω ήταν μπροστά από το αυτοκίνητο και μου γαύγιζε. Μόλις μπήκα στην κανονική μου πορεία εξαφανίστηκε μέσα στο σκοτάδι σε κάτι χωράφια.

ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ Ο ΣΕΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ


Έκτακτη και αποκλειστική είδηση : Πριν από λίγο μπούκαρε μέσα στο σπίτι μου ο Σεργιανόπουλος με ένα μαχαίρι, να ! με το συμπάθειο και με μαχαίρωσε 17 φορές ! Ευτυχώς τα τραύματα ήταν επιπόλαια και δυσλεκτικά και διέφυγα τον κίνδυνο.

Αυτή την στιγμή νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο ΜΝΙΤΣ σε ράντζο στο Τέξας και η κατάσταση μου κρίνεται σταθερή και αμετάβλητη. Στις έξη το απόγευμα θα εκδοθεί ιατρικό ανακοινωθέν σε 3.000 αντίτυπα.

Ο Σεργιανόπουλος αφού με μαχαίρωσε έσπευσε να εξαφανιστεί και αναζητείται από την αστυνομία μαζί με τον δολοφόνο του. Έρευνες διεξάγει το αστυνομικό τμήμα του ALTER ενώ απορίας άξιο είναι πως ο δράστης τα έκανε όλα αυτά αν και νεκρός.

Εν τω μεταξύ είχαμε τζάκ πότ στο τζόκερ.

7/7/08

ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ


Όχι η ΔΕΗ η πουτάνα, αλλά εγώ. Κάθομαι εδώ και ώρα πάνω από το packard bell που μου πήρε η γυναίκα μου με δόσεις από τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ γιατί εγώ είμαι "μαύρος" και δεν ξέρω τι να γράψω. Και όταν μου έρχεται κάποιο θέμα δεν ξέρω πως να το γράψω.

Αισθάνομαι σαν να έχω χάσει το χιούμορ μου, δεν ξέρω αν φταίει η ζέστη ή της ζωής τα βάσανα (εδώ ακούγεται το "ΑΠΟΝΗ ΖΩΗ") αλλά έχω πάθει γενικό μπλάκ άουτ. Έχω ένα Ρίζο Ρίζο μέσα μου και μου κατεβάζει τους διακόπτες. Παλιοκατάστα σας λέω.

Από τη άλλη μπορεί να φταίει και το ότι τα ίδια τα γεγονότα και τα πρόσωπα που θα μπορούσα να σχολιάσω και να σατυρίσω είναι από μόνα τους τόσο γελοία και τόσο ακραία που μπορούν να αφήσουν "άφωνη" την πένα μέχρι και του Λαζόπουλου μην πω και Αριστοφάνη. Αλλά όχι αυτός έχει πεθάνει, ξέχασα. Άντε του Σεφερλή.

Είναι κι αυτές οι καριόλες που με παίρνουν κάθε τέταρτο και από διαφορετική τράπεζα να μου υπενθυμίζουν τα χρέη μου. Έχουν επεκτείνει τώρα τελευταία και τα ωράρια τους και παίρνουν πρωινά, μεσημέρια, απογεύματα, βράδια. Χαράματα ακόμη δεν έχουν πάρει αλλά το περιμένω και αυτό. Άντε να συγκεντρωθείς μετά. Πάνε οι "αποκρύψεις" σύννεφο.

Όρεξη που λέτε δεν υπάρχει. Όχι μόνο γιά κάποιο κείμενο της προκοπής αλλά ακόμη και γιά τα βασικά. Μόνο γιά ύπνο έχω όρεξη, αλλά ρε πούστη μου, αυτό είναι το μόνο που δεν μπορώ να απολαύσω λόγω κωλοωραρίου εργασίας. Αν είχα τη δυνατότητα θα έπεφτα τώρα και θα σηκωνόμουν μετά από ένα χρόνο από το κρεβάτι.

Περιμένοντας λοιπόν γιά την έμπνευση. Τη Θεία έμπνευση που θα μου χαρίσει το Πούλιτζερ. Προς το παρόν η μόνη θεία που ήρθε ήταν η θεία Καλλιόπη από το χωριό, μας έφερε και κάτι σύκα αποξηραμένα, τα πετάξαμε. Και αντί γιά Πούλιτζερ ο Πούλος ο τρίτος ο μακρύτερος.

Παλιοκατάστα σας λέω ...

6/7/08

ΝΑ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΟΧΗΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΛΙΑΠΗ


Ποιές είναι οι αποδείξεις; Μα οι ίδιες οι αποδείξεις που προσκόμισε!

Γιατί τις κρατούσε ; Για να τις βάλει στη φορολογική δήλωση ; Μάλιστα οι αποδείξεις αυτές δεν καλύπτουν παρά μόνο το ένα δέκατο του ταξιδιού του. Γιά το υπόλοιπο τι έχει να προσκομίσει ; Και δεν είναι ότι δεν είχε τα χρήματα. Απλά υπήρχαν αποστάσεις που δεν μπορούσαν να καλυφθούν γρήγορα και σε αυτό βοήθησε το lear jet του Χριστοφοράκου. Οι κολλητοί γι' αυτό είναι, γιά τα δύσκολα.

Το έγκλημα του Μιχάλη Λιάπη δεν είναι ποινικό. Δεν είναι καν έγκλημα. Με ποιόν θα κάνει παρέα ο Μισέλ ο γκομενιάρης, με μένα ή με σένα το φτωχομπινέ ; Και όχι μόνο αυτός αλλά όλοι τους. Γι' αυτούς αγωνίζονται γι' αυτούς παλεύουν, γιά τα συμφέροντα τους, γιά την αύξηση των τραπεζικών λογαριασμών τους που συνεπάγεται και καλύτερες μίζες γιά όλους τους.

Τις αποδείξεις-πατσαβουρόχαρτα γι' αυτές τις περιπτώσεις τις κρατούσε ο Λιάπης. Δεν είναι μαλάκες οι πολιτικοί μας. Εμείς αντιθέτως είμαστε.

5/7/08

ΝΕΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΕΚΟΡ : 14.000 ΜΕΛΗ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ "ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ" ΣΤΟ FACEBOOK


Είναι γεγονός : 14.000 μέλη ! (Θα έχουμε σε περίπου 14.000 χρόνια από τώρα με το ρυθμό που γίνονται οι εγγραφές).

Μην ντρέπεσαι. Μπες κι εσύ στο γκρούπ ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ στο facebook και κέρδισε. Κέρδισε στην αγάπη και χάσε στα χαρτιά τον αγώνα με τον Φωστήρα με 2-0. Απόλαυσε απεριόριστα προνόμια όπως δωρεάν αποκωλοτρίχωση, χαλάουα και τσιουάουα.

Μην κάθεσαι, κουνήσου, πάρε την κωλάρα σου και μπες κι εσύ στο δεύτερο πιό trendy group στο facebook (μετά από αυτό του Βασίλη Χατζηπαναγή και του BECEL PROACTIVE).

Τελείωνε !

4/7/08

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΣΟΒΑΡΑ


Έχουμε μιά εταιρεία που η ίδια ομολογεί ότι έχει χώσει στην Ελλάδα δισεκατομμύρια ευρώ σε μίζες. Άρα κάποιοι τα έχουν πάρει. Έγραψα και όχι μόνο εγώ ότι η υπόθεση πάει γιά κουκούλωμα. Λάθος. Το κουκούλωμα δεν θα γίνει τώρα και ήμουν και είστε είμαστε όλοι μας αφελείς. Έχει ήδη γίνει εν τη γεννέση του εγκλήματος.

Δηλαδή δεν είναι μαλάκες οι φίλοι μας οι πολιτικοί. Τα λεφτά έχουν κατατεθεί σε λογαριασμούς offshore εταιρειών που εδράζονται σε εξωτικά μέρη του παγκόσμιου χάρτη και στήνονται με μερικές ψωροχιλιάδες ευρώ, έναν δικηγόρο άντε και έναν λογιστή.

Οι εταιρείες αυτές δεν ανήκουν στον λαδωμένο ποντικό-πολιτικό. Ανήκουν σε άλλες offshore εταιρείες που ανήκουν σε άλλες και πάει λέγοντας, αν κατορθώσει κάποιος να ακολουθήσει τη διαδρομή θα φτάσει και στον πραγματικό ιδιοκτήτη. Κάτι βέβαια φύση αδύνατον λόγω των νόμων των εξωτικών αυτών χωρών που ανέφερα παραπάνω που αποτρέπουν κάτι τέτοιο ή αν θέλετε το κάνουν δύσκολο και τρομερά χρονοβόρο.

Οι χώρες αυτές προστατεύονται ως κόρες οφθαλμού από το παγκόσμιο οικονομικό και πολιτικό σύστημα διότι εκεί ξεπλένονται αμύθητα ποσά από παράνομες δραστηριότητες. Η μίζα αλλά και το έγκλημα γενικότερα δεν είναι αποκλειστικά και μόνο ελληνικό προσόν. Οι μίζες όπως έδειξε η υπόθεση SIEMENS είναι παγκόσμιο έθιμο. Σε όλη την υφήλιο τα έχωνε η καλή μας εταιρεία.

Το κουκούλωμα λοιπόν έχει ήδη γίνει. Οι εισαγγελείς δεν θα βρουν κανένα στοιχείο και ο καθένας θα μπορεί να λέει ότι θέλει αν τυχόν τον ακουμπήσει η δικαιοσύνη. Ότι τα έδωσε στο κόμμα, ότι του τα έδωσαν αλλά τους τα πέταξε στα μούτρα και τους είπε γιά ποιόν με περάσατε, ότι όλα είναι μέρος της προσπάθειας να πλήξουν το κωλοκόμμα που ανήκει και άλλα τέτοια ωραία και χαριτωμένα.

Το μπαλάκι τώρα φεύγει από τη δικαιοσύνη που εδώ στην Ελλάδα δεν είναι και πολύ τυφλή (βλέπε παραδικαστικό) και πάει σε μας. Το κουράγιο γιά επανάσταση δεν το έχουμε, μας έχουνε γονατίσει τα χρέη και τα έξοδα, μας μένει μόνο η μία και μόνη δύναμη που έχουμε. Η ψήφος.

Αν και δεν είμαι αισιόδοξος διότι όπως είπε κάποιος εδώ στη χώρα μας έχουμε έντεκα εκατομμύρια SIEMENS, απευθύνω μιά έκκληση και πάλι από αυτό εδώ το δημόσιο βήμα γιά τιμωρία όλου του ελληνικού πολιτικού συστήματος στις επόμενες εκλογές. Να κάνουμε αυτό που έκανε η Τουρκία πριν μερικά χρόνια και έστειλε στο πυρ το εξώτερο πολιτικούς όπως η Τσιλέρ ή ο Ετσεβίτ και τους εξαφάνισε από τον πολιτικό χάρτη επειδή ο τουρκικός λαός αηδίασε από την επιδεικτική χλιδή και την συστηματική ατιμωρησία των κυβερνήσεων Τανσού Τσιλέρ και Μπουλέντ Ετσεβίτ στέλνοντάς τους στα σπίτια τους.

Η απονομή δικαιοσύνης και τιμωρίας είναι πλέον δική μας υπόθεση.

ΒΡΩΜΑΓΑΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΛΙΑΠΗ

Είχε να το λέει ο Χριστοφοράκος στις παρέες του. Γιά την αφόρητη κακοσμία των ποδιών του Μιχάλη Λιάπη τις φορές που μοιράστηκαν δωμάτιο ξενοδοχείου στο περιβόητο ταξίδι.

"Δεν ξαναπάω ταξίδι με τον Μισέλ ούτε νεκρός", έλεγε και ξανάλεγε. "Τα πόδια του βρωμάγανε και η μπόχα έφτανε από τη Λειψία μέχρι το Βούπερταλ".

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Υπουργός Πολιτισμού πάσχει από βαριά ονυχομυκητίαση και τα πόδια του βρωμάνε σα σκατά βίσωνα. Χέστε μέσα παλιοκατάσταση.

Οι γιατροί έχουν χαρακτηρίσει την κατάσταση του κρίσιμη και του έχουν προτείνει ακρωτηριασμό διότι κινδυνεύει να πεθάνει και ο ίδιος από τη βρώμα. Είναι να τον κλαίς ...

3/7/08

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ CHANNEL


Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι είμαι ο Λάκης Πουλόπαυλος και είναι οι ειδήσεις των επτά από το ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ CHANNEL. Οι ειδήσεις σε τίτλους :

Γονατίζει η ακρίβεια τα νοικοκυριά, με έναν κόκκο ρύζι έφτιαξε τα γεμιστά της η κυρία Παναγιώτα η οποία μας αποκαλύπτει την συνταγή. "Ούτε να γαμήσει κανείς μπορεί" ουρλιάζει μπροστά στην κάμερα θαμώνας των μπουρδέλων της οδού Φυλής. Χρεώνουν το πισοκωλητό πενήντα ευρώ και η πουτάνα είναι κι άπλυτη. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ. Με ένα αγγούρι γύρισε από τη λαική ο Κυρ Σταμάτης. "Στο κώλο μου το έβαλα" ομολογεί με λυγμούς στη ρεπόρτερ του Κ. CHANNEL "δεν έχω λεφτά ούτε γιά καρότσι να το κουβαλήσω.

Στα ύψη η τιμή της αμόλυβδης, ουρές σε βενζινάδικο στη Ν. Φιλαδέλφεια, ο ιδιοκτήτης δίνει με έκπτωση άμα του πάρεις πίπα. "Έκατσα και με πηδήξανε γιά είκοσι λίτρα απλής αμόλυβδης" ομολογεί με την πλάτη γυρισμένη στην κάμερα ο Κύριος Μενέλαος. "Μου άρεσε και θα το ξανακάνω" συμπληρώνει.

Νέες συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση Σεργιανόπουλου. Τις παίρνετε πακέτο με τις νέες συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση Άλεξ. Μόνο τριάντα ευρώ. Να ανακηρύξει σε άγιο σκέφτεται η Διαρκής Ιερά Σύνοδος τον ηθοποιό όπως διαβάσαμε στο προφίλ του Άνθιμου στο FACEBOOK.

Αποκάλυψη σοκ γιά το σκάνδαλο SIEMENS : Υπουργός έδωσε "δουλειά" δισεκατομμυρίων στην εταιρεία γιά μόλις έναν αποχυμωτή. Τον απέπεμψε ο Κώστας Καραμανλής γιά αθέμιτο ανταγωνισμό. Τι δήλωσε εξοργισμένος ο Μιχάλης Λιάπης πως αντέδρασε ο Τσουκάτος.

Έπεσε ξανά από το ποδήλατο του ο Γιώργος Παπανδρέου χωρίς καν να είναι επάνω. Την γλύτωσε με μερικές αμυχές. Έφαγε ξύλο από τη Μάργκαρετ.

Νέα γκάφα της ΕΛ.ΑΣ. Συνέλαβαν σκύλο γιά χρέη στο Δημόσιο.

Οι ειδήσεις αναλυτικά ...

2/7/08

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ : ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 732 ΤΙΤΛΟΣ "SIEMENS" ΜΙΖΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ


Το έργο το έχουμε ξαναδεί. Έλα να τους τελειώσουμε. Να τους στείλουμε σπίτια τους. Παραδομένους στη χλεύη και την ανυποληψία. Μας δουλεύουν, μας πηδάνε και μετά μας ρίχνουνε κι έναν πούτσο. Σειρά μας να τους ρίξουμε κι εμείς έναν. Στις εκλογές που έρχονται πιστεύω ότι ξέρεις τι θα κάνεις. Έτσι ;

1/7/08

23ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ


Ξεκίνησε εχθές το 23ο συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στο Λαγονήσι. Αρχικά υπήρχε η σκέψη το συνέδριο να λάβει χώρα στο Πέραμα ώστε να τονωθεί η οικονομία της πολύπαθης περιοχής όμως τελικά επελέχθει το ακόμη πιό φτωχικό πιό μίζερο πιό καταθλιπτικό Λαγονήσι, τόπος στο παρελθόν εξορίας και βασανιστηρίων.

Γιά τη φιλοξενία του Συνεδρίου υπήρχαν δύο σκέψεις : Ή χύμα στην παραλία οκλαδόν με κιθάρα, κρασί και ελιά θρούμπα ή το ξενοδοχείο Γ' κατηγορίας GRAND RESORT LAGONISI. Τελικά λόγω ψύχρας επελέγει το ξενοδοχείο με βαριά καρδιά.

Γιά όσους δεν το γνωρίζουν Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς είναι ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος αναμένεται να επανεκλεγεί σήμερα διότι οι άλλοι ηγέτες έχουνε δουλειές δεν προλαβαίνουνε ενώ ο Γιωργάκης είναι πιό αραχτός και αναμένεται να είναι ακόμη γιά πολλά χρόνια.

«Η Σοσιαλιστική Διεθνής, η μεγαλύτερη μη κυβερνητική οργάνωση στον κόσμο θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις μεγάλες προκλήσεις της ανθρωπότητας και να αντέξει πάνω στα άβολα στρώματα του GRAND RESORT LAGONISI», τόνισε ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε μαζί με τον Γενικό Γραμματέα της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Λουίς Αγιάλα.

Όπως ανακοινώθηκε αναμένεται ότι θα συμμετέχουν 55 αρχηγοί σοσιαλιστικών και σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων, περίπου 25 ανώτατοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι, 8 εξέχουσες προσωπικότητες καθώς και δωδεκαμελές μπαλέτο. Η έναρξη των εργασιών θα γίνει με ομιλία του Γ.Παπανδρέου, ενώ προσκεκλημένος είναι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας στο τραγούδι ο Τάκης Μπινιάρης.

Η κλιματική αλλαγή και η ανάγκη μιας παγκόσμιας δημοκρατικής διακυβέρνησης, η παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη, η κρίση στον τομέα των τροφίμων, η άνοδος της τιμής της τομάτας, καθώς και οι συγκρούσεις σε διάφορες περιοχές του πλανήτη, θα βρεθούν στο επίκεντρο του συνεδρίου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα ελληνική και ξένη μουσική από τον Χάρη Καλαμποκάκη, ελληνικούς χορούς από το συγκρότημα «Ψηλορείτης» και τέλος συναυλία με τον Γιάννη Νικολάου (πρώην «Λαθρεπιβάτες») και τη Νατάσα Πρωτοπαπαδάκη («Οκτάβα»).

Το πρόγραμμα θα κλείσει με λαϊκή βραδιά από τον Αγάθωνα ποντιακό χορευτικό, αφιέρωμα με απαγγελίες στον Γ. Ρίτσο, ομιλία από τον Θανάση Σιμούλη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και ροκ συναυλία με τον Χριστόφορο Κροκίδη.

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP