30/6/08

ΒΡΑΒΕΙΑ TV ΕΘΝΟΣ "ΠΡΟΣΩΠΑ 2008"

Τρώνε ρεύονται και κλάνουν από κάτω οι καλεσμένοι σε αριθμημένα άσπρα κιτς τραπέζια. Αυτό απλά θα ήθελα να επισημάνω.

ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ... ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ;


Άκουγα ΣΚΑΙ πηγαίνοντας προς Αθήνα γιά κάτι δουλειές και ξαφνικά κάποιος μπινές στο μικρόφωνο του σταθμού άρχισε να με κατηγορεί γιά το νερό που σπαταλάω πλένοντας τα πιάτα μου ! Και άρχισε να μου υποδεικνύει πως θα τα πλένω γιά να μη σπαταλάω νερό !!!

Εκεί στο ΣΚΑΙ τώρα τελευταία πολύ μας σπάτε τα παπάρια με τη σπατάλη του νερού με την τάχα μου οικολογική σας ευαισθησία και τις τζάμπα λάμπες.

Ρε σκατομαλάκες τα λαμόγια που έχουνε γεμίσει όλη την Ελλάδα με πισίνες μην ξέροντας που να πρωτοφάνε τις μίζες τους δεν σας ενοχλούν ; Γιατί δεν κάνετε σε αυτούς υποδείξεις ; Πισίνες σε ταράτσες πισίνες σε βίλες πισίνες σε αυλές πισίνες σε στάνες πισίνες σε μπαλκόνια τόνοι νερού στο βρόντο και ο ΣΚΑΙ μας βάζει κωλόχερο γιά μερικές σταγόνες που μας ξεφεύγουν όταν πλένουμε τα πιάτα !

Ρε δεν πάτε να γαμηθείτε λέω εγώ ...

ΜΥΖΙ


ΜΥΖΑΡΕΣ

29/6/08

ΟΙ ΥΠΟΠΤΕΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ


Με την τσίμπλα στο μάτι διαβάζω σήμερα το πρωί το παρακάτω, στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΙ :

"Ένα σμήνος από ύποπτες αφρικανικές μέλισσες σκότωσαν έναν 66χρονο συνταξιούχο αστυνομικό και τραυμάτισαν σοβαρά τη σύζυγό του, ανέφεραν οι αρχές του Παναμά. Η επίθεση των φονικών εντόμων σημειώθηκε στην πόλη Πούριο, κοντά στην πρωτεύουσα του Παναμά κλπ κλπ κλπ" (το πλήρες κείμενο εδώ)


Εντάξει η είδηση έχει την αξία της, δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα, αλλά εμένα κάτι άλλο μου έκανε εντύπωση. Ότι οι μέλισσες ήταν ύποπτες, πέρα από αφρικανικές και δολοφονικές.

Ύποπτες. Τι θέλει να μας πει εδώ ο ποιητής-συντάκτης της είδησης, δεν μπορώ να καταλάβω. Ότι πέρα από το φόνο του συνταξιούχου Παναμέζου, είχαν διαπράξει και άλλες αξιόποινες πράξεις στο παρελθόν κάτι που τις καταστούσε ύποπτες ;

Έχω σπάσει το κεφάλι μου από το πρωί να καταλάβω. Που κολλάει το "ύποπτες". Σκέφτομαι να πάρω τηλέφωνο τον Άρη τον Πορτοσάλτε να μου εξηγήσει. Ή να τηλεφωνήσω στην Ελληνική Αστυνομία να ζητήσει την έκδοση τους στη χώρα μας να τις συλλάβει αφού είναι ύποπτες. Αρκετές αποτυχίες έχει γευθεί τον τελευταίο καιρό. Να συλλάβει έστω κι αυτό το κοπάδι απο αφροπαναμέζικες μέλισσες.

Ρε σε τι προβληματισμό μας έβαλε ο ΣΚΑΙ πρωί-πρωί ...

(Στη φωτό μιά από τις ύποπτες μέλισσες κάνει δηλώσεις στα κανάλια)

28/6/08

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΕΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟ


Όχι άλλο Σεργιανόπουλο, μη, έλεος, όχι, σταματήστε, δεν θέλω, μη, δεν μπορώ, δεν αντέχω, όχι άλλο Σεργιανόπουλο μωρεεεέ, σταματήστε το Σεργιανόπουλο, δεν έχω θείο, δεν έχω θείο, Κατίνα σαλαμάκι, Σεργιανόπουλος, Σεργιανόπουλος, Σεργιανόπουλος, μη, στοπ, αρκετά, τέλος, φύγετε, ουστ, πάρτε τον από μπροστά μου, όξω, ούρτ, τον πούλο, τσουρέκια Σεργιανόπουλος, όχι, όχι, όχι, Σεργιανόπουλος δεν πάει άλλο, διώχτε τον, εξαφανίστε τον, Πουλοσέργιανος, τέρμα, ως εδώ, φτάνει πιά, Σεργιανόπουλος τώρα και στα Τρίκαλα, θα βγάλω τη παντόφλα, όχι άλλο Σεργιανόπουλο, πούστηδες, αρχίδια, κώλος, αβιταμίνωση, Ααρών, αβάκιο, Αβεσαλώμ, τούμπανο, πεπόνια, κολοκύθες, ο Σεργιανόπουλος φούρναρης, μην ξανακούσω σας γάμησα, θα πάρω το ντουφέκι, Σεργιανόπουλος με μύδια, Σεργιανόπουλος πλακί, Σεργιανόπουλος στα κάρβουνα, πάρτε τον από μπροστά μου, φάκ γιού, βαβαγκούλο, κωλόπουστες, άραβας, Παγκράτι, Κουμουνδούρου, Λονδίνο, Άμστερνταμ ή Βερολίνο, γαμήστε τον πούστη τον Ολυμπιακό, Σεργιανόπουλος, Λόλα να ένας Σεργιανόπουλος, αναστήσε τον να ησυχάσουμε γαμώ το κέρατό μου γαμώ !

27/6/08

22 ΜΕΡΕΣ ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ

Σήμερα το blog κλείνει 22 μέρες λειτουργίας. Χεστήκατε θα μου πείτε κι εγώ χέστηκα απλά δεν είχα τι να γράψω. Έτσι λοιπόν είπα να κάνω σήμερα γενέθλια να περάσει και η ώρα να κάνω και έναν απολογισμό και μετά να πέσω γιά ύπνο.

Μέσα λοιπόν σε αυτές τις 22 ημέρες γράφτηκαν 57 posts. Αν γραφόντουσαν 22 και είχαμε και 22 του μήνα τότε θα έπρεπε να ήμουν και 22 χρονών. Αλλά αν ήμουν 22 χρονών σιγά να μην καθόμουνα να γράφω παπαριές, γκόμενες θα κυνήγαγα ή θα πήγαινα γιά κανένα ψάρεμα.

Ας δούμε όμως τους σημαντικότερους σταθμούς της πορείας αυτού του ιστολογίου. Όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα κανέναν. Η πορεία όμως συνεχίζεται και ίσως κάποια στιγμή υπάρξει ένας σημαντικός σταθμός, είτε ο 902 είτε ο διαστημικός σταθμός Μίρ, έστω ο σταθμός του Μονάχου. Σταθμός νά΄ναι κι ότι να΄ναι.

Στα 57 αυτά posts που συγγράφηκαν μέσα σε αυτές τις 22 ημέρες περικλείεται όλη εκείνη η πολυχεύμων πηγή του φωτός, περικλείεται όλη η δημιουργία η αισθητική και η λειτουργικότητα ενός επαγγελματικού χώρου που θέλει να προσφέρει μοναδική εμπειρία και άνεση, περικλείεται όλη η ζωή και η ιστορική πορεία της Xίου ανά δεκαετία στον αιώνα που πέρασε, περικλείεται όλη η νεότερη ιστορία της Κούβας και ιδιαίτερα η εποχή της επανάστασης. (Αυτά τα έκανα copy paste από google βάζοντας τις λέξεις "περικλείεται όλη").

Μέσα σε αυτές τις 22 ημέρες γνώρισα την αγάπη του κόσμου, γνώρισα φίλες και φίλους, γνώρισα την απονιά το μίσος και τη ζήλεια, γνώρισα από πίσω έναν παλιό συμμαθητή που περπατούσε αμέριμνος στην πλατεία Κολιάτσου, αλλά δεν έβγαλα ούτε μιά γκόμενα και αυτό περιλαμβάνεται στα αρνητικά του blog αυτού. Προσεχώς καλύτερα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου, μιά τρίτη μου εξαδέρφη την Αριστέα που με άφησε να τις πιάσω το βυζί όταν ήμασταν μικρά δίνοντας τις εκατό δραχμές (0.30 λεπτά του ευρώ), τον πρώτο μου δάσκαλο στο δημοτικό που ούτε καν θυμάμαι ποιός και πως ήταν και τέλος τον Βασίλη Χατζηπαναγή γιά τη διαφήμιση του BECEL PROACTIVE. Όλοι αυτοί διαμόρφωσαν το χαρακτήρα μου, επιρρέασαν το γραπτό και προφορικό μου λόγο, ώστε να απολαμβάνετε εσείς σήμερα τα κείμενα μου τζάμπα και βερεσέ δανεικά και αγύριστα. Αχάριστοι όλοι σας.

Μου εύχομαι λοιπόν οι 22 αυτές ημέρες να γίνουν 23 (ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει) και τα 57 posts να γίνουν 52, σκέφτομαι να κόψω κάποια που είναι παντελώς μαλακίες. Εύχομαι επίσης να δεκαπλασιαστούν οι επισκέπτες, να ξεπεράσουν τους 25.000.000 που σημαίνει ότι θα έχει λυθεί και το πρόβλημα της υπογεννητικότητας ή ίσως ότι με διαβάζουν και μερικοί Κινέζοι.

Μέσα λοιπόν σε αυτό το κλίμα της χαράς της ευφορίας της παγκοσμιοποίησης και του αντισημιτισμού, σηκώνω το ποτήρι και πίνω εις υγείαν των 22 αυτών γόνιμων ημερών, των 57 posts που άλλαξαν τον κόσμο και κάνω μιάν ευχή : Εύχομαι να βγω ψεύτης.

Και του χρόνου.

(Στη φωτό η κοπέλα δε βρήκε στο ψιλικατζίδικο δεύτερο κεράκι με το 2 και πήρε το 4)

26/6/08

ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΜΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ GOOGLE ; ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ"

Έλληνας εν ενεργεία πολιτικός, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, ζήτησε μίζα από τη Google 200.000 δολλάρια γιά να ανεβάσει το blog του σε Βlogger αντί γιά Wordpress.

Η απάντηση που πήρε από τους ιθύνοντες της εταιρείας ήταν :

"Fuck you motherfucker son of a bitch, asshole greek lamogio take our balls, go to hell, go to siemens, shuk our dicks, eat souvlaki, play bouzouki, dance syrtaki, fae mousaka, oust paliopoustas !

Best regards
The google team

Σε λίγο αποκαλύπτουμε το όνομα του πολιτικού αυτού μαζί με το ντοκουμέντο της ντροπής : μιά φωτογραφία που τον δείχνει να αυνανίζεται σε σούπερ μάρκετ πίσω από τα χαρτιά υγείας.

Σε λίγο ...

25/6/08

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΜΠΡΗΣΜΩΝ "ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2008"


Ωρολόγιον πρόγραμμα του Φεστιβάλ Εμπρησμών "Καλοκαίρι 2008"
(οι τιμές του καταλόγου μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση)
γιά ρεζερβέ τηλεφωνήστε Μπάμπης 210 7623543987 φιάλη ουίσκι
100 ευρά ποτό στο μπάρ 25 περιλαμβάνεται πασατέμπος και
χαρτοπετσέτα


Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008
Εμπρησμοί σε όλη την Αττική, χορός ελεύθερος
τραγουδούν Έφη Θώδη, Βασίλης Καζούλης

Κυριακή 29 Ιουνίου 2008
Κάψιμο χορτολιβαδικών εκτάσεων και θαμνώδων βουνοπλαγιών
Τρίκαλα, Περτούλι, Γοργογύρι, κοντοσούβλι, σατζίκι δωρεάν

Τρίτη 1 Ιουλίου 2008
Παρανάλωμα του πυρός, Κυψέλη, Πατήσια, Γαλάτσι, Λιόπεσι
Δεκάδες νεκροί, 32 με ελαφρά εγκαύματα, ένας από ασφυξία
θεατρικά δρώμενα, σκυλοδρομίες, συναυλία MANOWAR
σκάκι, ντάμα, τρίλιζα άφθονο κρασί

Κυριακή 6 Ιουλίου 2008
Κόλαση φωτιάς σε δασική έκταση στον Αλμυροπόταμο Ευβοίας
Μέτωπο χιλιομέτρων σε Ψαχνά, Στρόπωνες, Κουτρολομετόχι,
Σκυλόγιαννη, τρείς πυροσβέστες κάρβουνο, σπίτια και στάνες,
αιγοπρόβατα, χταπόδι, γαρίδες σαγανάκι
Κοινή συναυλία Γιώργου Νταλάρα - Τζίμη Πανούση
πρωτάθλημα 5χ5

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2008
Στάχτη η Ζάκυνθος και η Κεφαλλονιά, φλέγεται η Κέρκυρα,
πύρινος εφιάλτης στη Λευκάδα συμμετέχει η Ορχήστρα Δήμου
Κερκυραίων, το Duo Zante, η αδερφή Κατσάμπα, η Φιλαρμονική
Λευκάδος τζάμπα μπουρδέτο και σοφρίτο, επίγειες και εναέριες
δυνάμεις, εθελοντές, δωδεκαμελές μπαλέτο, sex show
ρωσικό αεροσκάφος ΒΕ-200

Παρασκευή 15 Αυγούστου 2008
Εμπρηστικές εκδηλώσεις σε όλη τη Χώρα, καίγονται τα πάντα
στάχτη και μπούρμπερη το σύμπαν, πουκάμισα burberrys,
χιλιάδες οι νεκροί, ένας τραυματίας, ενάμιση με ελαφρές
εκχυμώσεις στάχτη η Τήνος, ξεφάντωμα στη Μύκονο, καυτά
κορμιά και αποκαλυπτικά μπικίνι, ζωντανή σύνδεση
με τους ρεπόρτερ του STAR, εμπρηστικές δηλώσεις
του Σκοπιανού υπουργού εξωτερικών, γιορτάζει η Παναγιά η
Κανάλα και η Παναγιά η Τρυπιτή, σε ύφεση το μέτωπο στη Δήλο,
λαικά-ρεμπέτικα Δευτέρες κλειστά

ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΠΙΟ ΑΞΕΧΑΣΤΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ


Δεκαετία '90. Εκεί γύρω στα μεσάνυχτα οι δρόμοι της Αθήνας αδειάζουν και άνθρωποι σκυφτοί και βιαστικοί τρέχουν προς τα σπίτια τους. Δεν πρόκειται να κατέβει ο Κόμης Δράκουλας από την Τρανσυλβανία, απλά ξεκινά η εκπομπή του Βασίλη Λεβέντη στο Κανάλι 67.

Μιά επιβλητική φιγούρα με χοντρά κοκκάλινα γυαλιά, πουκάμισο και γιλέκο, αχτένιστο μαλλί και φραπέ στα δεξιά (ή αριστερά δε θυμάμαι) σκάει μύτη στο γυαλί και οι τηλεφωνικές γραμμές παίρνουν φωτιά. Είναι ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ο Βασίλης Λεβέντης όπως είπαμε, στην επικοινωνία του με το Λαό ή τα ζώα αν θέλετε, ανάλογα με την περίπτωση (συνήθως μετά από εκλογική αναμέτρηση, όπου ο πρόεδρας έχει μείνει και πάλι εκτός και έκτος του κοινοβουλίου).

Στο δεύτερο όροφο της ελεεινής πολυκατοικίας της οδού Φυλής και Μακεδονίας οι δύο συγκάτοικοι (μερικές φορές και τρείς και τέσσερεις) προσπαθούν να βάλουν την εσωτερική κεραία της φορητής tv σε τέτοια θέση ώστε να καμπανίζει το σήμα του Καναλιού 67. Ένας από αυτούς είμαι κι εγώ, που την εποχή εκείνη σπουδάζω δημοσιογραφία και σκηνοθεσία (κατόπιν) και έχω ξενιτευτεί στη ξελογιάστρα Αθήνα.

Αφού λοιπόν καμπάνιζε το σήμα, πέφταμε όλοι απάνω σε ένα κρεβάτι με πίτσες, μπίρες, κοκακόλες, σουβλάκια ή γαριδάκια στις φτώχιες και περιμέναμε. Περιμέναμε το ξέσπασμα του πρόεδρα, το ξεκαρδιστικό αυτό ξέσπασμα, συνήθως μετά από κάποιο τηλεφώνημα εγκάθετου του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ.

"Κλείστε τον κύριο είναι εγκάθετος" ήταν το σύνθημα γιά να ξεσπάσει η αντροπαρέα σε γέλια μέχρις δακρύων και μέχρις να βαράνε οι γειτόνοι τα ταβάνια και τους τοίχους με σκουπόξυλα και παντόφλες. Αξέχαστες εποχές ...

Ο πρόεδρος μας χάριζε υπέροχες βραδιές ξεκαρδίσματος κι εμείς γιά ανταπόδωση κάποιες φορές του είχαμε χαρίσει αφιλοκερδώς και ανιδιοτελώς την ψήφο μας μπας και μπορέσουμε να τον καμαρώσουμε μιά μέρα στη Βουλή.

Δυστυχώς όμως δεν είχαμε αυτή την τύχη ούτε η παρέα ούτε η Χώρα, βλέπετε οι εγκάθετοι και διάφορες άλλες σκοτεινές δυνάμεις έβαλαν το χέρι τους ώστε να βγεί από το πολιτικό παιχνίδι ο πρόεδρας. Άτιμη κοινωνία.

Στα χρόνια που ακολούθησαν ο Βασίλης Λεβέντης πούλησε το Κανάλι 67, το οποίο έγινε το γνωστό μας EXTRA 3, τσέπωσε και ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό και κράτησε εκεί μέχρι σήμερα αν δεν κάνω λάθος κάποιες βραδυνές εμφανίσεις, χωρίς όμως την αίγλη και το γέλιο των εποχών εκείνων, του φραπέ, της καζάκας και της πίτσας.

Εμείς όμως αν και μεγαλώσαμε και κάναμε οικογένεια και σοβαρευτήκαμε (μπου χα χα !) πάντα θυμόμαστε τον πρόεδρα στις εμφανίσεις του εκείνες και με τη βοήθεια του YOUTUBE γυρίζουμε πίσω στο χρόνο και γαμιόμαστε στα γέλια με μνημειώδεις ατάκες και απίστευτες συνομιλίες και μονολόγους. (Να πεθάνουν ο Μητσότακης και ο Παπανδρέου, να τους στείλει ο θεός καρκίνο).

Ενός λεπτού σιγή λοιπόν στη μνήμη της αξέχαστης αυτής εκπομπής και γιατί όχι και μιά ψήφος στον πρόεδρα στις ερχόμενες εκλογές ώστε να μη μας φύγει από το μάταιο αυτό κόσμο με τον καημό.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ : ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Επειδή είμαι πτώμα και κουτουλάω απάνω στο λαπτόπ από τη νύστα και επειδή πλέον τα γεγονότα ξεπερνούν την κάθε φαντασία του κάθε ευφάνταστου συγγραφέα (όπως εγώ), θα ήθελα να μου πείτε τι να γράψω.

Γράψτε στα σχόλια ή στείλτε ένα email και κερδίστε κατόπιν κληρώσεως έναν αποχυμωτή SIEMENS.

24/6/08

MIZZARIA "SIEMENS" ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΙΖΖΕΣ Η ΜΙΑ ΔΩΡΟ


-MIZZARIA SIEMENS παρακαλώ ;

- Γειά σας ! Θα ήθελα μιά mizza.

- Μάλιστα, τι mizza ;

- Μία special των 300.000 ευρώ.

- Ωραία, pc, printer, οικοσκευή να βάλουμε ;

- Α όχι ευχαριστώ έχω γεμίσει από τέτοια, είμαι πελάτης.

- Την θέλετε πακεταρισμένη σε βαλίτσα ή σε καταθετικό λογαριασμό στα νησιά του Πάσχα ;

- Βαλίτσα αν θέλετε.

- Γιά "δουλειά" την θέλετε ή γιά το σπίτι ;

- Γιά "δουλειά" ...

- Τι "δουλειά" ;

- Φορητές Συσκευές Ξενάγησης Υπουργείο Πολιτισμού

- Το όνομα σας ;

- Ρόκυ Νο 3

- Μάλιστα έρχεται αμέσως

- Ευχαριστώ, να μην αργήσετε γιατί η "δουλειά" θα κλείσει

- Μην ανησυχείτε ο μικρός Χριστόφορος είναι πολύ γρήγορος delivery

- Ναι ο Χριστοφοράκος είναι γρήγορος και καλό παιδί, πάντα κάτι του αφήνουμε

- Ευχαριστούμε καλή όρεξη, να την φάτε με χρυσά κουτάλια

- Κι εγώ ευχαριστώ, γειά σας

ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Σε άλλη περίπτωση το αριστερόν μου παρελθόν, (πολυτεχνείο, βασανιστήρια, Τζόν Τίκης) δεν θα μου επέτρεπε να ξεστομίσω μιά τέτοια κουβέντα περί χρήσης στρατιωτικής βίας.

Όμως εδώ πλέον έχουμε να κάνουμε με ένα αδίστακτο καρτέλ πρέζας, (και δεν μιλάμε μόνο γιά φούντα), οπλισμένο σαν αστακός, καλά εκπαιδευμένο, που δεν διστάζει να σε στείλει να δεις τα ραδίκια ανάποδα αν πειράξεις τα συμφέροντα του.

Και ενώ ήδη υπάρχει το θλιβερό προηγούμενο του φιάσκου στα Ζωνιανά, που είχε ως αποτέλεσμα ένας νέος άνθρωπος να μείνει φυτό, βλέπουμε την αστυνομία να μην βάζει μυαλό (που σιγά μην είχε ποτέ) και να πέφτει πάλι στην ίδια λούμπα. Χαροπαλεύει ένας συνάνθρωπος μας, (ας μην τον βλέπουμε πλέον σαν μπάτσο) και όλοι καταλαβαίνουν ότι οι δηλώσεις του πρωθυπουργού, του υπουργού και λοιπών περί επαναφοράς της τάξης στην "λεβεντογέννα" Κρήτη ήταν πούτσες μπλέ.

Ή λοιπόν θα σταλεί στρατός εκεί κάτω να καθαρίσει τη βρώμα ή θα εξακολουθήσει να κυβερνά εκεί το καρτέλ των πρεζέμπορων, των χασισοκαλλιεργητών και των εμπόρων όπλων.

Στρατιωτικός νόμος με λίγα λόγια, διότι με τα νεροπίστολα των αστυνομικών δεν γίνεται δουλειά. Οι μαφιόζοι μέχρι και αντιαεροπορικό οπλισμό κατέχουν. Άσε που τέτοια αστυνομία ούτε κατσικοκλέφτη δεν μπορεί να συλλάβει. Άχρηστοι και ανίκανοι, λαχανιάζουν ακόμη και με το σάλιωμα του χαρτόσημου στο γνήσιο της υπογραφής.

Μιά αστυνομία στην χειρότερη της περίοδο, με την μιά γκάφα μετά την άλλη, κάτι που εκμεταλεύθηκαν (το πεσμένο της ηθικό δηλαδή) και οι απαγωγείς του Μυλωνά και χτύπησαν διάνα. Σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελε η ηγεσία της και η κυβέρνηση να ζήσει τέτοιο εφιάλτη σε μιά τέτοια χρονική στιγμή. Δηλαδή έναν οικονομικό μεγαλοπαράγοντα νεκρό.

Στρατός λοιπόν κάτω στην Κρήτη να τους γαμήσει. Τους ξέρουν ποιοί είναι και πού είναι. Τους καλύπτουν πολιτικοί και αστυνομικοί ακόμη και η τοπική κοινωνία, αλλά πρέπει να δωθεί ένα τέλος. Αλλιώς να μας πούνε ότι αυτή εδώ τη χώρα την κυβερνάνε οι πρεζέμποροι να το ξέρουμε να λάβουμε τα μέτρα μας.

Και ξαναλέω ότι το αριστερό μου παρελθόν σε καμιά άλλη περίπτωση δεν θα μου επέτρεπε να σκεφθώ έτσι. Επειδή όμως τώρα τελευταία δεν είμαι και πολύ αριστερός με την στενή έννοια, ξύπνα και στείλε τώρα Κωστάκη στρατό (και αεροπορία, μην πω και ναυτικό) κάτω στο Νησί να τους ξεπαστρέψει σαν τις κατσαρίδες.

23/6/08

ΔΕ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ...

Ακρίβεια, siemens, μίζες, κότερα, βίλες, αστακοί, μισθοί πείνας, συντάξεις ... δίψας, δάνεια, κατασχέσεις, βενζίνες και πετρέλαια, ναύλα, γαμήσια και οι πούστηδες κρατάνε ακόμη.

-Μεγάλος μαλάκας ψηφοφόρος με εφτά γράμματα ... ποιός να΄ναι ποιός να΄ναι ...

-"Έλληνας" έβαλες ;

-"Έληνας" δεν βγαίνει έχει έξη

-Βάλε "αγράμματος" ...

22/6/08

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ;;;;

Ακούμε από δω και από κει γιά νέο κόμμα (κόμματα) με Σημίτη, με Σαμαρά, με Γιάννα Αγγελοπούλου, με Βγενόπουλο, με Παπαδόπουλο, με Αντώνη Σαμαρά, με Βενιζέλο, με τα αρχίδια μας τα δυό δηλαδή και να με συγχωρείτε.

Ποιό νέο κόμμα και ποιά η αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό θα τρελαθούμε μου φαίνεται !

Να πάνε στο διάολο όλοι τους που θα έλεγε και ο Πρόεδρος (ένας είναι ο πρόεδρος) και να τα αφήσουνε αυτά τα πούστικα κάποιοι που πάνε να μας πασάρουνε γιά αλλαγή κόμματα με ανθρώπους του πολιτικοοικονομικού κατεστημένου.

Ρε δεν πάτε να γαμηθείτε. Μόνο με ανθρώπους άφθαρτους και βγαλμένους από τα σπλάχνα της κοινωνίας θα δούμε προκοπή (γιά όσο δούμε), μέχρι να πέσουνε κι αυτοί στη μάσα, να τα πιάσουνε, να γίνουνε καθεστώς και πάμε γιά άλλα και πάλι και φτου από την αρχή.

Άκου κόμμα με Αγγελοπούλου και Βγενόπουλο ! Από το λαό γιά το λαό δηλαδή ! Δεν πάμε καλά μου φαίνεται.

ΕΚΔΙΚΗΣΗ : ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΗ ΣΥΝΘΗΜΑ. ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ

Όλα δείχνουν ότι έρχεται το τέλος τους. Γιά τους πολιτικούς μας μιλάω. Και αν κρατάνε ακόμη είναι γιατί μερικοί από εσάς συνεχίζετε να τους στηρίζετε ίσως γιατί θα θέλατε κι εσείς να είστε στη θέση τους. Να βουτάτε μίζες από παντού και να ζείτε μέσα στη χλιδή. Είναι δυστυχώς τα πρότυπα σας αυτά.

Όμως γιά την πλειοψηφεία του ελληνικού λαού αποτελούν ήδη παρελθόν. Λουδοβίκοι και Αντουανέτες δεν πρέπει απλά να πάνε σπίτια τους, δεν πρέπει απλά να πάνε φυλακή αλλά να αποκεφαλιστούν σε γκιλοτίνες. Να νοιώσει ο Λαός την απόλυτη ηδονή, βλέποντας τους να παρακαλάνε γιά οίκτο και να τρέμουν σαν τα ψάρια κλαίγοντας.

Εκδίκηση και τιμωρία. Μας έφτασαν στον πάτο. Χάσαμε τα πάντα μας μένει μόνο η αξιοπρέπεια αλλά κινδυνεύει κι αυτή. Αυτοί τρώνε αστακούς χιλίων ευρώ στη Μύκονο και εμείς από κάτω τραβάμε το κουπί σαν τους σκλάβους στη γαλέρα. Ήρθε η ώρα. Όλα κρέμονται από μιά λεπτή κλωστή. Δεν θα αργήσει να σπάσει όμως και τότε το ποτάμι της λαικής οργής θα φουσκώσει και θα τους πάρει όλους ο διάολος.

Αυθόρμητα και μαζικά θα βγεί ο κόσμος στους δρόμους μην έχοντας τίποτε πλέον να χάσει, θα πάρει εκδίκηση, θα δώσει τιμωρία. Εκδίκηση και τιμωρία. Αυτό είναι το σύνθημα, αυτή θα είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Το έχει διδάξει η ιστορία που δείχνει ότι συνεχώς επαναλαμβάνεται.

Θάνατος στα σκουλίκια τους έλληνες πολιτικούς, ένας θάνατος όπως τους αξίζει. Ήρθε η ώρα. Και να είναι και ευχαριστημένοι αν δεν βασανιστούν φριχτά πρώτα.

ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΑΣΚΗΣΗ


http://taxalia.blogspot.com/2008/06/blog-post_6376.html

Επειδή τώρα ενημερώθηκα, κάπως καθυστερημένα αλλά άνθρωπος είμαι δεν είμαι pc, χρησιμοποιώ αυτό εδώ το δημόσιο βήμα γιά να απευθύνω ένα μήνυμα προς την ελληνική κυβέρνηση :

ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΚΑΝ. ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ.

Η δεύτερη μου υπηκοότητα (ψυχικά) είναι η παλαιστηνιακή.

ΥΓ : Δεν είμαι καθόλου αντισημίτης απλά είμαι φανατικά φιλοπαλαιστήνιος ...

21/6/08

ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 3 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ;;;


Με όποιον και να μιλήσεις θα σου πει ότι τους σιχάθηκε. ότι δεν πάει άλλο. Χρόνια τώρα το ακούς αυτό κι όμως στα γκάλοπ και στις εκλογές χτυπάνε στο νερό πάνω από 70 τις εκατό.

Τι γίνεται λοιπόν ; Δύο είναι οι εξηγήσεις :

Ή τα γκάλοπ και οι εκλογές είναι στημένα ή οι επτά και παραπάνω στους δέκα έλληνες είναι πολύ μαλάκες ! Μα πολύ μαλάκες σου λέω αδερφάκι μου !

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΕ


Σήμερα θέλω να σας γράψω γι΄αυτό. Αυτό το πολύτιμο. Αυτό που όλοι μας θέλουν να κάνουν, αυτό που όλοι μας θέλουν να νοιώθουν, αυτό που όλοι μας θέλουν να σκέφτονται. Τίποτε.

Θέλω να βυθιστώ μέσα σε αυτό και να χαθώ. Στο απόλυτο. Θέλω να γίνω ένα τέτοιο. Ένα απόλυτο. Θέλω να μην συμβαίνει, θέλω να μην τρέχει, θέλω να μη γίνει. Τίποτε.

Πάνω από όλα ήθελα να μην είχε γίνει από όλα αυτά. Τίποτε.

Μάλλον δεν θα σας γράψω γι΄αυτό. Τίποτε.

Τίποτε ...

20/6/08

ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ PLAYSTATION 3

Παιδιά επειδή τώρα τελευταία έχω αφραγκίες μήπως μπορούμε να κάνουμε ένα μποικοταζάκι στο PLAYSTATION 3 να το ρίξουμε εκεί γύρω στα 200 ευρώ ;

Αν γίνεται, έτσι ; Δε σας πιέζω, λέω αν ... Με το συμπάθειο ...

Η ΦΟΛΑ ΤΗΣ "ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ"

Μην την τρώτε την φόλα. Και καλά κάνατε και δεν πήγατε εχθές στην συγκέντρωση. Είναι δυνατόν να πέσουν οι τιμές σε μιά ελεύθερη αγορά με διαδηλώσεις ;;; Έλεος και ήμαρτον !

Όσο θα καταναλώνεις σα ζώο τόσο θα ανεβαίνουν οι τιμές. Αυτός είναι ο αιώνιος νόμος της αγοράς. Της προσφοράς και της ζήτησης. Θα μπορούσες όμως να διαδηλώνεις γιά κάτι άλλο πιό εφικτό να πραγματοποιηθεί : Γιά καλύτερους μισθούς. Πως το βρίσκεις ;

Δεν έχει υπάρξει ποτέ στην παγκόσμια οικονομική ιστορία περίπτωση πτώσης τιμών αγαθών με εξεγέρσεις και διαδηλώσεις. Αντιθέτως με αγώνες και αίμα έχουν κατακτηθεί και καλύτερα μεροκάματα και καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Έπρεπε λοιπόν οι φίλτατοι εργατοπατέρες που κάλεσαν τον κόσμο σε αυτό το γελοίο συλλαλητήριο κατά της ακρίβειας (εδώ γελάμε) να είχαν κάνει το καθήκον τους νωρίτερα όταν σαν τις κότες έτρεξαν να υπογράψουν τα ψίχουλα των συλλογικών συμβάσεων με τους εργοδότες που έτριβαν τα χέρια τους.

Δεν το έκαναν όμως με συνέπεια οι μισθοί μας να εξανεμίζονται, χρόνο με το χρόνο, να μην πω μήνα με το μήνα. Μην τσιμπάτε λοιπόν. Μην τρώτε τη φόλα της ακρίβειας. Τους βολεύει να το νομίζεις αυτό. Το ζήτημα είναι όμως ποιός αξιόπιστος φορέας θα μας βγάλει στους δρόμους να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε καλύτερα μεροκάματα. (Έλα μου ντε, ποιός ;)

Και κάτι άλλο : Θέλω να δω κύριοι βιομήχανοι και λοιποί, που θα βρίσκετε καταναλωτικό κοινό να αγοράζει τα προιόντα σας και τις υπηρεσίες σας σε λίγο καιρό. Όταν θα έχουν στερέψει τα δάνεια, οι εναπομείναντες καταθέσεις και τα λεφτά των γέρων μας. Με τα 600ρια και τα 700ρια που μας δίνετε χλωμό το βλέπω. Να δω ρε καριόληδες, είμαι πολύ περίεργος ...

19/6/08

ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ΜΙΖΑ, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ !


Όχι όμως εγώ ρε μουνόπανο να παίρνω 700 ευρώ με δυό παιδιά και να γαμιέμαι Σάββατα και Κυριακές να τα κάνω 900. Πάρε ρε λαμόγιο του κερατά μίζα και βάλε τη στον κώλο σου, όχι όμως η γυναίκα μου να είναι δεκαπέντε (όπως ακριβώς το γράφω) μήνες απλήρωτη και στο τέλος να απολύεται κι από πάνω.

Να πάρεις μίζα ρε τιποτένιο σκουλίκι και να φτιάξεις τον πιό πλούσιο τάφο στο πρώτο νεκροταφείο, όχι όμως εγώ στα σαράντα μου να έχω καταντήσει ζήτουλας και να με ζουν οι γονείς και τα πεθερικά μου.

Κι εσύ ρε Γιωργάκη Παπανδρέου δε μας γαμάς λέω εγώ που μου ζητάς να έρθω μαζί σου να πολεμήσουμε τη διαφορά ; Που ζούσες πριν ρε νούμερο, στον Πλούτωνα ; Στο κωλοκόμμα σου έχει βουήξει το σύμπαν γιά κάποιους συντρόφους σου που έχουν πλουτήσει ξαφνικά από το τίποτα. Δεν έχει πάρει το αυτί σου κάτι ; Μας δουλεύεις ;

Κι εσύ ρε κουράδα Κωστάκη Καραμανλή γαμώ το θείο σου γαμώ, μας πετάς στη μούρη ένα "αφήστε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της" και καθάρισες νομίζεις ; Ποιά δικαιοσύνη ρε κήτος ; Της Μπουρμπούλιας και του Καλούση ; Έχεις απλώσει τα παπάρια σου στον ήλιο της Ραφήνας και μας έχεις βάλει στον αυτόματο και μπάμε ολοταχώς γιά φούντο.

(Τουλάχιστον ξεθύμανα)

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ EURO 2008 Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ


- Έπαιξε πολύ καλά δυνατά και με πάθος αν αναλογιστούμε ότι οι περισσότεροι παίκτες βρίσκονται λίγο πριν ο θάνατο. Και ότι μπορούσαν να μετακινούνται είναι ένα θαύμα της σύγχρονης φυσιοθεραπευτικής.

- Επιθετικά στάθηκε άριστα καθώς μπόρεσε και πέτυχε ένα γκόλ, ενώ και αμυντικά δεν τα πήγε άσχημα αφού δέχθηκε μόνο ένα και κάτι ψιλά γκόλ ανά παιχνίδι

- Έφθασε πολύ κοντά στη πρόκριση μιάς και αν νικούσε την Ισπανία και πιανόντουσαν ντοπέ όλοι οι παίχτες της Ρωσσίας και της Σουηδίας θα είμασταν τώρα πρώτοι.

- Το σύστημα του Όττο Ρεχάγκελ απέδωσε πολύ καλά, απλά δεν είχε προβλεφθεί σε αυτό η επίτευξη τέρματος από παράλλειψη.

- Έριξαν στάχτη στα μάτια, στους αντιπάλους μας στο παγκόσμιο του 2010, που θα μας παίξουν με τα δεύτερα σαν το Σαν Μαρίνο.

- Απέδειξαν ότι κατά τη διάρκεια ενός αγώνα η ζωή δεν σταματά μιάς και μπόρεσαν να συνεχίζουν τη βόλτα τους στις ομορφιές της Αυστρίας και της Ελβετίας και ταυτόχρονα να παίζουν.

- Έδειξαν πόσο αγαπούν τον προπονητή τους αφού έμαθαν γιά χάρη του Γερμανικά και τα μιλάνε καλύτερα και από τον Χέλμουτ Κόλ.

- Χιλιάδες ηλικιωμένοι σε όλο τον κόσμο πήραν θάρρος αφού κατάλαβαν ότι το Αλτσχάιμερ δεν σταματά τις επαγγελματικές δραστηριότητες.

Σας περιμένω όλους λοιπόν στην Ομόνοια στο συντριβάνι να πανηγυρίσουμε το γκόλ του Χαριστέα ...

18/6/08

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ SIEMENS !


Διά της ατόπου προκύπτει. Όλοι αρνούνται, άρα εγώ τις έχω πάρει. Το θέμα είναι ότι έχω ξεχάσει που τις έχω βάλει. Βερμούδες, Καιμάν, Ανδόρα, Μπαχάμες, Λιβερία, Παρθένες Νήσοι ... έχω μπλέξει τα μπούτια μου ...

ΔΙΩΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ


Δηλαδή αν κατάλαβα καλά κάποιοι προτείνουν να μείνει ο σκατοξεροκέφαλος γερμανός να κάνει ότι γουστάρει κι εμείς να τον προσκυνάμε καθώς θα αναπολούμε την κατάκτηση του EURO 2004 και διηγώντας τα να κλαίμε τη μοίρα μας.

Και ας τρώμε τη μιά σφαλιάρα μετά την άλλη. Κι ας μένουν έξω παιχταράδες επειδή κάποιες βίδες του έχουν λασκάρει και η γεροντική ανία του χτυπά την πόρτα. Να μην προχωρήσουμε δηλαδή μπροστά. Να μην εξελιχθούμε να μην πάμε γιά άλλα καλύτερα και ανώτερα.

Ρε διώξτε τον να πάει στο καλό να πάμε παρακάτω. Διώξτε και τα ΚΑΠΗ τα ψυχολογικά ευάλωτα στις κριτικές. Βάλτε μέσα νέα παιδιά με όρεξη γιά διακρίσεις. Που μου αγχωθήκανε που τους την πέσαμε. Οι παλιοκότες.

Και τα γράφω αυτά πριν τη τεσσάρα από την Ισπανία γιά να μη λέτε. Έχω σκάσει σας λέω. Πολύ πίκρα. Κι αυτοί που πήραν καινούργιες τηλεοράσεις LCD και PLASMA τι θα απογίνουν δεν τους σκέφτεται κανείς ;

Άκου "δεν είναι η Ελλάδα η ομάδα που θα βάζει το ένα γκολ μετά το άλλο" !!! Να γίνει ρε μαλάκα γερμανέ να γίνει !

(Κι εσύ να μάθεις ελληνικά.)

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣΥΝΗ


Μπουρδελοσύνη
Μπουρδελότητα
Μπουρδελόφρωνας
Μπουρδελόπουλο
Μπουρδελίτιδα
Μπουρδελόσκυλο
Μπουρδελοντίβανο
Μπουρδελόπανο
Μπουρδελόφιλος
Μπουρδελομανής
Μπουρδελαδόρος
Μπουρδελωτός
Μπουρδέλισμα
Μπουρδελογέννεση
Μπουρδελιαστός
Μπουρδελοδίαιτος
Μπουρδελόμετρο
Μπουρδελόπιστος
Μπουρδελοποιός
Μπουρδελίατρος
Μπουρδελοφέρνω
Μπουρδελιάζω
Μπουρδελένιος
Μπουρδελάρω
Μπουρδελομένος
Μπουρδελιά
Μπουρδελιαστός
Μπουρδελογραφία
Μπουρδελολογία
Μπουρδελοπλαστική
Μπουρδέλωμα
Μπουρδελικός
Μπουρδελοφόρος
Μπουρδελόμορφος
Μπουρδελιστί
Μπουρδελάδα
Μπουρδελοστάσιο
Μπουρδελοτρόφος
Μπουρδελί
Μπουρδελισμός
Μπουρδελογδύτης
Μπουρδελέρι
Μπουρδελάρισμα
Μπουρδελερός
Μπουρδελότοπος
Μπουρδελώνω
Μπουρδελητό
Μπουρδελοτικός
Μπουρδέλωση
Μπουρδελογνώμονας
Μπουρδελαρχία
Μπουρδελοποίητος
Μπουρδελιστός
Μπουρδελονομία
Μπουρδελοπωλησία
Μπουρδέλευση
Μπουρδελοφοβία
Μπουρδελίστικος
Μπουρδελέλαιο
Μπουρδελωπός
Μπουρδελαριστός
Μπουρδελογραφία
Μπουρδελάνθρωπος
Μπουρδελομούρης
Μπουρδελότοπος
Μπουρδελοδικείο
Μπουρδελοφύλακας
Μπουρδελοειδή
Μπουρδελώνας
Μπουρδελιστής
Μπουρδελουργία
Μπουρδελιαίος
Μπουρδελιούχος
Μπουρδελοπαθής

Η πάντα πλούσια ελληνική γλώσσα ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΑ BLOGS PRESS-GR ΚΑΙ BOLLYWOOD GREECE ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ


Ευχαριστώ το press-gr γιά το"σπρώξιμο" του καθώς και το bollywood greece γιά την αναδημοσίευση του θέματος ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS.

Τιμή μου και καμάρι μου !

17/6/08

ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΒΟΥΒΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ BLOGGERS ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


(Ως προς το "βουβή")

Παρεβρέθει και ο Μπάμπης Βωβός.

ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΠΟΤΕ


Τριγυρίζω στα blogs, σε ιστοσελίδες, κάνω ζάπινγκ στην τηλεόραση καθώς και στα ξένα δορυφορικά δίκτυα, διαβάζω εφημερίδες, ακούω ραδιόφωνο αλλά φεύ ! Τίποτε !

Η είδηση δεν βρίσκεται πουθενά όσο κι αν ψάχνω. Θέλω να πω ο ποιητής ότι η είδηση δεν δημοσιεύεται. Η είδηση παράγεται πίσω από τις κλειστές πόρτες από κάποιους που συζητούν γιά τις τύχες μας χαμηλόφωνα, παράγεται σε σκοτεινές γωνιές από σκοτεινούς τύπους, παράγεται σε φορολογικούς παραδείσους σε τροπικά νησιά από κωλοπετσωμένους λογιστές και δικηγόρους, παράγεται από πουλημένους δημοσιογράφους σε βρώμικες συναλλαγές με την εξουσία και το κεφάλαιο, παράγεται από διεφθαρμένους πολιτικούς, άπληστους κρατικούς αξιωματούχους και αδίστακτους δημόσιους υπάλληλους, παράγεται από πρεζοχοντρέμπορες πάνω σε γιώτ, θαλαμηγούς και καμουφλαρισμένα φορτηγά πλοία, παράγεται από τρύπιους μπάτσους, πληρωμένους δολοφόνους και τους εντολείς τους, παράγεται από μιλημένους δικαστικούς λειτουργούς, τέλως πάντων παράγεται από κάποιους και εκεί όπου δεν θα βρίσκεται κανένα ηθικό στοιχείο γιά να την καταγράψει και να την κάνει γνωστή στον κόσμο.

Έτσι εσύ κι εγώ και όλοι μας απλά θα ζούμε με τις υποψίες, τα κουτσομπολιά και τις φήμες, θα βλέπουμε κάποιον καπνό αλλά τη φωτιά ποτέ.

Μιά τέλεια εικονική πραγματικότητα, στην οποία τα λαμόγια την βγάζουν πάντα λάδι και καθαρή κι εμείς οι μαλάκες μπαίνουμε φυλακή ή μας παίρνουν μέχρι και τα σώβρακα για χρέη μερικών ευρώ.

Εγώ ένα πιστεύω : είδηση είναι αυτό που φαντάζεσαι-υποπτεύεσαι και ακόμη χειρότερα ...

16/6/08

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS


ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑ BLOG :

Δήλωση του blog στο δεύτερο υπόγειο της ΓΑΔΑ δεξιά όπως πας γιά τις τουαλέτες στον Σωτήρη (γραφείο 56).

Ο Σωτήρης θα σου ζητήσει :

-Φωτοτυπία ταυτότητας
-Εκλογικό βιβλιάριο
-Ονομασία blog
-Φορέα φιλοξενίας blog (blogger, wordpress etc)
-Είδος blog
-Χαρτόσημο των 20
-Παράβολο των 100
-Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχεις άλλο blog
-Αίτηση χορήγησης άδειας blogging
-E9
-Έναν φραπέ γλυκό με γάλα
-Μία σπανακόπιτα

ΑΔΕΙΑ BLOGGING

Όπως και στο κυνήγι έτσι και στο ιστολογείν θα χορηγείται ειδική άδεια από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Πάτε στο Πεντάγωνο μπαίνετε μέσα ρωτάτε τον αλφαμίτη και θα σας πει

ΑΦΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑ BLOG

Απαραίτητα θα μπαίνει το πλήρες όνομα του ιδιοκτήτη στο προφίλ καθώς και η διεύθηνση κατοικίας και το τηλέφωνο. Επίσης πρόσφατη φωτογραφία διαβατηρίου.

Πριν την συγγραφή κάποιου ποστ το πλήρες κείμενο θα κατατείθεται γιά έλεγχο στην Επιτροπή Ελέγχου Κειμένων Ιστολογίων (ΕΕΚΙ) στο Υπουργείο Τύπου Φραγκούδη 11 και Αλ. Πάντου, Καλλιθέα στην Διεύθηνση Εποπτείας ΜΜΕ στον τρίτο όροφο. Το αφήνετε στο κυλικείο στον κυρ Μπάμπη και φεύγετε.

Αφού εγκριθεί το κείμενο σας (απαιτούνται περίπου δυόμιση μήνες) λαμβάνετε ειδοποίηση με email και το παραλαμβάνετε από την Διεύθηνση Εγκρίσεων Αναρτήσεων Ιστολογίων στον δεύτερο όροφο γραφείο 4 αφού πρώτα καταβάλετε στο ταμείο 34.000 μεταλικές δραχμές.

Κατόπιν είστε ελεύθεροι να το αναρτήσετε χωρίς όμως καμιά τροποποίηση. Σε περίπτωση που το κείμενο σας δεν εγκριθεί η Επιτροπή δεν είναι υποχρεωμένη να σας γνωστοποιήσει τους λόγους.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ

Που καταφέρονται ενάντια στην εκάστοτε κυβέρνηση
Που αναφέρονται σε πολιτικά πρόσωπα (αρνητικά)
Που αναφέρονται σε πρόσωπα του επιχειρηματικού κόσμου (αρνητικά)
Που προτρέπουν την μάζα σε αντίσταση ενάντια στις κυβερνητικές επιλογές
Που καταφέρονται ενάντια σε δημοσιογράφους και εκδότες φίλα προσκείμενους στην κυβέρνηση
Που δεν αρέσουν στο Θόδωρα
Που αποκαλύπτουν σκάνδαλα και αποδοχές μιζών

Ο ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ BLOGS

Τα ιστολόγια θα πρέπει να επιτελούν παιδαγωγικό και εκπαιδευτικό ρόλο βασισμένο πάνω στις αρχές του Έθνους της Ορθοδοξίας και του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου του 16ου. Ορθογραφικά λάθη καθώς και συντακτικά απαγορεύονται. Απαγορεύονται επίσης αναφορές στα παρακάτω πρόσωπα :

-Τσε Γκεβάρα
-Νίκο Βαμβακούλα
-Βαγγέλη Ρωχάμη
-Τζον Τίκη
-Νικόλα Άσιμο
-Θωμά Μπακαλάκο
-Παύλο Σιδηρόπουλο
-Απόστολο Σουγκλάκο

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ BLOGS

Τα ιστολόγια πέρα από σεμνή ονοματολογία (απαγορεύονται ονόματα όπως πχ kolotrixes, mouni, poutsa, byzi, paparia κλπ) θα πρέπει να παρουσιάζουν εμφάνιση μέσα στα πλαίσια της ηθικής και της Χριστιανοσύνης. Δεν θα πρέπει να εμφανίζουν εικόνες πορνογραφικές καθώς και εικόνες που προσβάλουν τους θεσμούς της Οικογένειας της Πατρίδας και της Θρησκείας καθώς και του Στρατού. Απαγορεύονται οι παραπομπές σε πορνογραφικές σελίδες καθώς και τα gadgets με την πρόγνωση του καιρού.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ BLOGGING

Σε περίπτωση που ο ιστολογιστής παραπέσει σε παράπτωμα θα γίνεται έφοδος στο χώρο του από άντρες βαρβάτους της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος και GRAND THEFT AUTO ο Άγιος Αντρέας, θα συλλαμβάνεται και θα κουρεύεται με την ψιλή. Πριν την φυλάκιση θα περιφέρεται στους δρόμους με χειροπέδες και με πινακίδα στο λαιμό που θα αναγράφει ΕΙΜΑΙ TEDDY BLOGGER. Ακολουθεί φάλαγγα, βραστά αυγά στις αμασχάλες και στρατιωτικός περίπατος.

ΠΟΙΝΕΣ

Οι ποινές θα ποικίλουν ανάλογα με το παράπτωμα από 20 χρόνια μέχρι ισόβια.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΔΕΙΑΣ BLOGGING

Ο κάθε κάτοχος άδειας ιστολογίου θα πρέπει να ανανεώνει την άδεια του κάθε έτος στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ή στα κατά τόπους στρατολογικά γραφεία και κυνηγετικούς συλλόγους. Απαιτείται παράβολο 500 ευρώ και Κάρτα Καυσαερίων.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ, ΤΡΑΓΙΚΗ, ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το blog ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ και ο συγγραφέας του δηλώνουν ότι προσχωρούν στην κίνηση του blog kourdistoportocali και ήδη έχουν κάνει εγγραφή στην σελίδα του στο facebook ως φίλοι. Κοινός στόχος ο αγώνας γιά την εξαφάνιση όλων των πολιτικών ερπετών που δηλητηριάζουν τόσες δεκαετίες τη ζωή μας.

Παράλληλα από ζήλεια δημιούργησα κι εγώ ένα γκρούπ στο facebook και καλώ όλους τους Κωλοτριχόφιλους να γίνουν μέλη και μαρμελάδα. Κάντε κλικ ΕΔΩ και μπείτε, δώρο γιά τις φανς του blog η φωτό της σκατόφατσας μου που ελπίζω να σας προσφέρει αμέτρητους και απανωτούς οργασμούς.

ΡΕΧΑΓΚΕΛ ...


Έχουμε τα προβλήματα μας και τις στεναχώριες μας, μην μας σπας κι εσυ τα΄ρχίδια.

Άντε πάρε τον πούλο και πήγαινε σπίτι σου. Εδώ ποτέ δεν το θεώρησες δικό σου. Ούστ σε παρακαλώ.

Ούστ !

15/6/08

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΒΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ


Έλεος πιά με τις βουβές διαμαρτυρίες ! Τέρμα η μούγκα και το ψιλοκομμένο τουμπεκί !

Δεν μπορείς να διαδηλώνεις όπως σε θέλουν αυτοί : ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΟΜΑ

Από εδώ κι εμπρός και επειδή η κατάσταση (γενικά) έχει φτάσει στο απροχώρητο μόνο με μαζικές βίαιες λαικές αντιδράσεις υπάρχει ελπίδα να αλλάξει κάτι.

Αλλιώς η επόμενη βουβή σου συγκέντρωση θα είναι η κηδεία σου.

14/6/08

ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΓΕΡΑ...


... μπορούμε να κρατήσουμε το 0-1 !

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ : ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ... ΠΙΤΣΑΡΙΑ


Ένοπλοι εισέβαλαν σε πιτσαρία στην Ηλιούπολη την ώρα που έκλεινε και πήραν τις εισπράξεις. Η απίστευτη είδηση από το Zougla Online και επιβεβλημένο το τράβηγμα της κωλότριχας.

Μέσα στην πλήρη διάλυση του Κράτους και της Αστυνομίας μένει να δούμε :

-Ριφιφί σε τυροπιτάδικο
-Ένοπλη ληστεία μετά φόνου σε κουλουρτζή
-Εισβολή ενόπλων σε ψιλικατζίδικο με κατάληξη διπλή ομηρία μάνας και κόρης ψιλικατζούς
-Απαγωγή λαχειοπώλη με σκοπό τα λύτρα
-Ανατίναξη περιπτέρου με 150 κιλά ΤΝΤ και αρπαγή 10 καρτών Vodafone CU
-Εκτέλεση μανάβη μέσα στο μανάβικο γιά πέντε κιλά μελιτζάνες τσακώνικες
-Κινηματογραφική ληστεία σε τσαγκαράδικο, 23 ευρώ η λεία και 45 λεπτά

Συμπληρώστε τη λίστα

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ


Επειδή κλασμένο τον έχω τον Σημίτη και τον Γιωργάκη, να σας επισημάνω ότι κι εμείς μπορούμε να κάνουμε διαγραφές.

Όταν θα έρθουν οι εκλογές προτείνω να τους διαγράψουμε όλους (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΝ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ) και να τους στείλουμε μιά γιά πάντα σπίτια τους. Να χαρούνε τα μετρητά από τις μίζες, τις οικοσκευές τους, τις βίλες τους, τα σαλέ τους, τις πισίνες τους, τα κότερα τους, φυλακή έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να πάνε, ας πάνε καλύτερα στο διάολο κι ακόμη πιό πέρα να δοκιμάσουμε και τίποτε καινούργιο.

Μας έχουνε γαμήσει, διαγράψτε τους ...

13/6/08

ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ



ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ

Έλληνες αστυνομικοί της Ορεστιάδας. Δολοφόνησαν δύο παιδιά. Όποιος τους δει ας τους ρίξει μιά ροχάλα στη μάπα. Η καλύτερα ας την φτύσει κάτω μην πάει και χαμένη.

ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ


Είναι το λιγότερο συγκινητικό κάποιος που ούτε τον ξέρεις ούτε σε ξέρει να σε αποκαλεί αδελφό. Αναφέρομαι στον Τηλεορασάκια γιά τον οποίο υποθέτω (ελπίζω και εύχομαι) να γύρισε όρθιος.

Δεν θέλω να πω τίποτε παραπάνω απλά και μόνο ότι συγκινήθηκα. Αυτό ...

12/6/08

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


Ανάμεσα στις απανωτές αποτυχίες της ΕΛ.ΑΣ. (Σεργιανόπουλος, Μυλωνάς, αδελφάκια στην Ορεστιάδα) ήρθε και μιά επιτυχία :

Μέσα σε ούτε τρία λεπτά βεβαιώθηκε το γνήσιο της υπογραφής του Κυρ Μανώλη Μπούρμπουρη συνταξιούχου του ΤΣΑ σε Υπεύθυνη Δήλωση που προσκόμισε στο Α.Τ. Σεπολίων διά υπόθεσην του. Ο Αξιωματικός Υπηρεσίας σε χρόνο ρεκόρ του πούλησε και του κόλλησε με μιάμιση ροχάλα τα χαρτόσημα στο έγγραφο ενώ με δύναμη και αποφασιστικότητα του βρόντηξε επάνω την τιμημένη σφραγίδα.

"Έκανα απλά το καθήκον μου" δήλωσε στις ΚΟΛΩΤΡΙΧΕΣ με σεμνότητα ο θαρραλέος αστυνομικός Ιωάννης Μπούρτζος ενώ με τη σειρά του συγκινημένος ο Κυρ Μανώλης ευχαρίστησε το όργανο της τάξεως.

Πριν από λίγο ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Βασίλης Τσιατούρας ανακοίνωσε ότι θα δωθεί στον γενναίο Officer εύφημος μνεία και προαγωγή στο βαθμό του Υποπλοίαρχου καθώς και δωρεάν τυρόπιτες γιά ένα χρόνο από το κυλικείο του Τμήματος.

Ευχαριστήριο email απέστειλε στον αξιωματικό ο πρωθυπουργός της Ραφήνας και πάσης Ελλάδος κύριος Κώστας Καραμανλής και ένα απλό sms ο Γιώργος Παπανδρέου.

11/6/08

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΒΡΩΜΩ" ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΧΑΒΟΥΖΑ


Σήμερα στην εκπομπή "ΒΡΩΜΩ" με την Άννα Χαβούζα :

"ΕΚΛΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΟΙ ΜΟΥ Ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΚΛΑΝΕ ΡΕΥΟΝΤΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΕ ΣΑ ΤΥΡΙ ΚΑΜΑΜΠΕΡ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΕ ΤΟ ΟΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΡΩΤΑΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΩΒΡΑΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΙΟΥΛΙΑΝΑ Ο ΛΙΓΔΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΝΕ ΣΑ ΝΕΡΟΦΙΔΑ ΜΠΙΡΕΣ ΟΥΖΑ ΚΑΙ ΟΥΙΣΚΙΑ ΜΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΔΕΡΝΕ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΕΔΕΡΝΕ ΥΣΤΕΡΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕ ΦΙΣΤΙΚΩΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΕΚΡΕΤΕΡ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΣΠΡΩΧΝΑ ΠΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΖΕΧΝΕ ΙΔΡΩΤΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΜΙΛΑΓΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΙΑ ΣΚΑΤΙΛΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΥΝΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΚΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ΄ΧΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΧΤΙΚΙΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΚΙΑ ..."

Πόπη από Ζωγράφου 37 ετών

Σήμερα στην εκπομπή "ΒΡΩΜΩ" με την Άννα Χαβούζα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΕΧΑΣΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ 2-0 ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των Κωλοτριχών η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου έχασε με 2-0 από τους Σουηδούς.

10/6/08

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ


Δεν πουλάει τελικά τις μετοχές του ο Αλέξης Κούγιας και παραμένει πρόεδρας στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Μην το δένετε και κόμπο βέβαια διότι ... Κούγιας είναι αυτός ! Η είδηση από το site του ραδιοφωνικού σταθμού SUPER FM :


Στα χέρια του Αλέξη Κούγια θα παραμείνει η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο. Ο μεγαλομέτοχος επικαλείται συζητήσεις με παίκτες και φορείς της πόλης, οι οποίοι του ζήτησαν να παραμείνει στην ομάδα και δηλώνει απερίφραστα ότι παρά το υψηλότατο τίμημα που του προσέφερε ο κ. Χριστοβασίλης, εκείνος ανακαλεί οριστικά την απόφασή του για πώληση σε οιονδήποτε επιχειρηματία, αφού για εκείνον πάνω απ' όλα μετράνε τα συναισθήματά του.

Τις προηγούμενες μέρες ο κ. Χριστοβασίλης είχε βρεθεί στα Γιάννινα και προέβη σε ελέγχους στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και στο προπονητικό της κέντρο, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος για την επένδυση στην οποία θα προέβαινε και ζήτησε από τον Αλέξη Κούγια να του απαντήσει οριστικά και αμετάκλητα εντός της ημέρας αν η αγοραπωλησία θα προχωρούσε, ώστε να προετοιμαστούν οι απαραίτητες διαδικασίες και στη συνέχεια να οργανωθεί η ομάδα. Όμως, η απάντηση του κ. Κούγια ήταν αρνητική κι έτσι συνεχίζει στο τιμόνι της ΠΑΕ απρόσκοπτα έχοντας ήδη προλειάνει το έδαφος για προπονητή και πρώτες μεταγραφές.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες ενδείξεις, πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας θα είναι ο Βασίλης Παπαχρήστου.

Παραθέτουμε πιο κάτω και την ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Μετά από προσωπική συζήτηση με όλους τους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, όπως συζητάει ο πατέρας με τα παιδιά του και τη δεδηλωμένη θέση τους να ζητήσουν τη λύση των συμβολαίων εφόσον πουληθεί η ΠΑΕ, αλλά και την εκδήλωση προς το πρόσωπό μου απολύτου εμπιστοσύνης απ' όλους τους θεσμικούς φορείς, αλλά και το σύνολο των επιστημόνων και επιχειρηματιών της πόλης, αποφάσισα να ανακαλέσω την απόφασή μου για την πώληση του 89% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Η απόφασή μου είναι οριστική και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την αγορά των μετοχών και ειδικά τον κ. Γιώργο Χριστοβασίλη, ο οποίος προσέφερε ιδιαίτερα υψηλό τίμημα.

Τα χρήματα για μένα ουδέποτε υπήρξαν η προτεραιότητά μου, εκείνο που μ' ενδιαφέρει είναι η ηθική και ψυχική μου ισορροπία και τα συναισθήματά μου, τα οποία δοκιμάστηκαν πολύ αυτές τις μέρες.

Θα αλλάξουν όλα όσον αφορά τη Διοίκηση, την Τεχνική ηγεσία και τον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ και δηλώνω υπεύθυνα ότι θα κάνω τα πάντα για να προχωρήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι σαν οικογένεια».

Αλέξης Κούγιας

ΕΧΟΥΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ !

Ευχαριστώ τα blogs psthermopilai.blogspot.com και liondani.blogspot.com διότι έχουν την απόλυτη αίσθηση του χιούμορ !

ΚΟΥΡΟΥΜΠΕΛΟ


'Εχω γίνει ...

9/6/08

ΕΚΤΑΚΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ


Ολη η χώρα είναι συγκλονισμένη με το δράμα του Πρωθυπουργού Κωστάκη Καραμανλή. Η ισχυρή σεισμική δόνηση των 6.5 Ρίχτερ έπληξε με σφοδρότητα το Μαξίμου αφήνοντας πίσω της όνειρα συντρίμια γιά μιά ανέμελη παρακολούθηση του EURO 2008 από τον ποδοσφαιροφιλόφυλο ηγέτη.

Πριν από λίγη ώρα οι κάτοικοι του Νομού Ηλίας αποφάσησαν να του χορηγήσουν έκτακτο βοήθημα 3.000 ευρώ ώστε να επιστρέψει πάλι πίσω στην Αυστροουγγαρία και να παρακολουθήσει απρόσκοπτα τις αναμετρήσεις της Εθνικής μας. Επίσης του προσέφεραν δωρεάν διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή και κοντοσούβλι στο πανδοχείο Falstaff στη Βιέννη.

Ο μεγάλος φόβος όμως όπως εκφράστηκε και από τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Θοδωρή Ρουσσόπουλου είναι οι μετασεισμοί που μπορεί να προκαλέσουν την επιστροφή του ξανά πίσω στην πατρίδα και ο κίνδυνος η θέαση του EURO 2008 να χαθεί οριστικά.

Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι ο Πρωθυπουργός βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μπόρεσε να φάει δράμι από τις γαλέτες του συσσιτίου που του δώθηκαν από τον Ερυθρό Σταυρό. Αυτήν την ώρα βρίσκεται κλεισμένος στο αντίσκηνο του και παρακολουθεί τον αγώνα Ιταλία VS Ολλανδία σε μιά δεκατεσσάρα FUNAI με εσωτερική κεραία που έχει ως αποτέλεσμα την άσχημη και γεμάτη χιόνια εικόνα. Οι γιατροί του χορηγούν κολλύριο και αλατόνερο.

Δηλώσεις πριν από λίγο έκανε γιά το δράμα του Κώστα Καραμανλή ο Ζήσης Τσιριγκούλης.

ΚΟΥΓΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ BLUE VAYEROS : VIDEO ΑΠΟΛΑΥΣΗ !

Το έκλεψα από το troktiko και σας το επανασερβίρω με περισσότερες λεπτομέρειες :

Κούγιας εναντίον των οργανωμένων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ με τους οποίους ήρθε σε κόντρα τους τελευταίους μήνες της θητείας του σαν πρόεδρος στην ομάδα. Απίστευτα μπινελίκια από τον μοναδικό και ανεπανάληπτο Αλέξη Κούγια αλλά και και εξίσου απίστευτη ψυχραιμία των οπαδών.

Διαβάστε περισσότερα γιά την κόντρα στο www.bluevayeros.gr



8/6/08

ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ BLOG ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ


Το ιστολόγιο αυτό εδώ (εγώ δηλαδή) θα κάνει ότι μπορεί ώστε να εξαφανιστούν από προσώπου γης αυτά τα καρκινώματα που μας τρώνε τα άντερα τόσες δεκαετίες και όλοι όσους σέρνουν πίσω τους.

Όταν θα έρθει αυτή η άγια μέρα τότε θα το κλείσω αυτό το blog και θα πάω γιά ύπνο (ήσυχος πλέον, δεν θα κλειδώσω και την εξώπορτα).

Μέχρι τότε keep bloging ...

ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ EURO 2008 ΣΤΗΝ ΝΕΤ


Έκατσα σήμερα να δω ΕΛΒΕΤΙΑ-ΤΣΕΧΙΑ, πατάω ΝΕΤ στο κουμπί Νο 2 του τηλεκοντρόλ και βλέπω κάτι που έμοιαζε εικόνα μασημένης βιντεοταινίας, είπα να, σε λίγο θα πεταχτεί και ο Σταμάτης ο Γαρδέλης από το κόρνερ.

Αφού συνέρχομαι από το τεχνολογικό αυτό σοκ θυμάμαι τον ARION, όπου ARION βάλτε ψηφιακός δορυφορικός δέκτης. Τρέχω ίντερνετ μπαίνω liveonsat.com και βλέπω που παίζει στην υφήλιο και σε ποιά κανάλια ελεύθερα (FTA) το EURO 2008.

Δύο οι επιλογές στις οποίες κατέληξα. Μία το Γερμανικό ZDF με την κρυστάλινη εικόνα και τα ενημερωτικά γραφικά στις εκτελέσεις φάουλ (απόσταση από το τέρμα, κλπ), την επιλογή τριών ήχων μετάδοσης και γερμανικούς υπότιτλους (αν θέλεις τους αφαιρείς), εικόνα 16:9 με ανάλυση τέτοια ώστε να βλέπεις μέχρι και το γρασίδι κάτω ανάγλυφο ή τα νούμερα στις φανέλες στα μακρινά πλάνα. Στα αρνητικά αν μπορούμε να πούμε ο γερμανός σπίκερ, η γλώσσα δηλαδή που δεν ακούγεται ευχάριστα στα ελληνικά αυτιά. Ξέχασα να σας αναφέρω ότι το ZDF το βρίσκεις στον ASTRA στις 19.2 μοίρες.

Η άλλη επιλογή τώρα είναι τα STREAM του BBC στον ASTRA 2A στις 28.2 όπου εκεί έχουμε σε ένα κανάλι μετάδοση του αγώνα, σε δεύτερο κανάλι τα καλύτερα στιγμιότυπα να παίζουν συνεχώς και σε άλλο ο σχολιασμός. Μπορεί να υπάρξουν και άλλα κανάλια με πχ εικόνες από τον πάγκο τις εξέδρες ή τα αποδυτήρια. Πολύ καλή επιλογή ειδικά αν σας αρέσει το αγγλικό σπικάζ που πάντα κάνει ακόμη και τον πιό βαρετό αγώνα συναρπαστικό. Υστερεί κάπως σε σχέση με το ZDF στην ποιότητα της εικόνας.

Γιά να μπορέσετε να τα δείτε αυτά χρειάζεστε έναν δορυφορικό δέκτη και ένα πιάτο με μοτεράκι, πιστεύω με 150-200 ευρώ καθαρίζετε. Φυσικά και μιά καλή τηλεόραση LCD ή PLASMA άνω των 40 ιντσών.

Υπάρχει και μιά τρίτη επιλογή κάπως ακριβότερη, χρειάζεστε απλά έναν δέκτη HD και μπορείτε να παρακολουθήσετε τζάμπα σε υψηλή ευκρίνεια το EURO 2008 στο BBC HD στον ASTRA 2A. Νομίζω ότι αξίζει τα λεφτά της η επιλογή αυτή, άλλωστε οι τιμές των HD δορυφορικών δεκτών έχουν πέσει αρκετά τον τελευταίο καιρό.

Πάντως η ποιότητα εικόνας του ZDF είναι ασύγκριτη, είναι η δικιά μου επιλογή, εκεί είδα το περασμένο EURO που σημαίνει ότι τελικά ήταν ΚΑΙ γουρλίδικο !

Καλές θεάσεις και καλή επιτυχία στην Εθνική μας !

7/6/08

ΚΑΙ ΓΥΜΝΟ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΕΧΩ !

Αναδημοσιεύω από το contra.gr


Ηταν τέτοια η αγωνία του Αλέξη Κούγια για την εξέλιξη του αγώνα με την Καστοριά, που... βγήκε από τα ρούχα του.

Ο γνωστός ποινικολόγος και μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου της Καστοριάς και παρακολούθησε από κοντά την προσπάθεια της ομάδας του για άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Ο κ.Κούγιας ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός στις αντιδράσεις του κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ δεν δίστασε να βγάλει την μπλούζα του και να μείνει γυμνός από τη μέση και πάνω μιμούμενος τους "θερμούς" οπαδούς όλων των ομάδων που συνηθίζουν τέτοιες κινήσεις.

Βέβαια, στο τέλος του αγώνα φόρεσε ξανά τα ρούχα του μετά την... κρυάδα που πήρε από την απώλεια της ανόδου στα "μεγάλα σαλόνια".

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ... ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ !!!


Όχι απλά να τραβάς τις κωλότριχες σου αλλά και τα κωλομάγουλα σου :

Ο πατέρας των δύο παιδιών από την Ορεστιάδα που είχαν χαθεί, του Αχμέτ και Αιχάν, ομολόγησε ότι τα πούλησε σε Ρουμάνο !!!

Είχε λέει οικονομικά προβλήματα, αλλά το χειρότερο είναι ότι ενώ ο Ρουμάνος βρέθηκε αυτός κάνει τον Αλέκο και λέει ότι δεν ξέρει που είναι τα παιδιά !

Με λίγα λόγια τα παιδιά ακόμη δεν έχουν βρεθεί και όλοι αναμένουμε με αγωνία την εξέλιξη της συγκλονιστικής αυτής ιστορίας ...

ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ


Από zougla.gr :
Το είπε και το έκανε. Ο Αλέξης Κούγιας πούλησε στον κ. Χριστοβασίλη τις μετοχές του ΠΑΣ Γιάννενα, μετά από προφορική συμφωνία και πλέον μένουν μόνο τα τυπικά για ν' αλλάξει η διοίκηση στον 'Αγιαξ της Ηπείρου. Ο γνωστός ποινικολόγος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για το θέμα στην οποία ανέφερε:
''Ήταν αμετάκλητη η απόφασή μου να πουλήσω. Αποφάσισα και ήρθα σε συμφωνία με τον κ. Χριστοβασίλη, έστω κι αν μου έδωσε λιγότερα χρήματα απ' ότι ζητούσα. Δεν ήθελα να του πουλήσω τις μετοχές μου, γιατί μας στέρησε την άνοδο δύο φορές, λειτουργώντας με υπόγειες διαδρομές. Πέρυσι με τους πέντε βαθμούς, που μας έκοψε και φέτος χάνοντας από τον Πανθρακικό. Ήταν, όμως, ειλικρινής και μου είπε τι εκβιασμούς δέχτηκε και ποιοι παίκτες είχαν μειωμένη απόδοση.
Είναι εξαιρετικός επιχειρηματίας, έχει υγιείς επιχειρήσεις. Δεν υπογράψαμε, απλά δόθηκαν τα χέρια. Τον διευκόλυνα να πληρώσει σε τρία χρόνια. Εμένα ο ΠΑΣ Γιάννινα μου κόστισε 2.700.000 ευρώ, αλλά η ποδοσφαιρική του αξία είναι πολύ μεγαλύτερη''.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΚΩΛΟΤΡΙΧΩΝ :
Ο γνωστός ... Κούγιας ! "Εξαιρετικός επιχειρηματίας" αλλά λιγάκι ... λαμόγιο ! Αλήθεια που τα βρήκε ο τοπμοντελοπνίχτης τα 2.700 ;;; Μήπως είχε δίκιο η Βατίδου που του ζήταγε τον ουρανό με τ' άστρα γιά διατροφή ;

ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ DEJA VU


Επειδή έχω ξυπνήσει πολύ πρωί (ας όψεται η κόρη με την αμυγδαλίτιδα) με απασχολούν διάφορα ερώτηματα.

Ένα από αυτά είναι ότι αυτό το έργο με τον "ερευνητή" τον Τσούκαλη νομίζω ότι το έχω ξαναδεί και ίσως πάνω από δυό-τρείς φορές.

Δηλαδή ότι ο τύπος σκάει μύτη έτσι σαν την πούτσα μαζί με μιά μεγάλη υπόθεση κάτι σαν Μητσάρας αλλά στο πιό κυριλέ. (Έλα που δεν ξέρεις τον Μητσάρα).

Πείτε μου κάνω λάθος ; Μπορεί να θυμηθεί κανείς κάποια άλλη υπόθεση με Τσούκαλη που θυμίζει αυτή του Σεργιανόπουλου γιατί σπάω από τις 06:37 το κεφάλι μου ; Ίσως τον παρεξηγώ τον άνθρωπο αλλά γιατί μου μοιάζει γιά μεγάλο νούμερο ; Πείτε μου ΓΙΑΤΙ ;

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP